jump to navigation

Liberalii din Bucureşti îşi aleg azi liderii Martie 4, 2010

Posted by atitudini in Politica pe malul Dambovitei.
Tags: , , , , , ,
trackback

Azi, începând cu ora 17, la Palatul Parlamentului are loc Conferinţa celor 6 organizaţii PNL din Bucureşti în urma căreia va fi aleasă structura de coordonare la nivelul capitalei.

Nu există o „Organizaţia PNL Bucureşti”. Există doar o structură de coordonare a filialelor de sector numită Consiliul de Coordonare a Municipiului Bucureşti (CCMB). CCMB este format din preşedinţii celor şase filiale de sector (membrii de drept) la care se adaugă trei poziţii alese: un preşedinte şi doi vicepreşedinţi.

Cea mai importantă (prin vizibilitate) este poziţia de preşedinte. Poziţiile de vicepreşedinte sunt importante deoarece pot acorda un vot în plus unei filiale de sector sau alteia.

Pentru poziţia de preşedinte concurează trei persoane:

  • Andrei Chiliman – primarul sectorului 1, nu mai necesită prezentare
  • Cristian Banu – de la sectorul 5. A devenit mai cunoscut prin candidatura la senat din  2008 şi prin poziţia de manager al spitalului Victor Babeş
  • Leopold Lupuşanschi – fostul preşedinte al PNL sector 4

La vicepreşedinţi sunt înscrişi şase candidaţi.

Sper ca cei aproape 700 de delegaţi să aleagă o conducere puternică la nivel de Bucureşti. Ultimele alegeri au demonstrat forţa pe care PNL o poate avea la nivelul capitalei. Mesajele pornite de aici şi mobilizarea electoratului liberal din Bucureşti sunt extrem de importante, iar o construcţie solidă nu se poate face doar în anii electorali.

Pentru cei neimplicaţi politic sau fani ai altor partide este la fel de important. Gândiţi-vă cât de rău a făcut PSD alegerea lui Vanghelie la conducerea social-democraţilor din Bucureşti. La fel, o structură liberală puternică în Bucureşti nu va face decât să definitiveze pierderea Bucureştiului de către Băsescu şi portocalii.

Reclame

Comentarii»

1. LA MOARTE CU VOI! - Martie 4, 2010

Da deci sa ma cac in liberalii din Bukresi si din toata tara si sa ma cac in toti politicienii rromani, de absolut toate „culorile politice”, niste mafioti si cocalari care au transformat tara asta intr-un maidan, in satra Europei.
HAI SICTIR SI LA MOARTE CU VOI!

2. atitudini - Martie 4, 2010

Este bine sa ai o parere. Este si mai bine sa ai argumente pentru acea parere. Exprimarea ei dovedeste atitudine!

Tinand cont ca toti politicienii romani sunt mafioti si cocalari, iar tu esti mai bun decat ei, de ce nu demonstrezi asta? Din spusele tale rezulta ca ti-ar pasa de Romania… De ce nu te implici sa ajuti. Nu cred ca ti-ar putea sta cineva in cale, calitatile tale ca individ ar dobora orice opozitie, nu?

3. atitudini - Martie 4, 2010

Si pentru curiosi:
____________________________________________________________________
Un comentariu nou la postul #1238 „Liberalii din Bucureşti îşi aleg azi liderii”
Autor : LA MOARTE CU VOI! (IP: 89.122.255.104 , adsl89-122-255-104.romtelecom.net)
Email : labulau@yahoo.com
URL :
Cine e : http://www.db.ripe.net/whois?searchtext=89.122.255.104&form_type=simple&do_search=Search
Comentariu:
Da deci sa ma cac in liberalii din Bukresi si din toata tara si sa ma cac in toti politicienii rromani, de absolut toate „culorile politice”, niste mafioti si cocalari care au transformat tara asta intr-un maidan, in satra Europei.
HAI SICTIR SI LA MOARTE CU VOI!
____________________________________________________________________

4. octavpelin - Martie 4, 2010

Manuel si dupa aceaste alegeri de la org.PNL Bucuresti,avem Congresul…,o zi minunata 🙂

5. Dispecer Blogosferă - Martie 4, 2010

@LA MOARTE CU VOI
Desigur, faptul că te ascunzi sub un slogan din Valea Jiului, denotă o lipsă de testicule acută. Probabil că încă te mai joci cu ideea în nisipul gândirii…Ce păcat că nu există un test pentru frustraţi. Probabil că aveai puţa cea mai mare!

6. Intrebari ce nu asteapta raspuns… « Blogu' unui Gand_licitat … - Martie 5, 2010

[…] sa te-ntreb cititorule  , tu ce NU ai dori sa fii intrebat? 0.000000 […]

7. rhorvath - Martie 5, 2010

SPIONUL RUS VOLODYA TISMANETKY ESTE PRINTRE NOI !
( DOCUMENT OFICIAL AL CIA )
Pentru cei care se indoiesc ca Volodya Tismaneanu este spion rus ….rog sa deschda si-te ul oficial CIA ( The Central Intelligence Agency )

DESCHIDETI:  Larry L. Watts Intelligence Reform in Europe’s Emerging Democracies
CONTINUATI : 1. Intelligence Reform in Europe’s Emerging Democracies — Central …Intelligence Reform in Europe’s Emerging Democracies – Conflicting … Larry L. Watts a former Rand consultant and adviser on military reform to the …
2. http://www.cia.gov › … › Studies in Intelligence › studies › vol48no1 – Cached – Similar

LA SFARSITUL ARTICOULUI LA CAPITOLUL DESPRE SECURITATEA ROMANA CITITI:
Footnotes
32. The loyalty of Romania’s first head of domestic intelligence, Dr. Virgil Magureanu, was suspect for these reasons. Magureanu was named to the post in March 1990 primarily on the basis of his „dissident” status when teaching at the communist party’s social science academy during the 1980s. He hid his previous membership in the Securitate from the authorities that named him to the post (an affiliation exposed in the press only years later). Immediately after his appointment, in April 1990, he met secretly with KGB Chief Evghenii Primakov without informing political authorities in Romania. The Romanian presidency and government remained unaware of Magureanu’s Soviet contacts until 2003, when the Western services that monitored those contacts informed Bucharest. Magureanu’s activities, the fact that the CIA chief in Bucharest during 1990-92, Harold James Nicholson, was later exposed as a Soviet agent, and the 1993 Ames incident, effectively rendered closer intelligence relations with the West impossible during the first half of the 1990s.

33. One Russian agent, known as „Volodya,” was particularly active with journalists and intellectuals in the mid- and late-1980s. Individual Securitate officers were still targeted and turned the old fashioned way, but institutionalized penetration of the services was ended and service relations discouraged. Securitate officers working under diplomatic cover abroad, for example, were forbidden to accept any invitations to Soviet embassy functions.

– Plasarea lui Volodya in comentariul despre Securitatea Romana este evidenta. Nu cred ca ar exista alt Volodya in viata politica sau jurnalistica romaneasca. ACEST MATERIAL A FOST PLASAT SA-L DESCONSPIRE PE MAGUREANU ( SEF SIE) SI PE AGENTUL VOLODEA TISMANEANU !
IN SERIALUL” DESCONSPIRAREA UNUI SOBOLAN ROSU” DE 12 ARTICOLE VOI PREZENTA DOCUMENTELE SERVICIULUI FRANCEZ SI ENGLEZ DESPRE ACELASI AGENT VOLODYA.-
Robert Horvath Deva cineast USA
Cititi ARTICOLUL ANTERIOR ” O LOVITURA TERMINALA PENTRU REGIMUL BASESCU. AGENTUL ROSU VLADIMIR TISMANEANU A INTRAT IN USA CU UN PASAPORT SI UN NUME FALS ! ”
http://devanewyork.blogspot.com/


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: