jump to navigation

De la Pinochio la „Politician minor” octombrie 7, 2009

Posted by atitudini in Politica in Romania, Politica pe malul Dambovitei.
Tags: , , , , , , , , ,
trackback

Incep cu ce spunea domnul Sorin Oprescu pe 4 mai 2009:

Şi esenţialul este la minutul 39:00…

Deci avem primar pentru 12 ani, care a venit in faţa bucureştenilor şi le-a cerut încrederea şi votul. Nu pentru a rezolva peste noapte ce nu au făcut alţii in 18 de ani, dar pentru a lua problemele una câte una şi a le rezolva…

„R. – Dar dumneavoastra la primarie mai luati 4?

S.O. – Doamna eu vorbesc de 12 ani la primarie, ca sa ne intelegem. Sigur, dacă mă va vrea populaţia, pentru că ăsta este şi motivul pentru care  nu m-am dus la cursa prezidenţială, doamnă, şi nu m-a crezut nimeni.”

De ce l-aş crede acum pe Sorin Oprescu? De ce Sorin Oprescu de azi, care candidează la Preşedinţie, nu minte şi minte doar Sorin Oprescu, cel din 4 mai 2009, care a venit la primăria capitalei pentru 12 ani?

Ce mă face să cred că Sorin Oprescu este omul providenţial? Ce mă face să cred că Sorin Oprescu este infinit mai bun decât Crin Antonescu pentru a-l prefera la Cotroceni?

Ce a reusit să facă în Bucureşti din iunie 2008 până azi pentru a ne vonvinge în primul rând pe noi, pe bucureşteni, pe cei cărora le-a cerut votul? De ce exact în Bucureşti nu are suportul de care ar avea nevoie un om care doreşte să convingă o ţară întreagă că el trebuie să fie „alesul neamului”?

Dacă pun cap la cap cele 2 discursuri – cel din 4 mai 2009 şi cel din 5 octombrie 2009 (fix 5 luni mai târziu!!!) găsesc exact motivul pentru care nu îl votez pe Sorin Oprescu: m-am săturat de minciună, ipocrizie şi falsitate!

Şi gura păcătosului o spune cel mai bine, în chiar primele cuvinte ale discursului: „Douăzeci de ani de tranziţie mincinoasă, veniţi după patruzeci şi cinci de ani de comunism se opresc astăzi, aici!”

Cu ce rămânem noi? Păi vom avea întotdeauna umorul: „Comuna Bucureci are nevoie de un primar ca mine! Are nevoie de un om care să fie bogat, deştept şi şmecher! Are nevoie de un om care să ştie ce e aia caterincă!”

Şi mai rămânem cu şansa ca pe 22 noiembrie sa alegem şi altceva decât caternica politică şi campania cu mici şi bere.

Reclame

Comentarii»

1. Alexandru Marin - octombrie 7, 2009

Sa speram ca nu are de gand sa stea si la Cotroceni 12 ani.

atitudini - octombrie 7, 2009

Intai sa ajunga acolo… ca e drum lung si cere multe voturi drumul asta! Deocamdata pe mine, cu hotararile astea definitive care tin cateva luni doar, nu ma convinge. Mai rau, il pun in aceeasi barca cu Base!

2. geotax - octombrie 7, 2009

După lungi ezitări, din considerente de strategie electorală, independentul primar al Bucureştilor Sorin Oprescu şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale. Ce îl recomandă? Nimic. De când a devenit edilul-şef şi până în prezent nu a reuşit să exceleze decât la cel mai mare cârnat afumat şi la adunatul de Moşi Crăciun în public. Motiv pentru care a primit recunoaştere şi de la Guiness World Records. Nu ştiu ce simt alţi bucureşteni (posibil bazin electoral), pe mine însă nu m-a convins că scrâşnitul din dinţi pe la televizor ţine loc de competenţă. Şi nu mă refer aici la profesia domniei sale…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: