jump to navigation

Rahatul e în curtea ta, domnule Băsescu! mai 15, 2010

Posted by atitudini in Politica in sectorul 6.
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,
trackback

Nu pot folosi cuvântul „Preşedinte” şi apelativul „Băsescu” la o distanţă prea mică unul de celălalt… Scuze.

Cum a ajuns rahatul acolo?

Povestea e lungă şi începe cu mai mult de 6 ani în urmă. Mult mai mult.

Ideea e că la atâta rahat, am ajuns să rupem de la curul copiilor doar ca să nu mai miroasă atât de tare din curtea Cotrocenilor:

Evenimentul Zilei, 14 mai 2010

Evenimentul Zilei, 14 mai 2010

(link articol)

Agerpress, 14 mai 2010

Agerpress, 14 mai 2010

(link articol)

Ziarul de Bacau, 14 mai 2010

Ziarul de Bacau, 14 mai 2010

(link articol)

Libertatea, 14 mai 2010

Libertatea, 14 mai 2010

(link articol)

Ziare.Com, 14 mai 2010

Ziare.Com, 14 mai 2010

(link articol)

Vor apărea şi pozele plus, sper imaginile de la mogulii răi, mogulii care nu-l pupă-n cur pe Băse: Antenă şi Realitatea. O să actualizez.

Până atunci, puteţi admira prostia expusă în mod indecent:

Perfublog, locul unde ratiunea si inteligenta au fost invinse

Perfublog, locul unde ratiunea si inteligenta au fost invinse (aici continuarea)

P.S.

Achiliene! Vezi că fluier offside! (pe tema idiotului şi a răspunsului tău de acolo)

Lăsând la o parte prostia indecent expusă de idiot, cei 200 erau 100 (spre deosebire de idiot, am fost acolo), se cheamă sindicalişti, erau de la CNSLR Frăţia (cred), mişcarea se numeşte pichetare, a fost filmată şi fotografiată inclusiv din unghiuri care încă nu s-au inventat în domeniul imaginii şi cel mai important: a fost pe toate canalele, toată ziua.

Nu am ştiut de coincidenţă, de aceea nici nu ne-am amestecat. Oricum, noi eram 10 toţi.

De unde au sindicaliştii bani de tricouri, bannere, fluiere etc.? Păi…. să zicem din cotizaţiile membrilor…

De unde avem noi? Noi am refolosit materiale din alte campanii. Cinci tricouri, o geacă, o şapcă şi un rucsac. Chiar şi aşa, adunate, dacă le vindeam cred că scoteam şi America din criză, nu doar România.

Încă un detaliu… nesemnificativ zic eu… dar poate contează: noi aveam tricouri galbene, iar sindicaliştii care erau acolo şi când am venit şi când am plecat erau in bleu… Dar poate Perfu ştie mai bine…

Iar la chestia cu plata… o să vezi într-un post ulterior că nu se pune problema. Spor!

UPDATE (16 mai)

Am promis niste poze… În ele se pot vedea foarte clar figuranţii de la CNSLR Frăţia, plătiţi de Crin. Toţi cei 200. Ba nu! Toţi cei 100. Sau 20. Sau 10. În sfârşit, o să îl aşteptăm pe Perfu să se hotărască ca să putem înţelege şi noi ce vedem în poze.

Nu vă uitaţi la culori, la ce scrie pe şepci, bannere etc. Astea sunt detalii care nu contează. Sigur erau liberali plătiţi de PDL. Sau PNL. Tot Perfu trebuie să se hotărască şi pe tema asta.

depunerea scrisorii

depunerea scrisorii

Actiunea "Ia-ti pampersii inapoi"

Actiunea "Ia-ti pampersii inapoi"

Interviu Antena 3

Interviu Antena 3

Interviu

Interviu

Andreea Iancu

Andreea Iancu

Cadou

Cadou

Sursa imaginilor aici. O să urmeze şi link-urile către emisiuni…

UPDATE (17 mai)

Avem si filmuleţ…

Partea 1:

Partea 2:

Partea 3:

Perfu! Mori de ciudă!

Reclame

Comentarii»

1. Toni - mai 15, 2010

Rahatul, cum îi spui tu, nu e în curtea lui, cel puţin nu în aia de la Cotroceni. Aia e plină cu altceva.
Cu istorie.
Mai mult ca sigur că e altundeva, şi anume în gura lui!
Aia plină!
Fuck the bastard!

atitudini - mai 15, 2010

@Toni
Nu mai e mult pana o sa isi rupa gatul. Directia pe care merge e cat se poate de corecta din punctul asta de vedere.

@Perfu
Incearca si tu sa intelegi… Nu mai insista. Te cred ca nu e placut sa fii idiot dar insistenta in aceeasi directie nu te va ajuta. Pe de alta parte… nici nu cred ca te mai poate ajuta ceva sau cineva.

2. Perfu - mai 15, 2010

Mai bine va bateau jandarmii si nu va mai ziceau cu frumosul sa mergeti putin mai incolo !

Mi-a placut faza cand nu v-au lasat cei de la Spp sa intrati si v-au trimis pe la alta poarta :))

Si stai relax ca nu sunt fan basescu , psd si ce mai zici tu pe acolo tinere pnl-ist . Nu va chemat crinica sa va plateasca ?

3. Perfu - mai 15, 2010

Am vazut si cu ce masina a venit unul dintre aia 10 insi trimisi de crin la cotroceni . Ce mai vrei sa inteleg ?

atitudini - mai 16, 2010

@Perfu
Parca ziceai ca sunt 20… si restu figuranti… Hai ma! Hotaraste-te! Cati eram, ce faceam etc. Aburesti poporul pe blogul meu…

4. Toni - mai 15, 2010

Direcţia e corectă, viteza mi se pare cam mică.
O fi legală, n-o fi?!

atitudini - mai 16, 2010

@Toni
Senzatia mea este ca sunt in cadere libera. Deci tine de formula acceleratiei gravitationale.

Pentru a fi mai precis, iau in discutie valoarea pentru Bucuresti. Masuratorile au aratat ca valoarea acceleratiei gravitationale in Bucuresti este de 9.8054 m/s2 (deci cu 0.00125 m/s2 mai mica decat valoarea conventionala standard calculata pentru Pamant: 9.80665 m/s2).

Poate de asta ti se pare ca e un pic mai incet…

Indiferent ce, excursia se termina la nivelul solului si timpul depinde doar de inaltimea la care s-au cocotat inainte de cadere. Se pare ca poporul i-a cocotat destul de sus…

5. Mirela Pete. Blog » Blog Archive » Primăvara în pădure - mai 15, 2010

[…] 39/”>Ana Usca Atitudini Supravietuitor CELLA Bunătăți Cati Lupașcu Chiți Draw Daurel Dumitru Agachi Elisa Flavius […]

6. Pro Atitudine - 20 x Schindler - mai 15, 2010

Bravo voua! Macar gesturi sa mai facem… Chiar daca par inutile…

atitudini - mai 16, 2010

@Pro Atitudine
Sa stii ca conteaza.

Iti dau un exemplu: mizeria de pe jos nu se face cu basculanta. Mizeria se face prin gesturi marunte facute de fiecare in parte. Cate o hartie aici, un PET acolo, un ambalaj dincolo… Asa se ajunge la mizeria care ne inconjoara.

Gesturile marunte sunt exemple pentru ceilalti. Multiplicate creeaza efecte semnificative. De aceea si insist pe efectul de multiplicare.

Spor!

7. powerpixxel - mai 15, 2010

Gura păcătosului adevăr grăieste: citind cu atentie expunerile lui Perfu reproduse mai sus, am văzut clar că cei peste 200 de figuranţi plătiţi erau de la PDL !!!
Cred că la mijloc e o întregă conspiraţie: Crin i-a plătit pe PDL-işti să manifesteze, ăia în galben erau de la UDMR, SPP-iştii erau de la PSD, iar sindicaliştii de la FRĂŢIA şi BNS, vizitau pe furiş Palatul Cotroceni deşi nu era zi de vizită, în speranţa că o să primească ceva mâncare la bufet. Un lucru nu înţeleg: unde erau independenţii?

8. powerpixxel - mai 15, 2010

Mor de curiozitate: pamperşii erau folosiţi sau nu? Ziarele nu scriu nimic despre asta şi de aici pot apare speculaţii. Cred că investigaţiile trebuie continuate, până ce adevărul (sau ce-o fi în pamperşi) iese la suprafaţă.

9. rhorvath - mai 16, 2010

SCUZATI CA INTRERUP DIN NOU CU O RUGAMINTE. CUNOSCAND CA PRESEDINTELE CITESTE INACESTE ZILE CU ATENTIE BLOGURILE POPULARE PENTRU A MASURA PROPRIA IMPOPLARITATE, VA ROG SA POSTATI URMATOARELE :

MULT PREA INFAIMOS PRESEDINTE
TRAIAN BASESCU
Trimit aceste randuri din orasul Rouen. loc de care va leaga atatea placute amintiri. Dupa redeschiderea cazului dumneavoastra de eroism, locuitorii acestui vechi port de pe Sena va asteapta cu bratele mai mult decat deschise. In speciai copilul , nevasta si pilotul care au scapat prin miracol datorita gestului dumneavoastra unic. Ei va roaga sa reveniti printre ei chiar cu…..helicopterul. Ei inpartasesc speranta de a ramane printre ei pana la sfarsitul vietii dumneavoastra si chiar dupa aceea. In asteptarea acestui acestui moment al destinului CATEDRALA DIN ROUEN BATE CLOPOTELE !
Exact cu respectul pe care al meritati.
Robert Horvath DEVA Cineast si ziatit de invstigatii baseciene.
New York – Tokyo

BASESCU……..ROUEN , CRIMA SI PEDEAPSA!
VICTIMELE INCENDIULUI CER DESPAGUBIRI DE MILIOANE SI EXTRADAREA
CATRE FRANTA A PRESEDINTELUI ROMAN !
LA ORIZONT UN SCANDAL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT !
Redeschderea dosarului Basescu de catre autoritatile judiciare Franceze este un semn bun. Nu pot sa scap ocazia sa fac un film, un documentar si sa scriu un serial. El poate fi citit pe blogul meu personal.http://devanewyork.blogspot.com/
Acesta este episodul 3.
BASESCU IN FATA UNUI TRIBUNAL FRANCEZ
( Interviuri cu martori oculari si cu victime al incendiului )
Scriu de la locul crimei. Portul Rouen este un port important care se poate compara cu Antwerp sau Hanburg. Vizitez portul cu un grup de vizitatori. Ghidul ne explica istoria portului care a inceput acum 2000 de ani pana in zilele noastre.
Explicatiile ghidului un batranel cu parul alb si cu un fel de chipiu de marinar este anosta ,mai ales ca cargourile sunt la distanta si prin ceata abia se distig. La un moment dat fata acestui lup de mare se face rosie povestind de cel mai mare incendiu din potul Rouen cel creiat in iarna lui i981.El descrie o ” flacara uriasa care a cuprins tot portul. Panica uriasa . Descrie aproape cu lacrim in ochi victimile accidentului.
Trei oameni – pilotul unei nave, soţia sa şi copilul lor – au fost la un pas de-a muri arşi de vii. Ei au fost salvaţi miraculos de un macaragiu, care a manevrat macaraua aflată pe mal şi i-a cules pe cei trei de pe puntea vasului care ardea.”
Filmez cu un aparat minuscul. Am si hotarat. Filmul pe care al fac numit Crima si pedeapsa va incepe cu vorbele si mai ales cu ochii acestui martor . Martor ocular a unei din cele mai mari incendii din istoria moderna maritima. Primavara se preface in iarna . Se face frig si astept cu infrigurare si la propriu si la figurat sfarsitul vizitei. Intru in vorba cu ghidul si al intreb daca vrea sa devina unul din eroii documentarului meu M-am hotarat pe loc sa nu mai astept venirea echipei de filmare de la Nrw York si sa folosesc momentul. Arunc prima interbare care poate fi si ultima Este Presedintele actual vinovat de acest accident si ce crede despre redeschiderea dosarului Rouen?
Raspunsul este firm si transant si intr-un fel ma luat pe nepregatite. ” Pentru creiarea incendiului nu stiu poate sa fie o lipsa de noroc sau o neglijenta dar falsificarea probelor este o CRIMA PREMEDITATA CARE CERE INCHISOARE PE VIATA. CAPITANUL BASESCU TREBUE ADUS IN FATA DE UN TRIBUNAL FRANCEZ SI SA DEA OCHII CU VICTIMILE ACCIDENTULUI IN CARE UN COPIL SI-A PIERDUT
UN OCHI SI UN PILOT DE VAS A SUFERIT ARSURI PE 90 % DIN CORP. LA SPITAL AU FOST DUSI VREO 50 SAU 60 DE PERSOANE, …………..MULTI CU ARSURI DEOSEBIT DE GRAVE. CINEVA TREBUE IN CEASUL DIN URMA SA PLATEASCA PAGUBE, PENTRU INCENDIEREA A 37 DE VASE. ELE SE RIDICA LA ZECI SAU CHIAR DUPA UNELE NOI ESTIMARI LA APROAPE 100 MILIOANE DE DOLARI. INCENDIEREA UNUI URIAS PORT NU TREBUE UITATA…. SARKO ( ALINTARE PENTRU PRESEDINTELE FRANCEZ ) TREBUE SA REFUZE SA DEA MANA CU …..ACEST…………. PRESEDINTE.
Cu aceste ultime cuvinte sa descarcat si bateria minuscului aparat video.
I-am multumit batranului care intinerise in ochii mei. In timp ce ne strangeam mainile mii-a facut cu ochiul spunand ” Am o mare surpriza pentru domnul Robert, ziaristul care a scris primul articol despre incendiu il chama François Henriot.
si este ofiterul de presa al portului Rouen, este un bun amic de al meu.
Deci surprizele se tin lant. Am uitat de frig si de foame si am luat-o pe malul Senei . Intre timp la timp printre nori a iesit soarele. Un soare zambitor si galben. Am plecat pe jos pe Quai du Havre si apoi pe Voie sur Berge unde copacii sunt inca in floare uitand… de incendii si criminali anca nepedepsiti. Abia sosit de cateva ore orasul incepe sa-mi placa. Va fi o sedere poate lunga. Sotia mea Kiyoko din Tokyo nu pare deloc incantata. Am hotarat oricum sa nu plec de aici pana nu inchid dosarul Rouen ……cu presedinte cu tot.

Robert Horvath -Deva Cineast si ziarist de investigatii New York- Tokyo
Corespondenta speciala 
http://devanewyork.blogspot.com

http://www.devagallery.com/

10. Halina Poswiatowska (1935-1967) – Manechine « Orfiv - mai 16, 2010

[…] acelaşi ton […]

11. Toni - mai 16, 2010

Right! Deci 9,8 m/s2.
De la înălţimea aia de unde se prăbuşesc, e clar ce-o să se aleagă de ei!

12. calin - mai 16, 2010

Salut sunt adminul site-lui statusuri-messenger.ro (page rank 2 , 500 vizitatori unici) , si m-ar interesa un link exchange cu blogul tau(linkul tau va aparea in blogroll footer).Daca esti deacord trimite-mi codul tau la emailul parteneri@statusuri-messenger.ro , pe mine trece-ma cu titlul statusuri , url http://www.statusuri-messenger.ro , multumesc.

13. Perfu - mai 16, 2010

Cu thumbnailurile astea ce vrei sa demostrezi ?
Crezi ca vede cineva pozele alea facute cu un aparat nikon de tot cacatul si vechi de cand lumea ?

Crezi ca sefiilor vostrii de la pnl le erau greu sa confectioneze cateva bannere , tricouri si sepcute pe care sa scrie cnslr sau muie basescu ?

Stai relax ca lumea va vazut acolo si stie lumea ca voi ati venit pentru 20 de lei de la sefii vostrii de la PNL !

atitudini - mai 16, 2010

@Perfu
Obsessive–compulsive disorder (OCD) is a mental disorder characterized by intrusive thoughts that produce anxiety, by repetitive behaviors aimed at reducing anxiety, or by a combination of such thoughts (obsessions) and behaviors (compulsions).”

Nu te speria! Se pare ca ai si colegi: „OCD is the fourth-most common mental disorder and is diagnosed nearly as often as asthma and diabetes mellitus.”

Si exista si tratament pentru tine: „Medications as treatment include selective serotonin reuptake inhibitors (SSRIs) such as paroxetine, sertraline, fluoxetine, escitalopram, and fluvoxamine and the tricyclic antidepressants, in particular clomipramine.”

Asa ca ia si tu pastiluta galbena ca sa poti sta pe scaunel, apoi pe cea albastra si o sa vezi cum dispare si latratul – ca prin minune!

14. powerpixxel - mai 16, 2010

Vă ofer gratis câteva agramatisme din PERFU:
gresit: ”Crezi ca sefiilor vostrii de la pnl le erau greu…”
corect: ”Crezi ca sefilor vostri de la pnl le era greu…”
gresit: ”lumea va vazut acolo”
corect: ”lumea v-a vazut acolo”
gresit: ”Nu va chemat crinica sa…”
corect: ”Nu v-a chemat crinica sa…”
Greşelile gramaticale sunt cauzate de greşeli de gândire, care sunt cauzate de greşeli de concepţie parentală, care sunt greşeli de politică demografică, care este.

15. Perfu - mai 17, 2010

@ atitudini – Pai daca pe mine ma trimiti sa imi iau pastiluta cu tine cum ramane ?

Atata timp cat cersesti bani , te duci pt 20 de lei la cotroceni sa te faci de cacao e grava treaba cu tine tinere pnl-ist pupincurist .

@powerpixxel – Da bre si sunt analfabet si recunosc acest lucru pt ca nu am de ce sa ma ascund 😉

Si data viitoare cand te mai crezi asa de tare-n limba romana posteaza de pe un ip static nu de pe un proxy !

16. Obscenităţi triviale « Ioan Usca - mai 17, 2010

[…] Atitudini […]

17. Mirela Pete. Blog » Blog Archive » Despre zelist sunt zvonuri că pe viitor ne vor alcătui şi blogrollul - mai 17, 2010

[…] Atitudini […]

18. adelina baescu - mai 17, 2010

@perfu…
…ar trebui sa te limitezi la colaborarea cu siteurile de masaj erotic si sa nu mai bombardezi alte bloguri cu rahatul din mintea ta.Nu faci decat sa arati cat de limitat esti.Persisti in idiotenie si asociezi numele lui Crin cu numele noastre,a celor 10 tineri prezenti vineri la Cotroceni???:))Ai grija baiatule caci afirmatiile pe care le faci sunt foarte grave.Problema ta este aceea ca parintii tai nu au primit un pachet de prezervative in urma cu 25 de ani.Atunci trebuia luata atitudine.Eram scutita de un comentariu pe acest blog in momentul de fata!

atitudini - mai 17, 2010

@adelina
M-am gandit si eu sa amintesc de prezervativ… Dar nu-i cunosc parintii si este posibil sa fie oameni de treaba. Nu acelasi lucru se poate spune si despre pustiul in cauza.

19. pixelu albastru - mai 17, 2010

@ perfu
Esti analfabet ca majoritatea taranilor din pd ! bine , adevaru e ca sunteti toti obisnuiti cu ideea si nu mai aveti nimic de ascuns ! Eu zic sa te duci undeva unde gasesti oameni care ” vor sa vorbesc cu tine ” si unde poti avea „succesuri „

atitudini - mai 17, 2010

@pixelu albastru
Saracu „Perfu”…. macar daca ar intelege… Dar daca nu-l doare „organul gandirii” nici nu intelege.

20. Andreea Iancu - mai 17, 2010

Da. Am urmarit aceste zile reactiile de pe bloguri! Trebuie sa recunosc ca Perfu este cel mai…(cum sa-i spun?) pe dinafara dintre toti! Daca celelalte oi PiDiLice au avut comentarii diverse, faptul ca am mers platiti de nu stiu cine si inconjurata de altii care nu aveau nicio treaba este cel mai penibil.
1. Am facut un protest individual (Perfu, asta inseamna o singura persoana) si am fost sustinuta de cativa colegi PNL, dar asta nu inseamna ca ne-a platit careva. Scrisoarea este semnata de MINE, nu de altcineva!
2. Nu ne-a alungat nimeni. Noi nu aveam treaba cu protestul CNSLR.
3. Am mers la o alta poarta pentru ca acolo unde erau protestatarii era Registratura pentru persoane juridice si asociatii. Eu, fiind una singura, am mers la Registratura pentru persoane fizice!
Deja nu mai are rost sa continui…

atitudini - mai 17, 2010

@Andreea
De asta nu am mai continuat nici eu. Pana nu isi ia pastilutele, nu te intelegi cu disperatul!

Astept link-urile de la emisiuni!!!!

21. Perfu - mai 17, 2010

@ adelina baescu – Eu macar fac un business destul de cent nu ca tine sa stau sa fac trotuarul 😉

@ atitudini – Mane unde e videoclipul ala cu care te lauzi ? :)) L-au halit cei de la Google ? :)))

@Andreea Iancu – Printeso de dorobanti mai bine numai faci copii daca nu poti sa-i intretii !

22. Andreea Iancu - mai 17, 2010

Perfu, deja intreci orice limita a bunului simt!

atitudini - mai 17, 2010

@Andreea
Nu te stresa… Adu-ti aminte de proverbul ala vechi: „numele prostilor pe toate gardurile”. Gardul este blogul de fata. Omului ii place sa-si vada numele si sa-si expuna cei doi neuroni…

E bine de stiut. Perfu probabil voteaza. Si este bun de exemplu pentru cei car nu-si misca tartita la urne. Pentru el exista si oferte gen EBA, Becali, Piticul Porno etc.

23. Perfu - mai 17, 2010

@Andreea Iancu – Hai dute sa faci copii in continuare si sa te ajute statul ca asa e frumos . Altii sa munceasca din greu pentru 8 milioane si tu sa te uiti la telenovele toata ziua ca doar ai pretentie ca statul sa iti plateasca tie curentul , telefonul si alte chestii din astea .

Ar fii cazul sa te gandesti bine de acum inainte de a mai produce un copil !

Un copil il faci din suflet , nu pentru ca iti da statul bani !

24. Andreea Iancu - mai 17, 2010

Perfu, spre informarea ta, eu muncesc de cand avea copilul 3 luni! Dar lasa-ma pe mine sa decid ce trebuie sa fac cu viata mea!
Tie iti sugerez sa mergi la scoala mai intai si apoi sa te lase partidul sa vorbesti pe bloguri cu oamenii mari! Hai, du-te…maine te asculta la limba romana si am impresia ca o sa iei o nota proasta!

25. Andreea Iancu - mai 17, 2010

Nu ma stresez! Mi-am adus aminte de o alta vorba mare: „Inteligenta unui conducator poate fi masurata prin cunoasterea oamenilor care il inconjoara!”. Ecce Homo!

26. Perfu - mai 17, 2010

@Andreea Iancu – Oameni mari care se prostitueaza pt 20 de lei la cotroceni :))

In fine eu am terminat ce am avut de zis si va las sa cersiti in continuare bani de la stat 😉

Hai sa aveti grija de voi !

atitudini - mai 17, 2010

@Perfu
Multumim!

Nici nu stiu ce m-as fi facut daca mai stateai mult pe aici… Nici sa plec nu puteam, nici sa ma exprim…. Simt asa o eliberare pentru ca ai decis sa pleci…

Iti vom simti lipsa!

Multumim de grija. Si tu la fel! Mai ales daca vezi gropi… in cazul tau sunt periculoase in mod special!

27. adelina baescu - mai 17, 2010

Eu zic sa incheiam orice discutie ca deja i s`a dat prea multa importanta acestui individ..dar ca fapt divers ar trebui sa`i explice cineva ca la baza anumitor afirmatii ar trebui sa stea si niste probe relevante.Prin gravitatea acuzelor pe care acesta ni le`a adus ar putea fi foarte bine actionat in instanta sub acuzatia de calomie..dar cum spuneam,ar fi o persoana prea importanta.Si pentru cultura ta generala baiatule,imi permit sa fac doi copii maine si sa i cresc fara ajutorul statului,fara sa fac trotuarul asa cum spui tu 😉 ceea ce s`a intamplat la Cotroceni a fost un semnal de alarma tras,sau o actiune de solidaritate,ia`o cum vrei;desi imi este imposibil sa`mi imaginez ca tu esti capabil sa intelegi vreunul din termenii de mai sus.Pe zi ce trece dau de specimene ca tine si ma intreb..oare cum reusesc astfel de oameni sa penetreze acest sistem???

28. Perfu - mai 17, 2010

E bine ca sunteti fericiti acum . La revedere 😀

29. Mirela Pete. Blog » Blog Archive » Sophia Grojsman. Parfumieri de top (parf. 31) - mai 18, 2010

[…] Atitudini […]

30. Anmquvaf - mai 5, 2012

I sing in a choir http://eqauhecogymi.de.tl little april movies I love it when men lick me all over my body all the way down my chocolate clit, stick their warm tongue in that shyt, then fuck up my puss with their pink dicks.

31. Bogdan - august 14, 2012

Blog cazut: This Account Has Been Suspended

No more money :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: