jump to navigation

Am aflat de ce a respins BOR pasapoartele biometrice!!! Septembrie 25, 2009

Posted by atitudini in Atitudinile altora.
Tags: , , , , , , ,
trackback

Stiu ca este foarte tarziu, dar intr-un final m-am luminat si eu!

In preumblarile pe minunatele carari ale Internetului, am dat peste aceasta bijuterie a „putului gandirii”: http://www.luminasfanta.com/tag/ortodox/, iar de aici o sa reproduc un pasaj… NO COMMENT!

„Fraţi creştini, fac pe această cale un apel către voi toţi, intru refuzarea paşapoartelor biometrice, acestea fiind invenţia Satanei! Nu credeţi, vă spun nu credeţi ce vi se spune, că sunt mai sigure, că au fost făcute aşa că să fie mai greu de falsificat, paşapoartele Satanei nu au nici o legătură cu asta. Specialiştii Sfintei Biserici Ortodoxe au luat la cecetat un cip biometric din cele folosite în noile paşapoarte şi iată ce au aflat.

Dacă atingi din greşeală pagina cu cipul, informaţiile din acesta intră în piele şi de acolo în sânge, prin intermediul unei invenţii diavoleşti numită nanoboţi. Odată ajunşi în sânge, aceştia modifica ADN-ul persoanei infectate şi se manifestă într-unul sau mai multe din urmatoarle moduri:

  1. Gânduri necurate însoţite de dorinţa de a întreţine relaţii sexuale cu capre. Lucrătură diavolului, de vreme ce toţi ştim că Dumnezeu ne-a dat capra ca să învelim sfânta Biblie în pielea ei argăsita.
  2. Dorinţa de nestăvilit de a vizita Piaţa Operei noaptea şi a încerca sexul anal atât pasiv cât şi activ
  3. Dorinţa de a te travesti şi a ieşi la manifestaţii publice, prezentându-te cu nume false specifice sexului opus. De aceea, un bun ortodox nu trebuie să accepte acest fel de paşaport. Dealtfel, un bun ortodox nu are nevoie de paşaport, pentru că nu are ce vedea în ţările neortodoxe. Franţa, Anglia şi alte locuri bântuite de Satana nu trebuie să vă stârnească nici un fel de curiozitate, un ortodox adevărat nu îşi părăseşte tara decât pentru a merge în ţări ortodoxe. Ori, după cum bine ştim, în Bulgaria şi Moldova nu ai nevoie de paşaport, merge doar cu cartea de identitate* sau în lipsa acesteia puteţi intra cu doar 10 euro. Adică mai ieftin ca în Disneyland, unde oricum nu aveţi ce vedea. Mickey Mouse şi celelalte creaţii ale satanistului Disney sunt născocirea unei minţi bolnave şi posedate, (spre deosebire de Dumnezeu Tatal care este real, lucru demonstrat de Biblie)

*un bun creştin are buletin, cartea de identitate având înscrisă pe ea CARD, care citit invers înseamnă DRAC, Doamne apara şi păzeşte.”

(sursa: http://www.luminasfanta.com/2009/02/28/pasapoartele-biometrice/)

De remarcat din print-screen-ul facut si combinatia rezultata din cauza bannerelor publicitare care este de o ironie totala!

O ironie fina a intamplarii...

O ironie fina a intamplarii...

Reclame

Comentarii»

1. toderut - Septembrie 25, 2009

incerci sa fii spiritual dar reusesti sa fii numai penibil

te-am inteles ca-i ironizezi pe crestinii care au rezerve fata de cip (bine argumentate) dar n ai decat o cunoastere de suprafata a fenomenului „analizat”.

atitudini - Septembrie 26, 2009

Toderut mama, ai inteles si tu in sfarsit, la fel ca si mine in cazul nanobotilor din pasapoartele biometrice! Da, m-ai prins! Asa este… sunt un penibil ironic, superficial in intelegerea mea asupra profundelor lucruri din tehnologia nanobotica!

Ma bucur pentru profunzimea pe care am intalnit-o pe http://www.luminasfanta.com! Ma bucur ca ea ii lumineaza pe atatia si atatia oameni! Si acelasi lucru iti doresc in continuare… MULTA LUMINA!

Trebuie sa recunosti ca este inca multa bezna in lumea asta…

2. Revenire: razboi pe fata intre dusmanii nanobotilor si Basescu! « Un blog cu atitudine - Septembrie 26, 2009

[…] Revenire: razboi pe fata intre dusmanii nanobotilor si Basescu! septembrie 26, 2009 Posted by atitudini in Politica in Romania. Tags: Atitudini, Atitudinile altora, Basescu, Cotroceni, crestin ortodox, democratie, dictatura, dilema, Fundatia Pentru Romania, Iustin Parvu, nano, nanoboti, nesimtire, pasapoartele biometrice, refer, referendum, satana, Specialiştii Sfintei Biserici Ortodoxe, tupeu, Victor Roncea trackback Am postat ieri un mic fragment din Internetul care a ajuns sa rivalizeze in diversitate cu Gradina Domnului: “Am aflat de ce a respins BOR pasapoartele biometrice!!!“ […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: