jump to navigation

#NouaPolitica – la congresul PNL s-a pus primul steag pe acest terranova Martie 7, 2010

Posted by atitudini in Politica in Romania.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,
trackback

Despre ce e vorba?

Este o iniţiativă pornită de Agenţia de Rating Politic (Blog, nu vreo chestie guvernamentală) care solicită politicienilor şi partidelor politice să invite şi bloggerii la evenimentele politice. Ideea, aşa cum este prezentată de iniţiatori, susţine că:

Ar fi si o recunoastere a locului pe care aceasta “forma” noua de comentator l-a capatat in viata politica romaneasca si a interesului urias care se manifesta in mediul online fata de evenimentele politice majore.  Plus ca ar fi un exercitiu suplimentar de transparenta.

Ceea ce este perfect corect. Atâta timp cât politicienii încep să bloghereze, partidele apelează pentru transmiterea unor mesaje în campanii la bloggerii cu audienţă, ziariştii au dublă personalitate – jurnalist & blogger, iar audienţa preia şi transmite mesaje şi idei din acest mediu – iniţiativa nu este doar justificată ci perfect normală.

Mă bucur că liberalii au fost cei care au reacţionat primii, ei numărându-se şi printre politicienii activi în blogosferă datorită blogurilor lui Mihai Voicu, Alina Gorghiu, Diana Tuşa, Cristina Pocora, Dan Mihalache, Răzvan Pop, Ramona MănescuVarujan Vosganian şi chiar Crin Antonescu.

Practic, prin participarea bloggerilor, congresul PNL din acest weekend stabileşte un nou standard pentru orice eveniment politic major viitor.

Liberalii se pare că îşi menţin prostul obicei de a stabili astfel de standarde în România, chiar şi la aproape 140 de ani de la înfiinţare, pentru tot ce înseamnă democraţie, principii, valori şi ţinută… deh, chestie de elită a politicii!

Reclame

Comentarii»

1. Sandi - Martie 7, 2010

Te oftici ca n-ai participat , sau ce ?!?

2. atitudini - Martie 7, 2010

@Sandi
Eu? Ca nu imi dau seama daca pe mine ma intrebi…

Eu am fost delegat… adica am si votat…

3. Sandi - Martie 7, 2010

Bine … scuze. Am inteles gresit ultimul paragraf al mesajului matale.

Participarea bloggerilor la Congresul PNL trebuie sa fie o lectie pentru alte partide. Dar ma indoiesc serios ca pedelacheii vor urma acest exemplu. Sau , ma rog, ii vor invita pe unii precum I.T.Morar !

4. atitudini - Martie 7, 2010

@Sandi
No problem!

Noooo! O sa invite:
-Udrea
-Preda
-Sever Voinescu
-TRU
-Tismaneanu

Ce, ei nu sunt bloggeri?

Si oricum, prea multi strica!

5. octavpelin - Martie 7, 2010

manuel ,sa vezi ce panica a intrat in pedelistii Cotoi,Raluca Turcan,Cristian Preda,ca acum PNL le va distruge partidul si pe onor conducator traian Basescu,o duminica minunata 🙂

atitudini - Martie 7, 2010

@Octav
Am vazut. In timp ce Preda zice ca PSD-ul este adevaratul castigator de la congresul PNL si nu se mai poate discuta cu liberalii, Sever Voinescu spune ca dreapta are de castigat si abia acum se poate discuta cu PNL-ul.

Saracii… au uitat sa faca sedinta de redactie inainte sa scrie…

6. Dispecer Blogosferă - Martie 7, 2010

Oricum, televiziunile au fost ocupate cu incursiunea la „cumpărături” a cuiva…În fine, pentru alţii, transmisiunile în direct s-au prelungit până la 4 dimineaţa…

7. Prolegomene la Ziua Femeii… « Dispecer Blogosferă - Martie 7, 2010

[…] also: Achilianu, Adrian, Alex, Alta Perspectiva, Băiatul Ciudat, Calin, Cristian, Flavius, Jurnal, Manuel, Simion, Teo, […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: