jump to navigation

Uite d’aia nu are ursul coadă aprilie 30, 2010

Posted by atitudini in Experienta de campanie.
Tags: , , , , , , , , , , , ,
trackback

Am găsit pe Codex Politic US clipul de mai jos. Nu e tradus, dar este în engleză ceea ce nu ar trebui să ridice atâtea probleme.

Mi se pare suficient de educativ încât să merite multiplicarea lui, atât cât se poate…

Pentru creatorii de maxime cu găozari, ţigănci împuţite şi alte alea… ăsta e un film educativ! Urmăriţi-l cu copiii (să zicem EBA), în fiecare seară! Ar putea ajuta. Nu ştiu dacă pe creatorii de maxime, dar sigur pe restul poporului care ar mai putea fi scutit de astfel de licenţe poetice şi politice.

P.S. Vrem UNU MAI BUN!

Reclame

Comentarii»

1. Perfect Devil - aprilie 30, 2010

=))))))))
p.s : intotdeauna vom vrea unul MAI bun! :))

atitudini - mai 2, 2010

@Perfect Devil
Ar fi anormal si neproductiv sa nu vrem asa ceva. Asa se progreseaza. Din pacate, ce avem e atat de prost incat este imposibil sa nu ceri ceva mai bun…

2. Elucubraţii – Mărturisirea « Link-Ping - aprilie 30, 2010

[…] m-am trezit că printre degete îmi zboară fluturi albi şi, până să mă dezmeticesc, costumul lui elegant s-a şi transformat într-o […]

3. Toni - aprilie 30, 2010

Nu pricep cum de nu i-a dat şi vreun dos de labă „bigotei”, sau n-a fost Patriciu pe fază, cu trucajul?!
Eu, unul, aş vrea măcar unul NORMAL!
Măcar la cap…
Oricum, unul mai rău nu cred că e posibil!
Cât îl priveşte pe satrap, read my lips: Fuck the bastard!

atitudini - mai 2, 2010

@Toni
Iti aduci aminte ca in campanie, Realitatea a spus ca a trimis caseta la analiza unor experti din strainatate? Si ca dureaza 3 saptamani pana e gata analiza? Apoi vom vedea rezultatele. Ai vazut ceva?

Eu nu. Si inca astept. Pana atunci…

Gestul facut apo de Brown este unul de mare normalitate politica. Si de mare eleganta. Noi mai avem oceane si continente distanta pana acolo….

4. 1 Mai « - aprilie 30, 2010

[…] de pe cer); IOAN USCA (gripa porcină – de 1 Mai); WORLD OF SOLITAIRE (conflict intelectual); ATITUDINI (uite d`aia n-are ursul coadă); GABRIELA SAVITSKY (hai la lupta cea mare); CRISTIAN DIMA (carte de vizită – 1); FLAVIUS […]

5. Comentarii la Facerea – 14 « Ioan Sorin Usca - mai 1, 2010

[…] Tidal (= glorie) din Gutim, în ebraică Goiim (= […]

6. rhorvath - mai 1, 2010

UN DOCUMENT TERIFIANT PENTRU INTREGA LUME !

SERVICIUL SECRET BRITANIC M16 A STABILIT CA MAFIA BASESCU A VANDUT URANIUM LUI BEN LADEN PENTRU CREIAREA UNEI BOMBE ATOMICE MINISCULE. . ADMINISTRATIA OBAMA A HOTARAT SA FACA INSFARSIT LUMINA IN ACEST CAZ ACOPERIT DE ADMINISTRATIA BUSH SI GUVERNUL BRITANIC.

AM STUDIAT PERSONAL ACEST DOCUMENT. LUCRURILE AU TRANPIRAT IN PRESA OCCIDENTALA DECI PUTETI JUDECA PERSONAL ACEST ULUITOR CAZ. http://cbrayton.wordpress.com/2008/03/09/farc-sought-romanian-uranium-from-russian-mobster-with-israeli-passport/.
-M 16 a stabilit ca ca comandantul organizatiei teroriste columbiene Raul Reyes sa deplasat in secret la Bucuresti sa cumpere uranium pentru AL QUEDA..- Materialul
nuclear trebuia obtinut de unul din cei mai importanti financiari – gangsteri ucranieni cu relatii la cel mai inalt nivel in mafia de armament romana. Materialul
britanic vorbeste de un asistent a lui Basescu care a organizat afacerea criminala.
“Raúl Reyes buscó uranio en Rumania”: Citing anonymous MI-6 sources, Irish journalist Gordon Thomas signs — or has his name signed to — a story about FARC’s alleged search for uranium for a “dirty bomb” in Romania.
“It is known that the organization led by Osama bin Laden has established “a presence in Colombia and other South American nations government by a populist left that opposes the United States,” says the [MI6] report.
UN RAPORT SEPARAT AMERICAN A STABILIT CA ACEASTA ACTIUNE A FOST
CORDONATA. DE BASESCU. VOI PREZENTA LA ANTENA 3 ACEST DOCUMENT.
SPUNEAM INTR-UN MESAJ ANTERIOR CA GARANTEZ SCURTAREA MANDATULUI PREZIDENTIAL. AM GRESIT GRAV, GARANTEZ TRIMITEREA IN PUSCARIE A PRESEDINTULUI ROMAN !
Corespondenta by Robert Horvath USA
DESVALUIRI COMPLECTE DESCHIDETI http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com

7. Fernando Pessoa (1888 – 1935) – Autopsihografie « Orfiv - mai 1, 2010

[…] Că simulează, că-l dor […]

8. octavpelin - mai 1, 2010

Ce ar fi facut Basescu,si-ar fi cerut scuze public jurnalistilor si politicienilor,nemaivorbind de sistemul ticalosit al mediului de afaceri,este o diferenta de cultura si educatie,prin Basescu ,Romania a ajuns in coada UE ,trist ,un weekend minunat!

atitudini - mai 2, 2010

@Octav
Ce misto le spui si tu Octave…. Cica „Romania a ajuns in coada UE” apoi imi urezi „un weekend minunat”. Stiu ca nu ai vrut sa fii ironic, dar ti-a iesit de minune!

Spor!

9. După o seară de chef « Nataşa - mai 1, 2010

[…] sunt indispusă. Mă doare capul! Îmi amintesc vag că, în zori, eram pe maşina de spălat… Dar, […]

10. Rugă pentru atei… « Consiliul Naţional al Blogosferei - mai 1, 2010

[…] a, a, a, a, b, c, c, d, d, f, g, g, i, l, m, m, n, n, o, o,  p, t, t, v « […]

11. Filosofia « Ioan Usca - mai 1, 2010

[…] Idei înghesuite, Link-Ping, World of Solitaire, Atitudini, Gabriela Savitsky, Şi la vară cald, Elisa, Madi, Cristian Dima, Cristian Lisandru, Gabriela […]

12. rhorvath - mai 2, 2010

ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA PENTRU CARE SUA A ATACAT IRAKUL SI NU AU FOST GASITE, AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA.
BASESCU IN CALITATE DE MINISTRU AL TRANSPORTURILOR A CORDONAT INTREAGA ACTIUNE CRIMINAL TERORISTA !
Aparitia in fata Parlamentului Romaniei a lui Scott Ritter seful inspectorilor ONU in Irak si a ziaristului de investigatie american Robert Horvath.

Doamna Alina Gheorgiu Deputat PDL

Regimul Basescu poate fi doar o amintire in cateva saptamani. Desvaluirile mele
se bazeaza pe documente capturate de trupele americane odate cu invazia Irakului. 1- Ele reliefeaza doua faze importante. Transferul tehnologiei nucleare si a rachetelor de transport a bombei atomice amostenite de la Ceausecu catre Sadam, 2- Ascunderea urmelor prin ascunderea armelor de distrugere in masa la Ambasada Irakului la Bucuresti si la 27 depozite militare. Majoritatea documentelor si a cotractelor poarta si semnatura lui Traian Basescu ministrul transporturilor in aceasta perioada. Actiunea de ascundere poarta codul Sarindar si a fost cordonata in intregime de actualul presedinte al Romaniei.
Dupa terminarea razboiului 1000 de specialisti sau deplasat in Irak si nu au gasit
nimic. La jumate de an au inceput sa apara documente in limba araba despre actiunile guvernantilor romani, servicilor speciate si a mafiei din industri militara.
A inceput imediat conspiratia administratiei Bush de a scoate basma curata pe prietenii teroristilor din Romania. Motuvele sunt cunoscute.
O parte din conspiratie este desvaluita de sefului inspectorilor ONU Scott Ritter.
Iata ce spune inspectorul sef despre actiune CIA purtand numele cod Tea Cup:
“I carried out under Tea Cup was aimed at disrupting efforts to obtain ballistic-missile technology and production capabilities from Aerofina, a Romanian military-industrial company. Intercepted conversations between the Iraqi team, headed by Dr. Hamid, and his Romanian intermediary ( BASESCU ) pointedly referred to the oil-for-food program as a means of facilitating the transfer of goods from Romania”
Saptamana trcuta am facut o depozitie sub juramant in fata diferitelor comisii a Senatului si a Camerei reprezentantilor interesate in acest caz.
ADMINISTRATIA OBAMA FACE TOATE EFORTURILE DE A FACE LUMINA IN ACEASTA URIASA CONSPIRATIE.
Sunt gata sa apar in fata Parlamentului Roman pentru a prezenta exact aceleasi documente. Sugerez invitarea lui Scott Ritter pentru clarifica amestecul guvernantilor romani in aceasta actiune criminala.
Doamna Alina Gheorghiu
Va rog transmite rugamintea mea colegilor dumneavoastra parlamentari. Considerati aceste randuri ca un memoriu oficial.
Robert Horvath DEVA ziarist de investigatie specializat in terorism si arme de distrugere in masa
http://devanewyork.blogspot.com/
Datele de contact personal:
http://www.devagallery.com/

13. manoliu valentin - mai 2, 2010

Mercenari si teroristi ataca de 20 de ani ROMANIA

Mercenari si teroristi adusi de actionarii de la FMI in Ungaria in 1989 din AMERICA- VLADIMIR TISMANEANU, EMIL HUREZEANU, FRANTA TEODOR BACONSKY, DJUVARA, MONICA LOVINESCU, ITALIA, OLANDA si altele, sa participe alaturi de generali NATO SI GRU -SOVIETIC sa pregatesca refugiati romani si maghiari pentru atacarea militara terorista a Romaniei in decembrie 1989 si semneaza:
DECLARATIA DE LA 16 IUNIE 1989 DE LA BUDAPESTA, UNGARIA pentru atacarea militara terorista a romaniei in decembrie 1989, provocand REVOLTA de la Timisoara din 15 decembrie 1989 sustinuti de trupe NATO, GRU, agenti CIA, MOSSAD, M16, FSB-KGB, VATICAN-BISERICA CATOLICA, ambasade straine occidentale, ISRAEL si AMERICA acreditate in Romania, agentii de presa straine ale actionarilor de la FMI , respectiv: CNN, NEWS VIS, BBC, EUROPA LIBERA si altele.

http://www.partidulcivicmaghiar.com/Articol.asp?ID=27

Priviti cine ataca militar terorist Romania de 20 de ani si a scos Romania la VANZARE si a distrus industria si economia si lupta pentru exterminarea romanilor cu renumitele arme sioniste ale actionarilor de la FMI:

privatizare,
restructurare
disponibilizare

Romania de 20 de ani, face CREDITE la FMI si plateste corporatiile actionariilor de la FMI: FORD, EADS, BECHTEL si altele

Si acum ca sa inchida gura romanilor definitiv si sai extermine definitiv, vor sa implanteze CIP in corpul romanilor, iar cu ajutorul undelor electromagnetice emise de acesta care afecteaza organe vitale din corpul uman si duce la moartea individului, printr-o simpla apasare de tasta de calculator din AMERICA persoana aleasa de actionarii de la FMI sa fie ucisa.

Actuali membrii ai comisiilor prezidentiale TRAIAN BASESCU un INFRACTOR care distruge, jefuieste si conduce ROMANIA cu MERCENARI SI TERORISTI pregatiti de NATO SI GRU SOVIETIC LA BUDAPESTA, UNGARIA in 1989, SA ATACE ROMANIA IN DECEMBRIE 1989.

In DECLARATIA DE LA 16 IUNIE 1989 DE LA BUDAPESTA, UNGARIA se solicita AUTONOMIE MAGHIARA SI acum BASESCU o pune in aplicare prin REGIONALIZAREA ROMANIEI SI SI INFIINTAREA REPUBLICII TRANSILVANIA cu moneda proprie si ambasade.

Asta le-a promis TRAIAN BASESCU in campania elctorala, ca daca il vor VOTA va modifica CONSTITUTIA ROMANIEI SI VA INFIINTA REPUBLICA TRANSILVANIA

Textul declaraţiei s-a transmis, în felul unui apel către românii din România (??), în ziua de 18 iunie 1989, aât la BBC cât şi la „Europa Liberă“. Presa din Ungaria a fost mai lentă chiar, publicând acest text o zi mai târziu. Au mai semnat, în acelaşi moment, şi alţi „români“, al căror nume s-a ascuns până acum mediilor politice şi jurnalistice din România. Iată-i: Paul Goma, Monica Lovinescu, Virgil Ierunca, Neagu Djuvara, Vladimir Tismăneanu, Ileana Vrancea, Doru Braia, Bujor Nedelcovici, Dan Alexe, Daniel Boc, Theodor Cazaban, Matei Cazacu, Antonia Constantinescu, Sofia Cesianu, Florica Dumitrescu, Eugen Ionescu, Marie-France Ionesco, Adrian Niculescu, Alain Paruit, Alex. Sincu, Sanda Stolojan, Vlad Stolojan, George Barbul, Dina Brătianu-Missirliu, Al. Missirliu, Ileana Verzea.

Membri in Comisia Prezidenþialã pentru Analiza Dictaturii Comuniste DIN România

http://ro.wikipedia.org/wiki/Comisia_Preziden%C5%A3ial%C4%83_pentru_Analiza_Dictaturii_Comuniste_din_Rom%C3%A2nia#Membrii_Comisiei

Vladimir Tismăneanu a fost numit de preşedintele Băsescu în funcţia de preşedinte al Comisiei. Din aceasta Comisie au mai făcut parte: Sorin Alexandrescu, Mihnea Berindei, ÎPS Nicolae Corneanu (s-a retras cu câteva zile înaintea publicării raportului), Radu Filipescu, Paul Goma (a fost înlăturat de Tismăneanu după numai 8 zile), Monica Lovinescu, Virgil Ierunca (decedat înainte de finalizarea raportului), Sorin Ilieşiu, Gail Kligman, Nicolae Manolescu, Horia-Roman Patapievici, Marius Oprea, Dragoş Petrescu, Andrei Pippidi, Romulus Rusan, Stelian Tănase, Constantin Ticu Dumitrescu, Cristian Vasile şi Alexandru Zub.

Apel pentru condamnarea internationala a criminalitatii si nelegitimitatii comunismului,

atentie semneaza si IOAN MIHAI PACEPA
http://www.revista22.ro/apel-pentru-condamnarea-internationala-a-criminalitatii-si-nelegitimit-3326.html

Apel pentru denigrarea romaniei si a poporului roman pentru crimele comise de EVREII BOLSEVICI CARE AU IMPLEMENTAT COMUNISMUL IN ROMANIA SI SUNT ASASINII POPORULUI ROMAN IN PERIOADA 1944-1964 parintii mebrilor grupului GDS _EUROPA LIBERA, iar copii lor au fost adusi la Budapesta, Ugaria in 1989 din AMERICA- VLADIMIR TISMANEANU fiul lui LEONTE TISMANEANU, OLANDA, FRANTA, SPANIA, ANGLIA si altele, sa atace militar terorist romania, RESPECTIV:

GRUPUL PENTRU DIALOG SOCIAL

http://ro.wikipedia.org/wiki/Grupul_pentru_Dialog_Social

Infiintat de SILVIU BRUCAN in ianuarie 1990 dupa LOVITURA DE STAT din decembrie 1989

Membri:

Călin Anastasiu, Vlad Alexandrescu, Sorin Alexandrescu, Gabriela Adameşteanu, Sorin Antohi, Cătălin Avramescu, Radu Bercea, Victor Bârsan, Magda Cârneci, Mariana Celac, Vitalie Ciobanu, Eugen Ciurtin, Andrei Cornea, Doina Cornea, Livius Ciocârlie, Adrian Cioroianu, Aurelian Crăiuţu, Rodica Culcer, Mircea Diaconu, Mircea Dumitru, Smaranda Enache, Radu Filipescu, Armand Goşu, Stere Gulea, Sorin Ilieşiu, Thomas Kleininger, Alexandru Lăzescu, Gabriel Liiceanu, Iustin Marchiş, Mircea Martin, Sorin Mărculescu, Costea Munteanu, Horea Murgu, George Muşat, Andrei Oişteanu, Marius Oprea, Anca Oroveanu, Alexandru Paleologu, Rodica Palade, Horia Roman Patapievici- ICR, Dan Perjovschi, Andrei Pleşu, Răsvan Popescu, Cristian Preda, Victor Rebengiuc, Mihai Şora, Ana Şincai, Stelian Tănase, Alin Teodorescu, Alexandru Tocilescu, Florin Turcanu, Ion Vianu, Sorin Vieru.
Preşedintele Consiliului de Administraţie al GDS:
Radu Filipescu
Membrii Consiliului de Administraţie al GDS:
Rodica Palade
Andrei Oişteanu
Alexandru Lăzescu
Vlad Alexandrescu
[modifică]Premiul GDS

Din anul 1994, se acordă Premiul GDS personalităţilor considerate a fi contribuit la promovarea valorilor societăţii civile şi ale statului de drept.
1994: Alexandru Zub semnatar BUDAPESTA
1995: Ilie Ilaşcu
1996: Dumitru Iuga
1997: Nicolae Corneanu, Doina Cornea
1998: Academia Civică, Sorin Alexandrescu,
Coen Stork
1999: Andrei Pleşu, Monica Lovinescu, semnatar Budapesta
Virgil Ierunca
2000: Andrei Ursu, Horia Bernea
2001: Mihai Şora
2002: Asociaţia „15 noiembrie 1987 Braşov”
2003: Traian Ungureanu, semnatar, Budapesta
2004: Cristian Pârvulescu care doreste infiintarea ANI la ordinul actionarilor de la FMI pentru a creea locuri de munca pentru membri GDS si straini si LEGEA LUSTRATIEI sa abata atentia romanilor de la problemele cu care se confrunta zilnic, sarcie, foamete, disponibilizari si altele, nepotul lui CONSTANTIN PARVULESCU renumitul membri PCR.
2005: Monica Macovei
2006: Vasile Paraschiv

14. Cristi Grandfather - mai 3, 2010

„Love means never having to say you’re sorry”. Asta e citatul original din celebrul film Love Story (1970). Expresia are valoare cand e vorba de dragoste. Cand e vorba de politica, lucrurile stau altfel. Se face apel la sentimente doar cand interlocutorul reprezinta potential un vot si asta doar pana intoarce capul. Atunci expresia devine, in traducere libera, varianta pedelist-basesciana: „Ba pe-a mă-tii!”
In alta ordine de idei, am aflat din surse sigure si independente ca la frontiera Uniunii Europene, turcii au masat un numar impresionant de trupe. Se pare ca acestea vor invada restaurantele si cluburile de noapte din Antalia in perioada sezonului estival. Pe de alta parte, in China aglomeratia creste de la o zi la alta. Nasol!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: