jump to navigation

Învierea Domnului – Sărbătoarea Sărbătorilor, Sărbătoarea Luminii Aprilie 3, 2010

Posted by atitudini in Atitudini.
Tags: , ,
trackback

„ca intr-atat a iubit Dumnezeu lumea, incat pe Fiul Sau Cel Unul-Nascut L-a dat, pentru ca tot cel ce crede intr-Insul sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica”  (Ioan 3, 16).

Invierea Domnului

Invierea Domnului

Sarbatoarea Luminii

Sarbatoarea Luminii

Reclame

Comentarii»

1. Rezident în Cuca Măcăii… « Dispecer Blogosferă - Aprilie 3, 2010

[…] See also: Diacritica, Ada, Achilianu, Adrian, Alex Mazilu – Blog foto zilnic, Andi, Baiatul, Caius, Calin, Badea, un fel de Mircea, Consiliul, Bizzare, Cristian, Dan C, Iarna, Jurnal, ISU, Lilick, Teo, Vania, Cel Mare, VjDuuk, Atitudini […]

2. Toni - Aprilie 4, 2010

Cristos a’nviat!

atitudini - Aprilie 7, 2010

@Toni
Adevarat A Inviat!

3. octavpelin - Aprilie 4, 2010

HRISTOS A INVIAT!

atitudini - Aprilie 7, 2010

@Octav
Adevarat A Inviat!

4. Gand_licitat - Aprilie 5, 2010

Hristos a inviat !

atitudini - Aprilie 7, 2010

@Ganduletz
Adevarat A Inviat!

5. Boc şi-a făcut conturi pe Facebook şi Twitter… « Dispecer Blogosferă - Aprilie 5, 2010

[…] Flavius, ISU, Iarna, Jurnal, LinkPing, Natasa, Nea Costache, Gabitzu, Sebra, Sibilla, Simion, Teo, Manuel, […]

6. rhorvath - Aprilie 5, 2010

SARBATORI FERICITE !
MESAJ TRIMIS DOMNULUI ION ILIESCU.
PROPUNERE
NU SUNT UN PARTIZAN POLITIC AL DOMNULUI ILIESCU CI DIMPOTRIVA.
DAR APRECIEZ DIN PLIN OPINIA DANSULUI IN LEGATURA CU VLADIMIR TISMANEANU. MA INTREB CAT TIMP SOCIETATEA ROMANEASCA VA ACCEPTA
UN SPION IN APROPIEREA PRESEDINTELUI BASESCU ?. PROPUN PE BLOGULUI POLITIC ROMANESC, INCEPAND PE ACEST BLOG DE REFERINTA, POSTAREA UNEI INTREBARI – VLADIMIR TISMANEANU A FOST UN AGENT AL SECURITATII ROMANE SI PROBABIL ESTE SPION KGB SAU NU ? IN FELUL ACESTA VOM
PRIMI UN RASPUNS LA INTREBAREA MEA CE PAREA DOAR RETORICA.

BASESCU ASCUNDE PE SPIONUL ROSU URAT SI URAT MIROSITOR
VLADIMIR TISMANEANU !
Presedintele Romaniei Traian Basescu.
Excelenta
Trimit atentiei dumneavoastra un memoriu cu o importanta deosebita. El relefeaza pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane. Surse absolut sigure documenteaza faptul ca infiltrarea
sa produs sub un nume fals cu un pasaport fals . In consecinta va adresez rugamintea de a deschide de urgenta o ancheta la nivel prezidential. Mentionez ca in calitate de cetatean american am cerut o ancheta organizatilor de investigatie si de emigratie a SUA. O copie a acesteui document a fost trimisa Ambasadei SUA de la Bucuresti.
“Actiunea de infiltrare a Europei Libere cunoscuta sub numele de cod Cain a fost o
actiune bilaterala a securitatii romane ( Unitatea 0617 din Directia 2 DDS spionaj ) -”Brigazile Rosii Intenationale format din fosti luptatori ai razboiului civil din Spania ( controlat de NKVD ) – Partidul Comunist Spaniol. Cordonarea sa facut zilnic prin mesajele codificate al postului de radio Pirinei in limba spaniola.cu sediul la Bucuresti. Documente despre aceasta actiune pot fi gasite in arhivele sectiei internationale a PCR.
………..Ajuns vorbeste la Europa Libera impotriva dictatorului Ceausescu si a familiei sale. In curand actiunea de infiltrare intra pe linia moarta. Cererea sa de azil politic in Franta este respinsa ca si cea de intrare in SUA . Intrand in filajul serviciului francez si a celui american agentul Volodea se ascunde sau calatoreste vestul european cu un pasaport fals, timp de 4 ani de zile.
Brigazile Rosii Internationale l-au ajutat sa plece in Venezuela, dupa ce i s-a refuzat initial viza de intrare in SUA. De abia in 1985 serviciile roman si sovietic si-au realizat scopul. Sa organizat o casatorie ….. cu o cetateanca romana americana de care a divortat curand. Pentru a intra in SUA agentului Volodya i sa creiat o noua biografie i sa dat un nou nume si un nou pasaport. PASAPORTUL DE INTRARE IN USA POARTA NUMELE VLADIMIR TISMANETKY SI ESTE DIFERIT DE CEL PE NUMELE VLADIMIR TISMANEANU CU CARE A PLECAT DIN ROMANIA. AM LUAT CUNOSTINTA DE ACEST LUCRU FIIND PRIETEN CU FOSTA SOTIE A LUI VOLODEA PE NUME TAMARA TISMANESKY CU CARE AM FOST CHIAR VECINI CU MAI MULTI ANI IN URMA. DOAMNA TISMANETKY ESTE UN TALENTAT ARTIST CARE PREDA ILUSTRATIA DE MODA LA FIT NEW YORK. DANSA A PRECIZAT CA A PRELUAT ACEST NUME PRIN CASATORIE. Orice comentariu in plus este de prisos, agentul Volodya fiind desconspirat.”
Robert Horvath Deva ziarist SUA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/
PS CITITI PE BLOGUL MEU SERIALUL DE 12 ARTICOLE- DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU TISMANEANU.

7. Florentin (ATP) - Aprilie 5, 2010

Întrebarea „ce este adevărul?”, pusă de Pilat lui Iisus, continuă să rămână pentru foarte mulţi o ecuaţie nerezolvabilă. Pilat, un filosof interesat de esenţa vieţii? Sau era doar o simplă întrebare retorică a unei brute, care dorea să pară ceva ce nu putea fi în realitate?! Iisus tace… In faţa ipocriziei, tăcerea este mai mult decât un răspuns.

Asemenea lui, vrem răspunsuri, dar nu prea incomode…Inspiraţi de către guvernatorul roman, devenim sclavi ai neputinţei umane, ai viciilor, ai nepăsării, ai gândirii exclusiviste şi duplicitare, ai oportunismului şi tupeismului, dar dornici, totuşi, de a „poza” într-o lumină care nu ne aparţine…Ne spalăm pe mâini şi promovăm etica resemnării ca şi cum aceasta ar fi normalitatea.

Pilat s-a împrietenit cu Irod, cu care până atunci era în duşmănie. Indiferenţa şi dispreţul, ipocrizia şi interesul s-au reunit!!!… “2 în 1”, combinaţia perfectă, indiferent de produs! Şi, de atunci până astăzi, este cheia reclamei ideale!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: