jump to navigation

Crin Antonescu – de ce cineva nu mai doarme bine noaptea? Februarie 9, 2010

Posted by atitudini in Politica in Romania.
Tags: , , , , ,
trackback

Despre ce este vorba? Despre o emisiune şi două extrase din această emisiune:

În esenţă îmi asum obictivul de a fi un partid de peste 30% la alegerile din 2012

coroborat cu cele spuse câteva minute mai târziu:

Ori noi, ori Partidul Democrat, în România un partid de dreapta se va impune. Noi suntem un partid autentic de dreapta. Partidul Democrat ocupă acum acest loc, printr-o impostură. Partidul Democrat îşi va arăta arama pe faţă. Şi-o arată deja.

Şi aşa aflăm şi cine nu mai doarme liniştit noaptea.

Concluzia: Partidul Naţional Liberal are în sfărşit o locomotivă! Cine nu crede să revadă emisiunea de aseară (8 februarie) de la Realitatea Zilei

PNL are locomotiva

PNL are locomotiva

Reclame

Comentarii»

1. Lilick - Februarie 9, 2010

Eu deja i-am vazut pe cativa care nu au somn.. :))

atitudini - Februarie 9, 2010

@Lilick
Si eu 😛

2. Toni - Februarie 9, 2010

Că avem un TGV, e clar. Şi e bine!
Numai să ţină, că ştii cum e cu minunile la români…
Cam câte zile ţin ele!
Cât priveşte insomniile, deocamdată nu l-am auzit decât pe Vanghelie că n-ar prea dormi, şi mă îndoiesc foarte că de-aici i s-ar trage. Sau de la nămeţii din sector. Mai degrabă de la Congresul PSD.
În fine, nu cu ei avem noi treabă, până una alta.
Sigur că da, cu ăia din buncăr avem ce-avem!
Ăia îngropaţi între betoane, cu vrăjitori şi vrăjitoare, agăţându-se bezmetici de scuturi iluzorii, rozând la rădăcina democraţiei,
numărându-şi zilele şi nopţile de pe urmă!
Eu, spre deosebire de Lilick, n-am auzit de vreun oranjat să nu doarmă, dar nici nu cred c-ar măturisi vreunul…
Totuşi, spre ce ne îndreptăm?
Nimeni nu poate spune, dar mai toţi ne unim în gând şi-n simţire:
Ziua vine!
Şi vine rapid. Cu viteza unui TGV!
Care vine, vine, vine… Calcă totul în picioare!

atitudini - Februarie 9, 2010

@Toni
Are deja un an si jumatate de cand forjeaza… Eu zic ca e de bine!

3. rhorvath - Februarie 9, 2010

BASESCU A AJUNS CELEBRITATE MONDIALA !

( MONSTRUOSUL SCANDAL INTERNATIONAL GIULIANI )
Pentru majoritatea pamantenilor Romania este asimilata cu triungIul , Dracula, Nadia Comanici, Ceausescu. Pentru a deveni celebritate trebue sa ai calitati cu totul iesit din comun. Aceste calitati pot fi pozitive sau negative dar oricum speciale.
De aceia va surprinde aparitia pe coperta a celor mai cunoscute reviste sau ziare depe mapamond, a figurii huliganice de batus de port ,a actualului presedinte Traian Basescu. Ceace este drea dreptul uimitor este asocierea sa cu o stea de prima marime a politicii americane,Rudolf Giuliani. Deschideti:
http://www.mic-associates.com/business3.php (Romanian – American Strategic Partnesiip Forum) Cu alte ciuvinte” Mr. Rudolph Giuliani, former Mayor of New York and presidential candidate” devine cu ajutorul unei sume uriase de dolari purtatorul de cuvant al mafiei de arme romane. Aceasta suma frumusica la facut pe un fost potential presedinte al USA sa uite faptul de notorietate genela, ca armele romanesti trimise prin contrabanda au invadat teritoriul american devenind ” un pericol existantial pentru Statele Unite”. ( vezi scrisoarea adresata de 53 membrii ai Camerei Reprezentantilor adresata Presedintelui Obama pe acest subiect ca si discursul Senatoarei D.Feinstein care vorbeste de cele ” 8.000 de arme pornind din portul Constanta au ajuns arma preferata a celor certati cu legea.) Sau poate ar fi trebuit sa cunoasca comentariul CNN ” Armele romanesti au dus la moartea a 8.000 de catateni, Acest razboi nedeclarat al statului roman inpotriva Americii ar trebui sa inceteze……….. Totusi ca sa acord circumstante atenuante politicianului meu preferat, pentru care de altfel am votat, nu avea de unde sa stie ca aceasta companie este condusa direct si personal de Presedintele Basescu prin consielirul sau personal, care a preluat oficial aceasta compania principala a mafiei de armament :
„Retired four-star gen. Constantin Degeratu ended his tenure as Senior Security and Defense Advisor to the President of Romania Traian Basescu on December 31, 2009. General Degeratu will oversee, advise, manage and implement all aspects of Defense and National Security work from MIC & Associates in East Central Europe and worldwide, particularly with its US clients.”
In comentarul urmator, vorbind in termeni militari, veti citi desvaluirea unei adevarate bombe care va cadea peste palatul Cotrocenilor. Compania super oficiala a mafiei romane de arme este acuzata oficial de Ministerul de Justitie american de SPARGEREA EMBARGOULUI CU SUDANUL, UN ALT FAPT CRIMINAL AL PRESEDINTELUI BASESCU . Ma opresc aici pentruca oricum orice nemernicie, orice scandal va fi imediat musamalizat in Romania. De aceea singura speranta ca aceasta mafie de arme care dispunand de sume fabuluase de bani sa nu stranga de gat institutile statului si sa pune in pericol democratia ,nu sunt politicieni sau ziaristii, ci este omul de rand …..care va iesi in curand in strada. Scuzati sinceritatea randurilor mele.

Robert Horvath Deva ziarist USA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

4. Coşmaruri şi transpiraţii reci « Un blog cu atitudine - Februarie 10, 2010

[…] } Ceea ce scriam abia ieri (Crin Antonescu – de ce cineva nu mai doarme bine noaptea?) este confirmat azi de o voce complet independentă de cea a PNL şi mult mai avizată decât a […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: