jump to navigation

Pe 17 ianuarie, la alegerile din colegiul uninominal 1, numărătoarea voturilor va începe aşa: unhonorius… Decembrie 29, 2009

Posted by atitudini in Politica pe malul Dambovitei.
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,
trackback

Honorius Prigoana

Honorius Prigoana

„Haideţi să nu pară a nepotism această  nominalizare a mea, pentru că nu e aşa, dacă era nepotism, mă puneau secretar de stat.”

Gura păcătosului adevăr grăieşte în direct pe Realitatea… Am mai văzut secretari de stat la 23 de ani. Şi deputaţi. Aşa e în periferia Europei. Sunt permise mai multe, iar circul este sport naţional. Bunul simţ umblă cu capul spart.

Dar hai să vedem despre cine vorbim:

Honorius Prigoana: Smecherii de Dorobanti, sa va explic un lucru, "smecherii de Dorobanti" se foloseste ca un termen negativ asupra anumitor persoane care s-ar spune ca au foarte multi bani de la parinti si ii sparg prin cluburi si asa mai departe.

Honorius Prigoană: "Vedeţi că nu sint piţiponc?"

Din interviul dat în Caţavencu de Honorius Prigoană:

Honorius Prigoana: Smecherii de Dorobanti, sa va explic un lucru, „smecherii de Dorobanti” se foloseste ca un termen negativ asupra anumitor persoane care s-ar spune ca au foarte multi bani de la parinti si ii sparg prin cluburi si asa mai departe.
Reporter: Pai, nu?
H.P.: Nu, nu, nu, lasati-ma sa va explic. in zona Dorobanti, eu am foarte multe intilniri. M-am intilnit cu directori de banci, cu parteneri de afaceri, cu prietene, cu prieteni, am iesit sa socializam in Dorobanti. Dumneavoastra unde mergeti sa va beti cafeaua, mergeti cumva in Ferentari?
R.: Nu, la Universitate. Adica nu e vorba de copii de bani gata?
H.P.: Ba da. Si ce, sinteti invidioasa?

Cinci puncte pentru cine identifică fractura în logica prigonită

Dânsul este oferta pentru dumneavoastră făcută de PDL. Este bine că primiţi şi aşa ceva… poate data viitoare nu veţi mai primi nimic sau şi mai rău.

Închei cu o serie de informaţii din Wikipedia, despre unul dintre purtătorii originali ai prenumelui (proastă inspiraţie să-ţi numeşti azi copiii cu numele ăsta):

Even by the standards of the rapidly declining Western Empire, Honorius’ reign was precarious and chaotic.”

„When Theodosius died, in January 395, Honorius and Arcadius divided the Empire, so that Honorius became Western Roman Emperor at the age of ten.”

„The most notable event of his reign was the assault and Sack of Rome on August 24 410 by the Visigoths under Alaric.”

„In his History of the WarsProcopius mentions a story where, on hearing the news that Rome had ‘perished’, Honorius was initially shocked; thinking the news was in reference to a favorite chicken he had named ‘Roma’.”

„Summarizing his account of Honorius’ reign, the historian J.B. Bury wrote, ‘His name would be forgotten among the obscurest occupants of the Imperial throne were it not that his reign coincided with the fatal period in which it was decided that western Europe was to pass from the Roman to the Teuton.’ „

Honorius in varianta originala

Honorius in varianta originala

Anunțuri

Comentarii»

1. freezoom - Decembrie 29, 2009

socializare in Dorobanti? e un nou concept al vremurilor noastre? seamana cu „frontiera miscatoare”, adica ceva nou, inedit si nedorit… de mine. 😀
ma intreb ce fel de valori, idei, elemente culturale au impartasit.

desi nu e nicio legatura intre iesitul la cafea ori suc si socializare,in 50% din cazuri le gasesc atarnate una de cealalta, in discutiile libere. Se oripileaza sociologii

2. octavpelin - Decembrie 29, 2009

Beizadeaua Honorius de Constantinopol,geniala postare ,cu stima Tavi!

3. Dispecer Blogosferă - Decembrie 29, 2009

News alert: La aflarea veştii că Marele Honorius candidează pentru un loc de parlamentar, Marele Poponeţ a proclamat exodul tuturor beizadelelor către scopul final…

4. CornelT - Decembrie 30, 2009

nu va mai minunati…cine are bani in ziua de azi….conduce tara si o sa aiba si mai multi…..asta e rasplata pentru aparitiile la etnotv….manelele portocalii si restul…..pe cand dan diaconescu sau unul dintre iepurii lui in parlamentul romaniei?

atitudini - Decembrie 30, 2009

@CornelT
Sa ai bani si sa incerci un loc in Parlament nu e de loc gresit.

Sa fii baiatul lu’ tata si sa vrei in Parlament asta e penibil.
Sa nu fi schimbat inca prima lama la aparatul de ras si sa vrei in Parlament asta e inconstienta.
Sa nu fi facut inca nimic notabil in viata si sa vrei sa demonstrezi direct in Parlament este tupeu de Dorobanti.

Si sa te duci la urna si sa certifici cele de mai sus inseamna sa ii dai dreptate lui Tutea: Am facut treisprezece ani de temniţă pentru un popor de idioţi!

5. Pe 17 ianuarie, la alegerile din colegiul uninominal 1 … | Uni Ego - Decembrie 30, 2009

[…] Pe 17 ianuarie, la alegerile din colegiul uninominal 1 … Visited 1 times Dumneavoastra unde mergeti sa va beti cafeaua, mergeti cumva in Ferentari? R.: Nu, la Universitate. Adica nu e vorba de copii de bani gata? H.P.: Ba da. Si ce, sinteti invidioasa? Cinci puncte pentru cine identifică fractura în logica prigonită… … Închei cu o serie de informaţii din Wikipedia, despre unul dintre purtătorii originali ai prenumelui (proastă inspiraţie să-ţi numeşti azi copiii cu numele ăsta): “Even by the standards of the rapidly declining Western Empire , … […] […]

6. Lil Seby's Blog - Decembrie 30, 2009

E clar ca e nepotism nu te-ai prins?Daca tasu are bani si renume, orice este posibil…posibil in Romania.Se vede de la o posta ca baiatu n-are nici o treaba cu politica, dar i-a soptit o pasarica ca se castiga multi bani, si ce si-a zis Honorius: Uaauu, pot sa strang mai multi bani ca tati… voi avea mai multi bani pt. Dorobanti!

Cam asta e!!!
P.S: La multi ani!!

7. Vania - Decembrie 31, 2009

La mulţi ani, cu cât mai puţine figuri portocalii!…

8. achilianu - Decembrie 31, 2009

La multi ani!
M-am mutat pe http://www.achilianu.ro si mi-ar face placere dac-am continua link exchange-ul. Eu te-am adaugat in blogroll….Multumesc…
sanatate…

atitudini - Ianuarie 1, 2010

Cu placere!

Oricum te citesc zilnic…

La Multi Ani si tie!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: