jump to navigation

Cum se umplu „alegatorii” de portocaliu in gura, ochi si portofel Ianuarie 6, 2010

Posted by atitudini in Doar malu' Dambovitei.
Tags: , , , , , , , , ,
trackback

Un articol foarte bun scris de Marius Mina. Mai exact un document publicat care nu mai necesita comentarii ci doar luare la cunostinta.

Asta este Romania. Asta este anul 2010. Acesta este partidul care „a castigat”. Aceasta este strategia cu care se castiga.

Articolul il puteti citi aici.

Felicitari Marius!

Reclame

Comentarii»

1. octavpelin - Ianuarie 6, 2010

Din pacate PDL SI BASESCU le-o tras teapa alegatorilor care i-au urmat in turma,o zi placuta!

2. Toni - Ianuarie 6, 2010

Din fericire!
Cine ştie… Poate, poate…
După Iliescu s-au trezit, după Pârţescu de ce nu?!

3. ROBERT HORVATH NEW YORK - Ianuarie 7, 2010

DEMOCRATIA ROMANA IN PERICOL DE MOARTE.

In fiecare zi. ora, sau luna incepe un nou scandal. Este o frectie la piciorul de lemn pentru cei de la putere. Atat cat se uita fraudarea alegerilor, viitoarele alegeri vor avea acelasi rezultat. Democratia elementara depinde de alegeri libere si corcte. In caz contrariu este o farsa care se va repeta in perpetuitate.
 La New York Basescu a castigat cu 90 % aproape de procentul lui Ceausescu. Un ziarist de pestigiul trimis la fata locului ar putea lamurii lucrurile. Sau poate sa se deplaseze la Paris unde frecventa la votare a fost de 40 de secunda pe prsoana. Am o gramada de prieteni la Paris care descriu o circumscriptie cu cateva sute de alegatori si nici decum de trei mii. Sugerez o ACTIUNE COLECTIVA A BLOGULUI POLITIC ROMANESC CARE SA INCEAPA CU O SCRISOARE LA AMBASADA SUA DE LA BUCURESTI SI O CONTINUA PRESIUNE PENTRU INCEPEREA UNEI ANCHETE PARLAMENTARE. Lipsa de concentrare si diviziunea atentiei face jocul camarilei Basescu. Sper ca sugestia mea sa fie luata in considerare. In caz contrariu ne vom intalni dupa cinci ani discutand despre Traian Basescu prim ministru, la fel ca omologul Putin dupa doua mandate succesive.
ROBERT HORVATH- DEVA CINEAST USA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

4. CornelT - Ianuarie 7, 2010

portocaliu in gura, portocaliu in mana, potocaliu in cur, portocaliu in par, portocaliu everywhere….na ma..ati vrut portocaliu…sugeti-l tot, rrrr portocaliul chior de ras……sa va saturati

5. Bloguri Liberale – 7 ianuarie « Blogatu - Ianuarie 7, 2010

[…] Cum se umplu “alegatorii” de portocaliu in gura, ochi si portofel veți afla de pe Un blog cu atitudine. […]

6. costel - Ianuarie 9, 2010

Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.makeverything.com si http://www.wowjocuri.ro sectiunea „Parteneri”,eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului http://www.wowjocuri.ro cu titlul „jocuri online”

P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

costel_box@yahoo.com

7. Citiţi, nu citiţi, vederea trece… « Dispecer Blogosferă - Ianuarie 11, 2010

[…] Predau ştafeta lui Adrian, Manuel […]

8. ROBERT HORVATH NEW YORK - Ianuarie 12, 2010

TERORISTI AL QUEDA ,ELIBERATI IN ROMANIA INVOLVATI IN ULTIMUL ATAC IMPOTRIVA SUA ” NIPON PRESS.

 ( ZIARISTUL ROBERT HORVATH -DEVA UN PERICOL PENTRU CLICA BASESCU.)
Dupa creiarea scandalului ICR New York prin chemarea politiei americane la expozitia antisemita, anticrestina si pornografica organizata de Patapievici, dupa desconspiratea lui Tismaneanu ca agent al securitatii prin documente noi, dupa preluarea scandalului mafiei armamentului si atentionarea ambasadei USA si a institutilor specializate despre contrabandei de arme romanesti serviciile au intrat in alerta maxima. Sa incercat si reusit aproape complect izolarea unei voci a adevarului. Ziarele principale care se proclama campioane ale libertatii sterg automat toate comentarile iar pe blogul politic doar cateva voci curajoase si demne accepta randurile sale. Cotidianul, Curentul,Gardianul, Romania Libera, Evenimentul Zilei anunta oficial ca pe blogul lor comentariile ziaristului sunt nevenite. Dupa anuntarea unei manifestatii organizate impreuna cu Uniunea Internationale a Jurnalistilor la care vor participa sute de jurnalisti americani si reprezentanti ai presei internationale in aparare presei romanesti amenintate cu disparitia cenzura a devenit totala, atingand si teritoriul American. Iata un raspuns tipic al asa numitei presei infiltrate de noua si eterna securitate.:
”Ne pare rau, dar dvs. nu mai puteti posta comentarii pe acest site.
Daca dvs. considerati aceasta ca fiind o eroare, va rugam sa luati legatura cu administratorul acestui site.”

Copyright © 2005 New York Magazin. Toate drepturile rezervate.

Imediat dupa anuntarea faptului ca autoritatiile faranceze, ca urmare a scrisorii adresate Pesedintelui Frantei Sarkozy, au inceput ancheta in legatura cu crima comisa de Basescu in portul Rouen ( incendierea a 22 de vapoare pe timpul cand era capitan de nava) majoritatea blogului politic romanesc au anuntat deasemenea ca randurile ziaristului sunt neavenite. Blogurile care se bat in piept ca ROXANA IORDACHE, MARIUS MINA, ANDREI BADIN, RADU PORTOCALA., ADRIANA DUTULESCU………. refuza de ieri aceasta voce a adevarului.
Pe langa toate acestea apar diferite voci „independente” care scriu articole memorabile prin inbecilitatea lor. Se remarca in acest sens T. Morar si T.Ungureanu. Servicile plaseaza articole informatIve si in provincie. Iata un exemplu al ” inteligentei” sau lipsei complecte de inteligenta ale serviciiloe secrete. De remarcat un fragment tipic de manipulare ,dezinformare si diversiune securista :
Spionul „Deva” pregăteşte o revoltă anticomunistă la New York , Artistul” 007
’Este acuzat că a fost spion român „plantat” în SUA care, după încetarea „Războiului rece”, s-a trezit fără misiuni şi obiectul muncii. El se prezintă ca artist din diasporă cu pseudonimul „Deva”. Spune că numele a fost inspirat de oraşul din România în care s-a născut.’
http://hunedoreanul.gandul.info/eveniment/
PENTRU CEI CARE MAI SPERA IN CADEREA LUI BASESCU VA ROG SA CITITI UN ARTICOL CARE VA CUTREMURA PALATUL COTROCENI DIN TEMELII. -„TERORISTI AL QUEDA ,ELIBERATI IN ROMANIA INVOLVATI IN ULTIMUL ATAC IMPOTRIVA SUA „- NIPON PRESS. Acest articol va aparea pe Robert Horvath -Deva Blog si in presa internationala in cateva zile.
Pentru a urmari adevarul ascuns si cenzurat in Romania deschideti:http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/

9. Vladimir Ionas - Ianuarie 13, 2010

Ai o leapsa la mine pe blog. Astept un raspuns!:))

10. Aliosa - Ianuarie 19, 2010

Nenorocirea mare este că se umplu in toate cele nu numai alegătorii portocalii păcăliti cu-o mână de orez,zahăr,făină si-o ceapă degerată de trepădusii ce-alergau din casă-n casă ca să le cumpere votul ci si alegătorii de alte culor si cei mai grav si cei ca mine de nici o culoare !
„ Dăi DOAMNE românului mintea de pe urmă!” spune proverbul. Si pe 17 ian 2010 românului i-a venit „ mintea de pe urmă ” si a votat ca atare demonstrând lumii intregi că atunci când masinăria portocalie de fraudat alegerile nu functionează, portocalii sunt in cădere liberă .
Pentru următoarea completare a postului de senator rămas vacant sunt convins că portocalii vor apela din nou la vechile metode . Asa că, celelalte culori trebuie să fie foarte atente.
Eu voi urmări linistit toată această afacere cum am făcut si pe 17 ian a.c.
Nu inchei inainte de a-l felicita pe dl.RADU STROE si a-i ura tânărului invins să-si vadă lungul nasului si să nu uite proverbul nostru românesc „ ulciorul nu merge de multe ori la apă ” .
Sănatate multă tuturor că-i mai bună decât politica parsivă de pe meleagurile dâmbovitene .


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: