jump to navigation

Documentele „SRI” care fac dezvaluiri au fost dezvaluite… nice try! Noiembrie 27, 2009

Posted by atitudini in Doar malu' Dambovitei.
Tags: , , , , , , , , , ,
trackback

Ca sa nu o mai lungim, treaba sta asa (in concluzie): SRI-ul a analizat problema si a transmis un comunicat:

_____________________________

Notele publicate de cotidianul Curentul în legătură cu întâlnirea unor lideri ai Partidului Social Democrat ‘nu seamănă cu cele utilizate de Serviciul Român de Informaţii’, a declarat vineri, pentru AGERPRES, şeful biroului de presă al SRI, Sorin Sava.

Această concluzie a rezultat, potrivit declaraţiilor sale, în urma unei ‘analize făcute de specialiştii Serviciului’, din care ‘a rezultat foarte clar că înscrisurile sunt falsuri grosolane din seria documentelor asupra cărora ne-am mai pronunţat de-a lungul timpului’..

‘În concluzie, avem de-a face cu o contrafacere şi o manipulare evidentă. De asemenea, aş vrea să subliniez că SRI îşi desfăşoară activitatea în baza principiului echidistanţei politice şi profesionalismului şi că întreaga activitate a instituţiei noastre se supune principiilor legalităţii şi echidistanţei politice’, a precizat Sava, care a adăugat că instituţia amintită ‘dezaprobă încercările de a atrage Serviciul în dezbaterile generate de campania electorală’.

Ziarul Curentul a publicat vineri o serie de informaţii prezentate ca provenind într-o notă informativă a SRI, conform căreia liderii PSD Mircea Geoană, Adrian Năstase şi Ion Iliescu vorbesc de împărţirea unor companii către oameni de afaceri precum Dan Voiculescu, Dinu Patriciu, sau Sorin Ovidiu Vântu.

Publicaţia amintită susţine că notele ar fi fost găsite pe stradă, în apropierea redacţiei şi ar conţine ‘elemente de identificare specifice’ SRI.
_____________________________

Echipa responsabila de fum si ceata a PD a incercat. Cred ca si PRM-ul impreuna cu OTV ar fi facut-o mai bine. Chiar asa baieti? Pe strada? Asta o zice un copil de 3 ani, cand e gasit cu o bricheta in mana prin casa…

Echipa pentru ceata si fum a lui Basescu

Echipa pentru ceata si fum a lui Basescu

Asteptam urmatoarea mutare!

Reclame

Comentarii»

1. Lil Seby's Blog - Noiembrie 27, 2009

No comment…

2. sictireli - Noiembrie 27, 2009

Nu orice fel de biletele. Au fost biletele stampilate si semnate in clar SRI. Ha, ha, ha.
Iti dai seama ce ochi au facut reporterii de la Curentul cand au venit dimineata la redactie si au vazut covorul de biletele in fata sediului???
S-au frecat la ochi si nu le venea sa creada. Să fi venit Mos Niculae mai devreme? Nuuuu. Atunci cine sa fie? O fi nenea SRI? El e, el e. SRI exista!!! Mos Niculae nu.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: