jump to navigation

Iulian Urban: primul vertebrat fără coloană vertebrală din istoria regnului animal Martie 10, 2010

Posted by atitudini in Doar malu' Dambovitei.
Tags: , , , , , , ,
trackback

Tocmai ce l-am auzit pe faimosul senator Iulian Urban glăsuind… În direct la „Ediţie Specială” cu Moise Guran, pe Antena 3 (ora aproximativă 16:45).

Întrebare directă, din partea lui Moise Guran:

– Dacă un senator ar veni şi ar cere supunerea la vot în Senat a propunerii de alipire a României la Bulgaria, dumneavoastră, într-o calitate ipotetică de preşedinte al Senatului, aţi supune-o la vot?

Răspuns (după zece fente şi reluarea întrebării de mai multe ori):

– Da! Nu mi-aş lua răspunderea să decid în locul celorlalţi senatori.

Şi cam aici se încheie discuţia! Se mai laudă că este cel mai tânăr senator din istoria Senatului României… Este atât de tânăr încât nu a apucat să evolueze până la stadiul de vertebrat.

Cam cât o mai fi kilul de coloană vertebrală umană la piaţă? Poate punem mână de la mână şi îi cumpărăm omului că e penibil să umblii prin viaţă aşa, ca râma…

Reclame

Comentarii»

1. VanGhelie - Martie 10, 2010

credeam ca se da la legatura. da ar fi pacat s-o irosim asa. ce sa faca cu ea, s-o dea spam?

2. rhorvath - Martie 10, 2010

Dl. Ambasador Natsuo AMEMIYA
Ambasada Japoniei in Romania
在ルーマニア日本国大使館
NOTA INFORMATIVA:
CU OCAZIA VIZITEI PRESENTELUI BASESCU IN JAPONIA CINEASTII ROBERT HORVATH- DEVA SI SOTIA SA KIYOKO HORVATH DECLARA GREVA FOAMEI IN FATA AMBASADEI ROMANE DIN TOKYO.
BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

CORESPONDENTA SPECIALA – ULTIMA ORA DE LA TOKYO !

GREVA NOASTRA SE BUCURA DE SUCCES. NE-AM MUTAT IN PARCUL INVECINAT PALATULUI IMPERIAL. ZIARELE SI STATIILE PUN VIZITA, IN CONTEXTUL LOVIRII UNUI COPILAS IN PLEX SI A UNOR GAFE URIASE DE PROTOCAL. ACEASTA VIZITA SE DATORESTE
NOULUI GUVERN DE STANGA CARE A VENIT LA PUTERE. ASTAZI VOM AVEA UN INTERVIU
DESPRE UN PRESEDINTE SECURIST SI VOM RELIEFA BIOGRAFIA DE GOLAN LA NHK – PRINCIPALA STATIE DE TV JAPONEZA. VA VOI TINE LA CURENT DESPRE VIZITA PLINA DE INSUCCES AL PRESEDINTELUI PE VIATA SI PROBABIL PENTRU ETERNITATE TRAIAN BASESCU. SA-I URAM INSUCCES IN CONTINUARE !

3. atitudini - Martie 10, 2010

@VanGhelie
Cred ca ar putea sa o inrameze la partid. Si sa ii puna si o eticheta: „element disparut in cursul evolutiei partidului”

4. mariusnyc - Martie 10, 2010

Iulian Urban este profilul perfect al animalului politic cu/in patru labe. Una dimineata, doua la pranz si una seara.

5. Mircea Geoană: Aici sunt, aici rămân… « Dispecer Blogosferă - Martie 10, 2010

[…] See also: Ada, Cristian, Dan, Gabriela, Flavius, Simion, Teo, Vania, Manuel […]

6. Echipa Ghilotina - Martie 10, 2010
7. Dispecer Blogosferă - Martie 10, 2010

Acum ceva vreme am făcut un top al nevertebratelor prezente in politica românească. Observ că ai propuneri fresh…

În fine, topul meu arată cam aşa:

1) Emil Boc, primar, fost primar, premier, premier demis, premier interimar, premier desemnat şi viitorul premier al României, actual premier. Intră în acest top, direct pe locul întâi, pentru că nu a îndrăznit să cârtească niciodată în faţa şefului şi a ajuns un model prost pentru toţi acei care doresc să-şi clădească o carieră prin muncă şi competenţă. Mai putem adăuga şi faptul că a reuşit performanţa să aibă cele mai multe ordonanţe de urgenţă declarate neconstituţionale, în condiţiile în care profesia domniei sale vizează dreptul constituţional. I se mai spune în glumă şi Traian Boc.

2) Traian Radu Ungureanu, ziarist dat afară de la BBC(din motive politice, afirmă domnia sa), Cotidianul(din motive de lins într-o singură direcţie, spunem noi) , în prezent europarlamentar. Intră în acest top pe locul doi, pentru cum a înţeles că se face gazetăria. Mai exact, a scuipat într-o singură direcţie şi a lins într-alta, motiv pentru care a primit un loc eligibil de europarlamentar, sub privirile oripilate şi pline de dezgust ale colegilor de breaslă care încearcă şi acum să păstreze un minim de obiectivitate pentru profesia de jurnalist. Mai putem adăuga şi faptul că nu realizează nici acum de ce toată lumea îl arată cu degetul. I se mai spune în glumă şi Cârlionţ.

3) Cristian Alexandru Boureanu, deputat(nu de marcă, cum ne spune Wikipedia, sunt curios cine a scris caracterizarea) din partea PD, milionar pentru vârsta lui, remarcat prin căsătoria cu un model şi pentru furtul în miez de noapte alături de alţi dizidenţi din PNL a literei L din sigla acestui partid, în încercarea de a destabiliza această formaţiune politică. Intră în acest top pe locul trei, pentru faptul că după ce a cărat cu sârg câţiva ani servieta lui Tăriceanu şi nu a obţinut nimic, şi-a schimbat proprietarul servietei aflat într-un partid din care muşca de 3 ori pe zi. Acum linge, tot de 3 ori. Mai putem adăuga şi faptul că a devenit subiect de studiu la categoria “Aşa nu” pentru dezbaterile tinerilor liberali. I se mai spune în glumă şi domnul Pelinel.

4) Horia Roman Patapievici, pentru domnia sa simt nevoia să reproduc întocmai un post anterior “Patapievici, dă-ţi demisia-n cultura mea!”. Textul era cam aşa: HRP, recte intelectualul de serviciu aflat în slujba promovării culturii române, a înţeles din funcţia de funcţionar plătit de contribuabili acestei ţări să promoveze cultura porno. Nu ar fi pentru prima dată. Vă amintiţi, desigur, scandalurile metafizice generate de România promovată de Institutul Cultural Român la New York, via poneiul roz & more…E regretabil, îmi pare rău că i-am luat apărarea în scandalul cu Mircea Badea. Am greşit. Recunosc. Bine că nu am cumpărat elucubraţiile livreşti ale unui om compromis. Nu ştiam că are nevoie de terapie pentru a scăpa de obsesia pentru sex…Domnu’ Băsescu, cultura din România nu are nevoie de un promoter preocupat de performanţele sexuale ale altora!

5) Monica Luisa Macovei, jurist, a lucrat ca procuror urmând toate gradele carierei, până la funcţia de Şef Birou în cadrul Procuraturii Municipiului Bucureşti, unde a prins-o şi evenimentele din ‘89(sursă Wikipedia). Ulterior, potrivit aceleiaşi surse, în anul 1996, a fost sancţionată disciplinar pentru “atitudine superficială în legătură cu modul operativ de soluţionare a plângerilor venite de la cetăţeni”. În fine, apariţia în viaţa publică s-a produs prin transferul de la funcţia de preşedinte al Asociaţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului – Comitetul Helsinki (APADOR-CH) la Ministerul Justiţiei, în funcţia de ministru. Au urmat lupte la baionetă, în stil K1, cu justiţia, corupţia generalizată etc. Toate finalizate cu: înfiinţarea unui Parchet paralel ; un bilanţ al condamnărilor, negativ. Intră pe ultimul loc, cu voia dumneavoastră, pentru jigăreala politică manifestată în campania pentru realegerea preşedintelui, în contrast cu prinţipurile enunţate în calitate de amazoană a justiţiei. I se mai spune în glumă şi Doamna de Fier.

8. Toni - Martie 11, 2010

Păi de asta vor să revizuiască Constituţia. Eventual s-o desfiinţeze. Îi încurcă al dracului de tare!
A tunat şi i-a adunat!
Unul mai grotesc ca altul.
Cu cât sunt mai tineri, cu atât sunt mai odioşi şi siniştri, simultan.
EBA-UE-ista, Prigonici-Limbrici jr., Boulescu-Grohăilă, Cotoi-Limboi, Avramescu Anti-partidescu, Suburban Rural ăsta …
Cine naiba i-a plantat, de ies aşa, pe bandă rulantă?!
Nu că ăi bătrâni ar fi mai breji, nu, dar ăia măcar se mai abţin, mai o dau cotită. Ăştia nu, ăstia până nu rup gardul ţarcului nu se lasă!
Ar trebui cuprinşi în programul de castrare iniţiat de primărie.
Dar nu văd eu hingherul ăla care să le pună laţul de gât.
Or să fugă toţi, de frica turbării!

9. octavpelin - Martie 11, 2010

Manuel,astia de la PDL in general cred ca sunt batuti in cap sau au cazut in cap,niste haite de lupi neofasciste,o seara minunata !

10. Sclav - Martie 11, 2010

Iulian Urban ala e doar de forma. Nu s-a prins nimeni ca e doar o marioneta inca de vremea cand se propovaduia la el pe site:
– teorii conspirationiste anti-vaccin
– teorii conspirationiste cu privire la masoni
– teorii conspirationiste cu privire la „Codex Alimentarius”.

Individul are prieteni in extrema dreapta habotnica si danseaza dupa cum ii spune PR-istul.

11. Pieptea Cornel - Martie 11, 2010

Regulamentul trebuie aplicat in litera si in spiritul sau. Presedintele unei camere nu este nici secretar nici chestor, el avand dreptul de a interpreta regulamentul. Chiar daca Pd ul impreuna cu dezertorii au majoritate la senat conform Regulamentului Senatului art 24 – Preşedintele Senatului este ales pe durata mandatului acestei Camere a Parlamentului.
Domnul Senator Urban Iulian nu a inteles ca in democratie sa ai majoritate nu inseamna sa elimini orice element al opozitiei. Probabil Curtea Constitutionala il va face sa inteleaga.
Cat despre supunerea la vot a unei propuneri de alipire a Romaniei cu Bulgaria cred ca asta arata cat de disperati sunt in a sustine initiativa de schimbare a lui Mircea Geoana.

12. atitudini - Martie 11, 2010

@Dispecer
Eu facusem la un moment dat o echipa pentru europarlamentare. Am pornit de la „Circ du Soleil”…

@Toni
Cica noi i-am ales! Uninominal chiar! Unii spun ca doar partidul conteaza. Altii ca doar individul. Eu cred ca cel mai greu atarna in urna prostia care manuieste stampila.

@Cornel
Cea mai mare nevoie de desteptare nu e la PD, ci la populatie. Acolo trebuie sa se trezeasca foarte multi si sa vada realitatea. Si apoi sa si actioneze in consecinta. Cred totusi ca doar foamea crunta ii poate trezi pe multi…

@Sclav
Iti poti da seama ca e ceva in neregula si dupa cum arata site-ul impricinatului. Ai senzatia ca s-a adunat tot globul pamantesc acolo.

13. Der letzte Tropfen « Ioan Usca - Martie 11, 2010

[…] Măce, Alin, Sibilla, Hobbitu, Alexandru, Cella, Ionuţu, Sebra, Marius, Cell61, Adrian, Geocer, Atitudini, Carmen, Boghi, Ilana, Dan, Caius, Piperuşa, Dramoleta, Maminineta, Fleurdulys, Rodica, Pucca, […]

14. Dan Chichernea - Martie 12, 2010

Păcat. La anii lui putea să se îndeletnicească (şi) cu altceva. Nu-l prea prinde postura actuală.

15. Mar - Martie 17, 2010

„În luna iulie, Iulian Urban, vicepreşedintele Comisiei Juridice a Senatului a elaborat un protocol similar, ce includea şapte condiţii pe care romii din Baloteşti, presupuşii autori ai mai multor infracţiuni, trebuiau să le respecte. Mai multe ONG-uri au redactat o scrisoare de protest împotriva protocolului. CNCD anchetează şi o plângere împotriva lui Iulian Urban pentru includerea de mesaje anti-romi pe blogul personal.”
http://romania.usembassy.gov/media/2010/2010_rhr_ro.html
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-5956389-senator-discurs-anti-tiganesc-pdl.htm

Individul nu are numai mesaje rasiale ci si mesaje impotriva cainilor comunitari si ONG-urilor de protectie a animalelor.
Iata o dovada a instigarii contra animalelor fara stapan. S-a modificat o stire pentru a se da impresia ca e vorba de caini fara stapan.

Cainii (bullmastiff) aveau stapan! In Libertatea se scrie “În urmă cu patru ani cei trei câini au atacat un trecător, rănindu-l foarte grav, chiar în faţa locuinţei stăpânului.” la care Urban adauga “care nu aveau stapan atunci”, scriind “În urmă cu patru ani cei trei câini care nu aveau stapan atunci, au atacat un trecător, rănindu-l foarte grav, chiar în faţa locuinţei stăpânului”.
http://www.urbaniulian.ro/2010/02/04/omorat-de-cainii-fara-stapan-pe-care-i-a-salvat/
http://www.libertatea.ro/stire/omorat-de-cainii-pe-care-i-a-salvat-274937.html
„Un fapt divers ieşit din comun, oribil până la grotesc” ( http://www.lemonde.fr/europe/article/2010/03/10/le-fait-divers-qui-embarrasse-le-gouvernement-slovene_1317356_3214.html ) a fost transformat pe blogul lui Urban in ideea continuarii campaniei sale de instigare impotriva cainilor comunitari (presarata cu manipulari si comentarii ale ‘vizitatorilor’ care incita la otraviri si alte fapte barbare).

Tot acest individ gazduieste (propaga) pe blogul sau atacuri murdare la adresa lui Crin Antonescu. http://www.urbaniulian.ro/2010/02/12/aim-il-acuza-pe-crin-antonescu-ca-turna-la-securitate-sub-numele-de-cod-porumbacu/


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: