jump to navigation

KAMIKAZEEEEE! Spuse ea încetişor, ridicând un picioruş… martie 6, 2010

Posted by atitudini in Politica in Romania.
Tags: , , , , , ,
trackback

Cine? Dânsa:

Raluca Turcan in viziunea maestrului Petry

Raluca Turcan in viziunea maestrului Petry (Caţavencu)

Sau, dacă nu o recunoaşteţi, uitaţi-o şi în variantă nestilizată, ca o floare:

Raluca Turcan "en naturel"

Raluca Turcan "en naturel"

Şi cam ce zice dânsa? Păi zice că: (printr-un comunicat pe Agerpres)

Continuarea acestei lupte (cu PD-ul) va transforma PNL într-un partid-kamikaze

Săraca… iertaţi-o, că nu ştie ce spune! La fel la Udrea cu al său slogan de pe blog, nu ştie că trebuie să gândeşti ceea ce spui. Păi ce sunt „kamikaze”? Ne zice Wiki:

The Kamikaze (common translation: „divine wind”) were suicide attacks by military aviators from the Empire of Japan against Allied naval vessels in the closing stages of the Pacific campaign of World War II, designed to destroy as many warships as possible.

Cum se traduce „designed to destroy as many warships as possible”? Păi cam aşa:

Efectele unui atac Kamikaze

Efectele unui atac Kamikaze

Şi conform acestei surse, nu mai puţin decât 49 de nave de război au fost scufundate de kamikaze (la care se adaugă probabil alte zeci – sute lovite).

Dacă adăugăm şi imaginea următoare:

Basescu marinar

Basescu marinar, nava amiral a PDL, fumând ultima ţigară înainte de "atacul kamikaze"

Avem povestea completă. Cred că restul discuţiei este evidentă. Şi putem chiar să ne lipsim de elementul discutbil de traducere prin „vântul divin”. La prestaţia de azi a PNL, cred că putem să nu-l mai deranjăm şi pe Doamne-Doamne cu mizeria din România…

Reclame

Comentarii»

1. Lilick - martie 6, 2010

Pana una alta doamna Turcan sa se uite in curtea ei. Basescu a scufundat vreo 40 de nave si nici Romania nu se simte prea bine. 😆

atitudini - martie 7, 2010

@Lilick
Blogul deputatei e chiar interesant. Se plange de calitatea drumurilor si de faptul ca aceleasi firme tot castiga licitatiile, apoi fac lucrari de mantuiala. Mie mi se pare un pic „twilight zone”…

2. rhorvath - martie 7, 2010

REACTIVAREA RETELEI KGB ROMANIA!
( SPIONI RUSI LA VARFUL STATULUI ROMAN )
Tismaneanu, Leonte,”Ciungul”, se lauda ca pierduse o mana pe cand era in brigazile teroriste bolsevice contra Spaniei. Era agent sovietic, NKVD. Dupa vizita lui Hrusciov a fost avertizat sa termine cu spionajul. Ceausescu i-a zis lui Hrusciov, inainte de momentul ’68, la vizita acestuia la Bucuresti: „tovarase, noi promitem sa va informam, mai aveti si consilieri sovietici dar va rugam sa terminati cu agentii dintre noi”. Si-atunci Hrusciov i-a zis: „Pai considerati ca n-avem nici un agent la voi. Nici in China n-avem…” Si astfel sa dat dezlegare sa fie chemati 700 de agenti rusi si avertizati Sa aleaga: ori Romania, ori Rusia! Si asa s-a intamplat si cu Tismenitki. Dar ilegalistii au ramas pro-sovietici si agenti rusi.
Conform unui raport CIA aceasta retea a fost reactivata la ordinul Evghenii Primacov seful KGB care sa intalnit in secret cu Magureanu seful SIE. Seful statiei CIA de la Bucuresti J Nicholson care a fost desconspirat agent rus, a desvaluit intreaga actiune.
Acum cateva luni am incercat sa prezint documente importante reprezentantei Romaniei la ONU Simona Niculescu care sa fie prezentate Presedintelui Basescu.
Ea a refuzat precizand ca daca voi deschide plicul cu documente confidentiale audienta a luat sfarsit. La audienta au participat adjunctul misiunii T Morar si consulul adjunct la New York C.Berechet.
Astfel linia doua a spionilor rosii Tismanetky, Roman, Patapievici……etc a ramas desconspirata, dar nu pentru mult timp.
Cititi Serialul de 12 articole DESCONSPIRAREA SPIONULUI VOLODYA TISMANETKY ! DESCHIDETI : http://devanewyork.blogspot.com/

Robert Horvath DEVA ziarist de investigatie SUA
http://www.devagallery.com/

3. costel - martie 7, 2010

Daca doriti sa facem link exchange,eu va adaug siteul pe http://www.wowjocuri.ro in sectiunea parteneri,si pe directorul web http://www.linkdir.ro in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului http://www.wowjocuri.ro cu titlul „jocuri online”
P.S Daca sunteti de acord va rog sa imi trimiteti un mail cu numele siteului si titlul cu care doriti sa va adaug
Astept mailul dumneavoastra
Multumesc

4. Lil Seby's Blog - martie 8, 2010

Cam urata Turcan asta :))

5. rhorvath - martie 9, 2010

CU OCAZIA VIZITEI PRESEDINTELUI BASESCU IN JAPONIA CINEASTII ROBERT HORVATH- DEVA SI SOTIA SA KIYOKO HORVATH DECLARA GREVA FOAMEI IN FATA AMBASADEI ROMANE DIN TOKYO

PRESEDINTELUI ROMANIEI TRAIAN BASESCU.
Ma numesc Robert Horvath Deva si sunt de meserie cineast. Am absolvit IATC Bucuresti si am lucrat la toate studiourile din tara. Continui sa-mi exercit profesia la studioul meu de film cu sediul in New York si Tokyo. In occident sunt cunoscut mai ales ca pictor si fotograf artistic. Ultima mea expozitie ” FROM DALI TO DEVA ” sa bucurat de succes . http://www.devagallery.com/
In I976 fiind acuzat de trimiterea unor materiale filmate despre Ceausescu am fost acuzat de inalta tradare. In timp ce eu mi-am pus viata in joc pentru caderea comunismului, un politruc rosu, pe nume Vladimir Tismaneanu scria ( tot in 1976)
“Un răspuns de principiu,……îl aflăm în definirea de către tovarăşul Nicolae Ceauşescu, secretarul general al Partidului Comunist Român, de pe poziţiile marxismului creator, (…).. Singura modalitate de a depăşi acest statu-quo este revoluţia socialistă, în care clasa muncitoare, condusă de Partidul politic revoluţionar, va avea rolul principal”.
Acum cateva luni am incercat sa prezint documente importante reprezentantei Romaniei la ONU Simona Niculescu care sa fie predate dumneavoatra. Ele clarifica pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane, cerand deschiderea unei anchete prezidentiale. Dansa a refuzat precizand ca daca voi deschide plicul cu documente confidentiale, audienta a luat sfarsit. La intalnire au participat adjunctul misiunii T Morar si consulul adjunct la New York A.Berechet. Datele principale pot fi gasite in serialul de 12 articole intitulat DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU VOLODYA TISMANETKY publicat pe blogul meu personal.
Nu ramane decat sa ma alatur celor mai mult de o suta de personalităţi marcante ale militantismului anticomunist din Europa şi din lume şi-au exprimat ingrijorarea faţă de modificarea misiunii Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc. Mentionez printre ei pe laureata premiului Nobel Herta Muller si pe Radu Ioanid director la Muzeul Holocaustului din Washington.
In consecinta in semn de protest privind restrîngerea investigării crimelor comunismului si a numirii lui V.Tismaneanu in fruntea IICCR, declar simbolic greva foamei pe timpul vizitei oficiale a persoanei dumneavoatra in Japonia.
Robert & Kiyoko Horvath Tokyo Japan
BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

6. Justice4all - martie 9, 2010

Daca Basescu tot a scufundat flota Romaniei, putea sa respecte intregul cod al japonezilor si sa aiba bunul simt sa se „sinucida”! Macar prin retragerea din viata politica daca nu chiar la propriu! …..Onoarea asta,….e lucru mare!….


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: