jump to navigation

Puşca şi cureaua lată / Iată sporurile înc’o dată! aprilie 30, 2010

Posted by atitudini in Politica in Romania, Politica in sectorul 6.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
trackback

Ce-mi placeeeee!

Şi e proaspătăăăă! Frige chiar…

Ieri, la sectorul 6, şedinţă de Consiliu Local. Ce primim pe ordinea de zi, direct din mânuţa primarului? Uitaţi titlul:

PROIECT DE HOTĂRÂRE

privind aprobarea unei reglementări specifice în domeniul salarizării funcţionarilor publici din aparatul de specialitate al Primarului Sectorului 6

Să vă traduc…

Spor de salariu la toţi funcţionarii primăriei sector 6 – adică 308 persoane.

Cât? Păi între 0 şi 60%. În cifre brute 1.139.820 lei într-un an (~275.000 €) sau 94.985 lei pe lună.

Nu vă bag în detalii tehnice, deşi raportul de specialitate comun al economicului şi resurselor umane este superb. Cu mărinimie, vă şi ofer o mostră (prima frază – 95 de cuvinte, 705 caractere…):

Ţinînd cont de complexitatea, importanţa, atribuţiile şi gradul de responsabilitate ale posturilor aprobate prin Statul de funcţii stabilite corespunzător activităţii desfăşurate de funcţionarii publici în exercitarea prerogativelor de putere publică, prin prevederile art. 11 alin. (1)  lit. b) din Anexa nr. III la Legea-cadru nr. 330 / 2009 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, primarul poate propune consiliului local aprobarea acordării unor suplimente salariale funcţionarilor publici din aparatul de specialitate, stabilite ca diferenţă dintre salariul de bază prevăzut pentru funcţiile publice de stat şi salariul de bază prevăzut pentru funcţiile publice locale.

Ce este cel mai frumos în toată povestea?

Declaraţia lui Boc (scrisă de Băse) şi reluată cu obstinaţie de mii de ori de atunci, de mii de guri portocalii:

Puşca şi cureaua lată

Ce prime, sporuri şi stimulente aveaţi odată

Adică?

Să ne înţelegem: opţiunea mea este de a oferi venituri cât mai mari în sistemul public. Şurubul de control (performanţă, eficienţă, eliminarea corupţiei, scăderea costurilor etc.) este la nivelul managementului (de la cel mai amărât şef de birou în sus până la vârf).

Iar problema vine din ipocrizia fantastică a actualei guvernări. Ipocrizie care nu ar fi posibilă fără susţinerea necondiţionată oferită de progeniturile mamei proştilor

Pentru detalii, aveţi tot textul aici şi anexa aici.

P.S.

Ping, ping, ping, ping, ping, ping, ping şi să nu uit – ping!

Reclame

Comentarii»

1. manoliu valentin - aprilie 30, 2010

Cand spuneam ca va veni si vremea antenelor TV radeau de mine.

Prietenii mei din PDL nu mint.

Roberta Anastase a tăiat curentul televiziunilor mogulilor

Prietenii mei din PDL fosti functionari in MAE si ofiteri in armata au spus ca a fost LOVITURA DE STAT in 1989 si ca 13 – 15 iunie 1990 a fost incercare de lovitura de stat organizata de GDS-EUROPA LIBERA finantati si organizati de actionarii de la FMI cu sprijinul NATO, GRU sovietic, CIA, MOSSAD si altele care sunt in slujba lor, iar Basescu a adus minerii la Bucuresti din functia de sub secretar de stat in Ministerul transporturilor.

Vladimir Tismaneanu este adus din AMERICA de la UNIVERSITATE AMERICANA in UNGARIA in 1989 pentru a participa la pregatirea militara a refugiatilor romani impreuna cu generali NATO si GRU -sovietic sa atace militar terorist romania.

Acest Vladimir Tismaneanu impreuna cu viitori membri ai comisiilor prezidentiale BASESCU au semnat o DECLARATIE IN 16 IUNIE 1989 LA BUDAPESTA, UNGARIA PENTRU ATACAREA MILITARA TERORISTA A ROMANIEI si pentru AUTONOMIE MAGHIARA IN ROMANIA ( atentie, atentie este pe NET la: http://www.europalibera.org/content/art … 55023.html si la : http://analize-si-fapte.com/2008/03/03/ … ismaneanu/) si aveti ocazia sa vedeti semnatarii decalaratiei

In ianuarie 1990 si au infiintat GRUPUL PENTRU DIALOG SOCIAL si acum priviti cine sunt membri GDS si al comisiilor prezidentiale BASESCU care vor PROSTITUTIE, DROGURI SI CIP in KURUL ROMANILOR.

Au provocat SI REVOLTA DE LA TARGU MURES 15 IUNIE 1990 pentru AUTONOMIE MAGHIARA.

Semnatarii PROCLAMATIEI DE LA TIMISOARA 11 martie 1990 http://www.asymetria.org/modules.php?na … cle&sid=67 in care doreau implementarea privatizari, restructurari si diponibilizari si cu care au scos ROMANIA LA VANZE si au distrus industria si economia romaniei si cu care lupta pentru exterminarea romanilor.

Semnatarii APEL PENTRU CONDAMNAREA CRIMELOR COMUNISTE IN ROMANIA http://www.revista22.ro/apel-pentru-con … -3326.html

revista 22 organ al actionarilor de la FMI in Romania si finanteaza GDS si EUROPA LIBERA si ei fac emisiune la TVR si cer DONATII care fac parte din planul de prosteala si saracire al romanilor.

Membri in Comisia Prezidenţială pentru Analiza Dictaturii Comuniste din România http://ro.wikipedia.org/wiki/Comisia_Preziden%C5%A3ial%C4%83_pentru_Analiza_Dictaturii_Comuniste_din_Rom%C3%A2nia#Membrii_Comisiei.

1-5 decembrie 2009 actiuni si demonstratii de forta in Romania si PIATA universitatii pentru sustinerea lui BASESCU in frunte cu MONICA MACOVEI SI VLADIMIR TISMANEANU care erau la NASU TV.

Si acum membri GDS-EUROPA LIBERA sunt si in CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII si emit AVIZE DE ARESTARE

Comisiile prezidentiale sunt fabricate neconstitutional si consuma mai multi banii decat tot parlamentul romaniei si mai mult folosesc SRI, STS, CSAT si inregistreaza convorbiri telefonice si pe baza lor fabrica dosare penale, dar fiind fabricate de SRI nu au voie sa le vada decat judecatori cu atestat special si nu judecatorul de caz si nici imvinuitul si avocatul sau si daca este o persoana politica informatiile sunt prezentate mass mediei pentru denigrarea lor si cu ajutorul CSM si a membrilor GDS -EUROPA care fac parte din CSM emit avize de arestare.

Si acum Basescu un infractor care si-a facut comisii pentru a distruge dosarele lui penale si pentr a distruge date si documente, face legi in 10 zile.

Toate astea fac parte din LOVITURA DE STAT MODERNA de care face zicere dl. Valentin Stan.
Astea se invata in universitati din america.
PUNCT PUNCT

BASESCU DICATACHIORU M-UE ROMANIA I

BASESCU DICTACHIORU M-UE ROMANIA II

BASESCU DICTACHIORU M-UE ROMANIA III

2. Cadouri « Nataşa - aprilie 30, 2010

[…] Tata mi-a zis că, dacă mai vreau pinguri pe viitor, să mulţumesc celor care m-au felicitat: Serafina, Grişka, Vero, Corina, Link-Ping, Mihaela, Theodora03, Orry, Joujou, Cristian, Cati, Gabi, Gabriela Elena, Iulia, Băiatul ciudat, Anavero, Orfiv, Elisa, Cristian Dima, Black Angel, Dispeceriţa, Cristina, Octavia, Supravieţuitor, Caius, iarăşi lu’ tata, Mama, Ilana, Noapte bună copii, Theodora, Dispecer blogosferă, Consiliul Naţional al Blogosferei, Simion, Diana, Gabriela, Boghi, Dennis, Bunătăţi simple, Carmen, Atitudini… […]

3. Gand_licitat - aprilie 30, 2010
4. octavpelin - aprilie 30, 2010

Manuel ,interesant proiectul tau de a face public ce se intimpla la nivel de primarii,un weekend minunat 🙂

atitudini - aprilie 30, 2010

@Octav
Trebuie!

Merci la fel.

5. Florentin (ATP)-admin 20 x Schindler - aprilie 30, 2010

Ca orice om normal din ţara aceasta mă întreb şi eu care este limita suportabilităţii. Nu am încă un răspuns. Suntem ca într-o cursă pentru doborârea unui record mondial, fără a şti însă dacă vom mai ajunge la linia de sosire. Alergăm şi din când în când ne mai întrebăm cât mai putem suporta. Care este ultima picătură a rezistenţei. Ne evaluăm efortul şi unii dintre noi cedează…Privim în jur căutând şi implorând ajutor şi ce ni se oferă?…

Indiferenţă! Ipocrizie! Dezinteres pentru normele comportamentale cuplat cu un interes preponderent pentru propria utilitate, semnalând inconsecvenţa noastră atitudinală…Eu! Cel mai utilizat cuvânt…Mentalitatea noastră este dominată de o cultură a „eu-lui”, a privilegiilor şi a nerespectării normelor…Să fie doar o trăsătură a unui prezent anost? Sau acesta este „regulamentul de ordine interioară”, indiferent de timpul istoric?

atitudini - aprilie 30, 2010

@Florentin
S-ar putea sa aflam totusi unde este limita…

6. 20 x Schindler - aprilie 30, 2010

Partizani politici deveniţi peste noapte “independenţi”, dar şi “duşmani” care pe sub masă îşi strâng mâinile nu constituie nicidecum o raritate pe plaiurile mioritice. Spre binele ţării, bineînţeles! S-au schimbat culorile (politice) şi…uniformele! Iar drept recompensă şi-au primit aplauzele şi…stelele

7. EPISTOLEpentruZEUS - aprilie 30, 2010

ma, da’ nimic nu intelegi!!!

„nu sporuri, nu prime” e pentru oamenii rai care nu tine cu partidu’, care nu admira valorile adevarate de dreapta, care nu sustine politica de scoatere din criza, care nu intelege inca binele pe care ei, oamenii buni si drepti de la putere,ni-l face.

8. EPISTOLEpentruZEUS - aprilie 30, 2010

pentru rauvoitorii astia care doar critica guvernul si nu il aplauda pe presedinte, pentru ei nu e de unde sa le dea prime si sporuri pentru ca ei este comunisti, vrea sa suga sangele poporului suveran, asculta manele si mai are mult pana intelege ca raul de acum va fi bine pentru copiii lor.

acum ai inteles?

atitudini - aprilie 30, 2010

@EPISTOLEpentruZEUS
Eeeeeee….. asa e mult mai clar!

Sa traiesti!

9. Abu Nuwas (747 – 813) – Kaaba dragostei « Orfiv - aprilie 30, 2010

[…] eşti miere clară când te văd, […]

10. Roxana Iordache - aprilie 30, 2010

Tare!

atitudini - aprilie 30, 2010

@Roxana
Asa m-am gandit si eu… Eu nu am nivelul sa fac mai multa agitatie. De aia m-am gandit ca poate preia cineva din presa. Fiecare exemplu trebuie exploatat. Linistea e prielnica doar pentru furt!

11. Gripa porcină (De 1 Mai) « Ioan Usca - aprilie 30, 2010

[…] Idei înghesuite, Şilavarăcald, Cristian Lisandru, Ragnar, Supravieţuitor, Grişka, Gabi123, Atitudini, Dumitru Agachi, Andi Bob, Gând licitat, Theodora Marinescu, Octavia Sandu, Dennis, Black […]

12. Hai la lupta cea mare! « Gabriela Savitsky - aprilie 30, 2010

[…] Idei înghesuite, Şilavarăcald, Cristian Lisandru, Ragnar, Supravieţuitor, Grişka, Gabi123, Atitudini, Dumitru Agachi, Andi Bob, Gând licitat, Theodora Marinescu, Octavia Sandu, Dennis, Black […]

13. Comentarii la Facerea – 14 « Ioan Sorin Usca - mai 1, 2010

[…] „în Septuaginta: regele neamurilor. Prin Goimi se înţelegeau neamurile neconvertite la […]

14. De 2 ori în mai puțin de-o oră ! - mai 26, 2010

[…] stiu la ce anume te-ai gandit tu , insa stai relax ca nu-i de rau ceea ce s-a intamplat dupa ce ca m-am tepuit singura uitand ca azi e inchisa biblioteca , si dupa ce ca am […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: