jump to navigation

Revenire: razboi pe fata intre dusmanii nanobotilor si Basescu! Septembrie 26, 2009

Posted by atitudini in Politica in Romania.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
trackback

Am postat ieri un mic fragment din Internetul care a ajuns sa rivalizeze in diversitate cu Gradina Domnului: „Am aflat de ce a respins BOR pasapoartele biometrice!!!

Si ia uite ce primesc tot ieri, pe o lista de discutii – una dintre cele mai mari si mai serioase din zona celor cu preocupari in domeniul programelor si activitatilor de tineret (Resurse Tineret) – „Cum sfideaza Presedintele Tarian Basescu 1 MILION de cetateni„.

Reproduc fragmentul de inceput si ridic o intrebare:

„Pe data de 17 septembrie a fost depusa la Reg­i­s­tratura Gen­er­ala a Admin­is­tratiei Prezi­den­tiale o intampinare oficiala inreg­is­trata sub numarul 18.720 prin care se cerea insti­tu­tiei prezi­den­tiale orga­ni­zarea unui Ref­er­en­dum national in prob­lema actelor si a supraveg­herii elec­tron­ice.

O data cu formularea acestei cereri au fost puse la dispozitia presedintelui Basescu cele aproape 1 MILION de semnaturi ale celor care s-au informat si s-au declarat impotriva adoptarii actelor biometrice sau cel putin pentru organizarea unor discutii publice si a consultarii populatiei prin intermediul referendumului.

La o saptamana de la acest eveniment presedintele Basescu cere public organizarea unui referendum pentru schimbarea Parlamentului insa nu sufla o vorba despre cererea celor 1milion de cetateni care doresc referendum in legatura cu o problema cel putin la fel de importanta ( dupa parerea mea incomparabil mai importanta). Deduc de aici ca dorinta unui singur cetatean e mai presus de a cea a unui milion de cetateni pentru simplul fapt ca acel cetatean ocupa temporar functia de Presedinte, functie pe care o ocupa datorita si celor 1milion de cetateni.”

Iar intrebarea mea este de fapt o dilema: ce atitudine sa iau?

Sa-i sustin pe cei cu petitia (oricat de ridicoli si impotriva ratiunii ar fi) si sa dau in tupeul si nesimtirea locatarului de la C otroceni?

Sau sa ma pozitionez de partea ratiunii, sustinand indirect acelasi tupeu si nesimtire care au devenit parte componenta a fisei de post pentru cea mai inalta functie in stat?

Si din aceasta dilema nu pot iesi! (inca)

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: