jump to navigation

Cei uitaţi: tinerii normali mai 2, 2010

Posted by atitudini in Diverse.
Tags: , , , , ,
trackback

Prin 1995-1996 lucram cu o organizaţie neguvernamentală (Asociaţia Junior –  nu ştiu dacă mai funcţionează acum).

Mesajul lor era atunci: noi ne adresăm acelei categorii de tineri aflată mai rar în centrul atenţiei – tinerii normali.

Azi, 2 mai 2010, de Ziua Naţională a Tineretului (idee imbecilă atât timp cât deja există o „International Youth Day” pe 12 august şi o „World Youth Day„), 15 ani mai târziu, constat iar că prim-planul este luat tot de:

  • tinerii cu disabilităţi (locomotorii, vizuale, psihice)
  • tinerii supraponderali
  • tinerii supradotaţi
  • tinerii defavorizaţi (social, geografic, economic etc.)
  • tinerii de bani-gata
  • tinerii consumatori de droguri
  • tinerii teribilişti
  • tinerii politicieni
  • tinerii emo
  • etc.
alti tineri normali
tineri normali

Dacă nu vedeţi în lista de mai sus „tineri normali” nu vă alarmaţi. Tinerii normali, deşi reprezintă marea majoritate a tinerilor, sunt cei mai puţin interesanţi.

Tinerii normali produc „rating” şi preocupări politice doar dacă sunt împinşi să intre într-una dintre categoriile de mai sus.

Altfel…

tineri normali
alti tineri normali

Dacă tot e să avem un 2 Mai, dedicat conaţionalilor tineri, nu ar fi frumos să avem un „doi mai normali„? (asta ca să merg pe aceleaşi jocuri de cuvinte scoase ba de Ridzi, ba de PSD…

P.S.

Daţi

pinguri

pentru

tineri!

Reclame

Comentarii»

1. ANUNȚ « - mai 2, 2010

[…] SANDU (caietul de poezii al Micului Prinț); BOGDAN BĂRBIERU (cum procedează idiotul pe 1 Mai); ATITUDINI (cei uitați – tinerii normali);  WORLD OF SOLITAIRE (de 1 Mai 2010); CRISTIAN DIMA (carte de vizită – 2); MIRELA PETE […]

2. Contraatac « Link-Ping - mai 2, 2010

[…] se îndreaptă către: Ana Usca, Blogul cu atitudine, Caius, Consiliul Naţional al Blogosferei, Dispecerul Blogosferei, Ioan Sorin Usca, Nataşa, […]

3. Regina arkudă şi amuletele puterii « Ioan Usca - mai 2, 2010
4. 20 x Schindler - mai 2, 2010

Problema este ca tot ceea ce este „normal” a expirat. Anormalitatea are prioritate. Si nu numai in privinta tinerilor…

5. Comentarii la Facerea – 16 « Ioan Sorin Usca - mai 3, 2010

[…] de text: poate că de la ea voi dobândi copii. Legislaţia mesopotamă permitea ca o soţie sterilă să-i ofere soţului o […]

6. Franz Hellens (1881 – 1972) – Pe-un fund de lac « Orfiv - mai 3, 2010

[…] A lucrurilor care cresc, ieşite din durată. […]

7. Să începem cu începutul « Sectorul 6 - mai 3, 2010

[…] ziceţi? Ne […]

8. Meditația de luni « Gabriela Savitsky - mai 3, 2010
9. octavpelin - mai 3, 2010

Manuel ,ce inseamna contaminarea cu pinguitul,ca-ti ia piuitul,numai blogging nu este,ce insemna manipulare si ne mai miram de ce a iesit Basescu 🙂

atitudini - mai 3, 2010

@Octav
Manipulare-manipulare! Dar sa stim si noi!

Nu conteaza mijloacele ci rezultatul. Ca sa pot manipula, am nevoie de subiecti. Ca sa am subiecti e nevoie de „pozitie”. Pingurile ofera pozitie. Deci… pinguiesc!

Am zis de la inceput ca asta nu e blogging… Si cred si acum acelasi lucru. De aceea continui sa comentez. Tu stii asta.

Spor!

10. Încă « Nataşa - mai 3, 2010

[…] sunt obosită, astfel că încerc un tratament naturist. Dau acum pingurile, apoi mă întorc în […]

11. manoliu valentin - mai 3, 2010

Mercenari si teroristi actionari la FMI in COMISIILE lui BASESCU

Mercenari si teroristi adusi de actionarii de la FMI in Ungaria in 1989 din AMERICA- VLADIMIR TISMANEANU, EMIL HUREZEANU, FRANTA TEODOR BACONSKY, DJUVARA, MONICA LOVINESCU, ITALIA, OLANDA si altele, sa participe alaturi de generali NATO SI GRU -SOVIETIC sa pregatesca refugiati romani si maghiari pentru atacarea militara terorista a Romaniei in decembrie 1989 si semneaza:
DECLARATIA DE LA 16 IUNIE 1989 DE LA BUDAPESTA, UNGARIA pentru atacarea militara terorista a romaniei in decembrie 1989, provocand REVOLTA de la Timisoara din 15 decembrie 1989 sustinuti de trupe NATO, GRU, agenti CIA, MOSSAD, M16, FSB-KGB, VATICAN-BISERICA CATOLICA, ambasade straine occidentale, ISRAEL si AMERICA acreditate in Romania, agentii de presa straine ale actionarilor de la FMI , respectiv: CNN, NEWS VIS, BBC, EUROPA LIBERA si altele.

http://www.partidulcivicmaghiar.com/Articol.asp?ID=27

si din 2004 fac parte din comisiile prezidentiale BASESCU INFRACTORUL SI TERORISTUL ROMANIEI care ataca romania si extermina poporul roman la ordinul actionarilor de la FMI.

Membri in Comisia Prezidentiala; pentru Analiza Dictaturii Comuniste DIN România si ministrul de externe TEODOR BACONSKY

http://ro.wikipedia.org/wiki/Comisia_Preziden%C5%A3ial%C4%83_pentru_Analiza_Dictaturii_Comuniste_din_Rom%C3%A2nia#Membrii_Comisiei

Vladimir Tismãneanu a fost numit de preºedintele Bãsescu în funcþia de preºedinte al Comisiei. Din aceasta Comisie au mai fãcut parte: Sorin Alexandrescu, Mihnea Berindei, ÎPS Nicolae Corneanu (s-a retras cu câteva zile înaintea publicãrii raportului), Radu Filipescu, Paul Goma (a fost înlãturat de Tismãneanu dupã numai 8 zile), Monica Lovinescu, Virgil Ierunca (decedat înainte de finalizarea raportului), Sorin Ilieºiu, Gail Kligman, Nicolae Manolescu, Horia-Roman Patapievici, Marius Oprea, Dragoº Petrescu, Andrei Pippidi, Romulus Rusan, Stelian Tãnase, Constantin Ticu Dumitrescu, Cristian Vasile ºi Alexandru Zub.

Comisii PREZIDENTIALE BASESCU alcatuite din mercenari si teroristi actionarii de la FMI impreuna cu generali NATO si GRU SOVIETIC in frunte cu VLADIMIR TISMANEANU se pisa pe CONSTITUTIA ROMANIEI, pe toti romani, pe toti parlamentarii romaniei si pe toate PARTIDELE POLITICE DIN ROMANIA.

Fabrica legi in 10 zile si CONSTITUTIA ROMANIEI dupa cum doresc actionarii de la FMI din AMERICA REGIONALIZAREA Romaniei si infiintarea STATULUI TRANSILVANIA, iar in R. M,OLDOVA vor infiinta STATUL PALANCA..
PUNCT.

Creditele de la FMI se duc de 20 de ani la firmele actionarilor de la FMI -SOROS, EMIL HUREZEANU, TERODOR BACVONSKY, VLADIMIR TISMANEANU si alti, cum spune ILIE SERBANESCU in direct la TV:

80 de miliarde de euro din creditele de la FMI s-au dus la FORD, EADS, BECHTEL, AIRBUS, RENAULT si altele si sunt scutite de taxe si impozite de alte cate zeci de miliarde de euro.

Dopresc sa fac precizarea ca pregatirea militara din UNGARIA pentru ATACAREA MILITARA TERORISTA A ROMANIEI a inceput in perioada martie si a tinut pana in decembrie 1989 si la care a participat personal SOROS actionar FMI si din cand in cand mai pleca in America sau la Londra la ION RATIU, adresa de contact, date si altele sunt mentionate in rapoarte KGB respectiv: Manchester Square, 18 Fitzhardinge Street, London W1H 6EQ UK si il inmforma pe ION RATIU de stadiul pregatirilor militare pentru atacarea Roimaniei pentru ca era bolnav si nu se putea deplasa la Budapesta, Ungaria.

12. Merita incercat si vazut … | Blogu' unui Gand licitat - mai 3, 2010

[…] Cei uitati : tinerii normali […]

13. Eroului necunoscut – Sange balcanic (75) poem « Cosmin Stefanescu's Blog - mai 3, 2010
14. Cristi Grandfather - mai 3, 2010

“Love means never having to say you’re sorry”. Asta e citatul original din celebrul film Love Story (1970). Expresia are valoare cand e vorba de dragoste. Cand e vorba de politica, lucrurile stau altfel. Se face apel la sentimente doar cand interlocutorul reprezinta potential un vot si asta doar pana intoarce capul. Atunci expresia devine, in traducere libera, varianta pedelist-basesciana: “Ba pe-a mă-tii!”
In alta ordine de idei, am aflat din surse sigure si independente ca la frontiera Uniunii Europene, turcii au masat un numar impresionant de trupe. Se pare ca acestea vor invada restaurantele si cluburile de noapte din Antalia in perioada sezonului estival. Pe de alta parte, in China aglomeratia creste de la o zi la alta. Nasol!

15. Cristi Grandfather - mai 3, 2010

A fost odata ca niciodata Programul Tineret in Actiune 2007-2013 Acesta promova mobilitatea, initiativa, invatarea interculturala si solidaritatea intre tinerii din Europa si din intreaga lume. Si chiar a functionat cu rezultate bune pana la finele lui 2008, cand a venit zana tineretului Monica Iacob Ritzi si s-a ales praful de tot programul. Fata a topit toti banii de la tineret cu Nuti pentru Eba. S-au facut cercetari, acuzatiile au fost gasite fondate si drept urmare a fost promovata.
Nu, zaieţ, pagadi! Despre ce discutam?

16. manoliu valentin - mai 4, 2010

BASESCU DICATACHIORU M-UE ROMANIA I

BASESCU DICTACHIORU M-UE ROMANIA II

BASESCU DICTACHIORU M-UE ROMANIA III

17. Link-uri interesante ! « Lamaieacra's Blog - mai 15, 2010
18. Merită încercat și văzut … - mai 26, 2010

[…] Cei uitati : tinerii normali […]

19. Ruxy Rux's Blog - iunie 13, 2010

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: