jump to navigation

Nişte tâmpiţi… i-am ciuruit! Iunie 3, 2010

Posted by atitudini in Atitudinile altora.
Tags: , , , , , , , , , , , , ,
trackback

„Nişte tâmpiţi” este ultima categorie în care se încadrează cei care nu sunt de acord cu măsurile „BOC”:

Sunt curios… Cand o să explodeze mămăliga, în ce categorie o să intre Băse, Boc & Co.?

Încep eu lista de idei şi o las deschisă:

  • promoţia Jilava 2035
  • primul grup de azilanţi economici în Congo
  • „am fost un dobitoc”
  • Samurai (mor de harakiri provocat)
  • „puteau fi eroi” (au ales puroi, ca sa rimeze)
Reclame

Comentarii»

1. Cristian Dima - Iunie 3, 2010

Ne-am făcut plinu`, unde o întindem, că ăştia de ne prind pe stradă ne saltă?

2. valentinmanoliu - Iunie 3, 2010

Guvernul Romaniei membri ai lojei B’nai B’rith

Prim ministru – Emil Boc
Viceprim-ministru – Bela Marko
Ministrul Finanţelor Publice – Sebastian Vlădescu
Ministrul Administraţiei şi Internelor – Vasile Blaga
Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii – Radu Berceanu
Ministrul Afacerilor Externe – Teodor Baconschi
Ministrul Economiei – Adriean Videanu
Ministrul Educaţiei, Cercetării,Tineretului şi Sportului – Daniel Funeriu este membru al lojei B’nai B’rith si este adus de FMI in romania ca si VLADIMIR TISMANEANU in Ungaria in martie 1989 sa participe la pregatirea militara a refugiatilor romani si maghiari pentru atacarea militara terorista a romaniei in decembrie 1989, sa execute ordinele lojei B’nai B’rith din COMISIILE PREZIDENTIALE BASESCU a semnat si DECLARATIA din 16 iunie de la Budapesta, Ungaria pentru atacarea Romaniei, intrucat Funeriu a facut studii in strainatate si a trait in strainatate 20 de ani, respectiv: sef de promotie. 1991-1994 : European Higher Institute of Chemistry, Strasbourg, France; Cercetator Stiintific (Project Leader) la National Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST), Osaka, Japonia. 1999-2002 : Cercetator Stiintific la Scripps Research Institute, La Jolla, California. 1998-1999 : Conferentiar, Collège de France, Paris, Franta. 1995-1998 : Asistent, Université Louis Pasteur, Strasbourg, Franta. 1994 : Stagiu stiintific la Zeneca Fine Chemicals, Huddersfield, Anglia. 1994 : Stagiu stiintific la Merck&Co, Rahway, New Jersey, USA.: ADUS SA DISTRUGA VIITORUL ROMANIEI SI VIATA TINERILOR ROMANI SI A PROFESORILOR IN ROMANIA.
Ministrul Dezvoltării Regionale si Turismului – Elena Udrea
Ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale – Mihai Şeitan
Ministrul Apărării Naţionale – Gabriel Oprea
Ministrul Justiţiei Şi Libertăţilor Cetăţeneşti – Cătălin Predoiu
Ministrul Agriculturii, Pădurilor Şi Dezvoltării Rurale – Mihail Dumitru
Ministrul Sănătăţii Publice – Attila Cseke
Ministrul Culturii -Kelemen Hunor
Ministrul Mediului – Laszlo Borbely
Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale – Gabriel Sandu

Regele Mihai dupa 6 septembrie 1940 devine membru al lojei B’nai B’rith si executa ordinele acestei organizatii criminale internationale.

Si acum priviti pentru care motiv evreii de pretutindeni nu solicita daune financiare CASEI REGALE PENTRU HOLOCAUST IN ROMANIA si solicita daune financiare Romaniei si romanilor si recuperarea proprietatilor in Romania pentru ca Regele Mihai a executat ordinele lor.

Cine este vinovat pentru intrarea ROMANIEI in razboi alaturi de GERMANIA?

Regele Mihai care a ordonat intrarea Romaniei in razboi alaturi de Germania pentru a sustine rudele sale germane, intrucat evreii masoni din romania pentru a putea jefui si conduce romania avea nevoie de o MARIONETA si din spatele ei sa jongleze si sa decida cum vor ei in Romania si impotriva poporului roman, pe 19 martie 1866, Ion C. Brătianu este trimis de urgenţă la Düsseldorf, Germania pentru a obţine consimţământul venirii în România din partea tânărului prinţ Carol de Hohenzollern, a familiei sale şi a regelui Prusiei Wilhelm I.

La Bucureşti, în ziua de 30 martie 1866, Locotenenţa Domnească publică o proclamaţie către popor, recomandând alegerea prin plebiscit a prinţului Carol de Hohenzollern ca domnitor al românilor cu drept de moştenire, care va domni sub numele de Carol I si a fost printre primi printi ai europei care au devenit membri ai organizatiei B’nai B’rith care a fost infiintata in 1843, la New York, de 12 emigranti evrei din Europa.

Carol ajunge la Bucureşti pe 10 mai 1866 este escortat spre Dealul Mitropoliei, se oficiază Tedeumul, apoi este invitat să depună jurământul în noua sa calitate de domnitor al Principatelor Unite Române în Palatul Mitropoliei, care era sediul Adunării Constituante.

La 18 octombrie 1883 România a încheiat un tratat cu Austro-Ungaria la care a aderat şi Germania. Astfel, ţara noastră a devenit membru asociat al blocului militar denumit Tripla Alianţă sau Puterile Central.
Cruda realitate a ieşit la iveală un an mai târziu. În ziua de 8 februarie 1907 a izbucnit la Flămânzi, judeţul Botoşani, conflictul ce avea să declanşeze marea răscoală ţărănească.

Declanşarea celui de Al Doilea Război Balcanic, la 16 iunie 1913, a determinat România să intervină de partea Serbiei, ce constituia practic primul pas spre desprinderea de alianţa cu Austro-Ungaria. Pe 27 iunie, România a declarat război Bulgariei. În calitate de comandant suprem al armatei, Carol I a trecut Dunărea pe la Turnu Măgurele. Bulgaria a fost nevoită să ceară pace, astfel încât a fost evitată o confruntare militară efectivă. Tratativele de pace s-au ţinut la Bucureşti, şedinţele fiind prezidate de Titu Maiorescu, primul ministru al României. Pe 28 iulie 1913 a fost semnat Tratatul de Pace, care, printre altele, obliga Bulgaria să cedeze ţării noastre sudul Dobrogei (Cadrilaterul) format din două judeţe, Durostor şi Caliacra.

Carol I a murit pe 27 septembrie 1914 la Castelul Peleş, la vârsta de 75 de ani.

Ferdinand I, Rege al României, Principe al Romaniei, Principe de Hohenzollern-Sigmaringen, membru al lojei B’nai B’rith, născut Ferdinand Viktor Albert Meinrad von Hohenzollern-Sigmaringen, Gernania, (n. 24 august 1865, Sigmaringen ) a fost rege al României din 10 octombrie 1914 până la moartea sa, in 20 iulie 1927, Sinaia–Castelul Peleş.

Regina Maria s-a dus pe continentul american în perioada 18 octombrie-24 noiembrie 1926, pentru a aduce INVESTITORI IN ROMANIA, pentru a vinde Romania, de parca era mosia lu masa si a lu tacsu, niste venetici din Germania pusi la puetere de masonerie de sute de ani, vinde, distruge si jefuieste Romania, iar marele eveniment a fost sustinut si organizat de loja B’nai B’rith din America, lucru recunoscut de printul DUDA la Realitatea TV in 2009.

Majestatea Sa Carol al II-lea, Rege al României, Principe de Hohenzollern-Sigmaringen membru al lojei B’nai B’rith a fost rege al României între 8 iunie 1930 şi 6 septembrie 1940, când a trecut prerogativele sale regale în favoarea fiului său Mihai, familia regala nu a renuntat la putere.

In anul 1940, la solicitarea evreilor sovietici-bolsevici, Germaniei, Bulgariei şi a Ungariei cedeaza părţi din teritoriul Romaniei, Carol a fost obligat să abdice în favoarea administraţiei pro-germană a generalului Ion Antonescu, în favoarea fiului său Mihai, stabilindu-se în final în Portugalia, plecand din ţară cu un tren încărcat cu obiecte din patrimoniul Coroanei, tablouri de pictori ca Tizian, Rubens şi Rembrandt, sute de goblenuri, bijuterii, armuri ce decorau pereţii palatelor regale de la Pelişor şi Peleş, iar in Portugalia a valorificat toate aceste obiecte de artă.

Mihai I, Rege al României, Principe al Romaniei, Principe de Hohenzollern n. 25 octombrie 1921, Sinaia cunoscut în perioada domniei tatălui său, Regele Carol al II-lea, ca Mihai, a fost suveran al României între 20 iulie 1927 şi 8 iunie 1930, adica cand tacsu, betivu si curvaru, lasa tara si fugea in strainatate dupa curve, precum şi între 6 septembrie 1940, iar in zilele urmatoare devine si membru al lojei jidanesti – evreiesti B’nai B’rith şi 30 decembrie 1947

Carol II nu respinge pretentiile teritoriale ale Ungariei, Bulgariei si ale lui Hitler la viitoarele tratative cu Ungaria şi Bulgaria, ale căror pretenţii teritoriale erau susţinute de Germania.

Cedările teritoriale ale României, prin Dictatul de la Viena din 30 august 1940 au marcat declinul regimului Carol al II-lea, fiind considerat principalul vinovat de impasul în care ajunsese România, care pierdea o suprafaţă de 99.738 km² cu o populaţie de 6.821.000 locuitori, reprezentând aproape o treime din teritoriul şi populaţia ţării.

Carol al II-lea i-a încredinţat la 4 septembrie 1940 lui Antonescu prin decret regal mandatul de formare a unui guvern de uniune naţională si la 6 septembrie 1940 s-a expatriat, cedând tronul fiului său Mihai I, transferand puterea mai departe familiei, nu a parasit tronul si familia regala nu a pierdut puterea.

Casa regala a luat decizii in continuare in Romania, prin regele Mihai, iar la 23 noiembrie 1940, il trimite pe Antonescu in Germania la rudele sale, sa semneze actul aderării României la Pactul Tripartit sau axa Germania, Italia şi Japonia şi a solicitat trimiterea unei misiuni militare germane în România.

La 10 mai 1941 regele Mihai a fost numit mareşal al României, de ziua naţională a României, prin decret semnat de Ion Antonescu si bastonul de maresal fiindu-i înmânat de conducătorul statului.

La 22 iunie 1941, armata română a trecut Prutul, atacând Uniunea Sovietică, alături de Germania şi aliaţii săi.

În august 1941, generalul Antonescu a fost avansat la gradul de mareşal de regele Mihai cu mare festivitate, prin decretul regal nr. 2240/7 august 1941 si l-a decorat cu ordinul Mihai Viteazul clasa a II-a şi clasa I F, prin decretul nr. 2352 bis/21 august 1941. Regele Mihai ii rasplateste pe gen. Antonescu pentru fidelitatea fata de rege si pentru ca apara interesele personale ale familiei regale, fata de tara de origine Germania.

La Conferinţa de la Teheran din 28 noiembrie – 1 decembrie 1943 UNIUNEA SOVIETICA-BOLSEVICA, AMERICA si MAREA BRITANIE si-au impartit zona de influenta.

Ofensiva sovietica de la începutul anului 1944 cu sprijinul Americii si Mari Britanii, au intensificat demersurile pentru încheierea armistiţiului.

Cele mai importante negocieri s-au purtat la Ankara septembrie 1943 – martie 1944 şi Stockholm noiembrie 1943 – iunie 1944, din partea guvernului Antonescu şi la Cairo martie – iunie 1944, din partea regelui Mihai.

La Stockholm s-au dus tratative între Frederic Nanu, ambasadorul României în Suedia, în numele mareşalului Antonescu şi Aleksandra Kollontai ambasadoarea U.R.S.S. în Suedia.

Guvernul României a sistat aceste tratative pe motiv că la 12 aprilie 1944 i-a fost comunicată delegaţiei române de la Cairo, condusă de Barbu Ştirbey in numele regelui Mihai, condiţia armistiţiului: „capitulare necondiţionată” agreata de regele Mihai la solicitarea Aliatilor: UNIUNEA SOVIETICA-BOLSEVICA, AMERICA SI MAREA BRITANIE.

Condiţie respinsă de Antonescu, intrucat a dat dispozitie armatei, chiar in transeele comune romane – germane, sa intoarca armele impotriva aliatilor germani, rudele familiei regale MIHAI print evreu de Germania – Hohenzollern protejat la fel ca si JOSEFF MENGELE madic german in lagarele naziste, intrucat sunt amandoi masoni ai lojei B’nai B’rith si mai mult, cu acordul maresalului Antonescu aliatii au aruncat din avioane manifestetiparite in limba romana in care le cereau soldatilor romani care luptau pe front sa intoarca armele impotriva militarilor -soldatilor germani

Diplomati lui Antonescu si Antonescu personal doreau o nergociere pe picior de egalitate, deoarece au intors armele impotriva GERMANIEI si numai niste cacati de doi lei ori evrei spurcati nenorociti pot face afirmatia ca regele Mihai a scurtat razboiul cu 6 luni si a salvat mii de vieti omenesti, dar nu spun ca Romania a pierdut milioane de vieti omenesti si Romania a fost faramitata, desmembrata si datoare vanduta la evreii americani si rusi pentru totdeauna.

Antonescu si diplomati romani solicitau:

– trupele sovietice sa nu intre pe teritoriul Romaniei,
– sa nu implementeze comunismul in Romania,
– nu accepta intrarea pe teritoriul Romaniei a agentilor ori luptatorilor de gherila sovietici folositi si in razboiul civil din Spania din 1936 – 1940,
– Romania sa nu fie implicata in daune de razboi sub nici o forma,
– respectarea integritatii teritoriale ale Romaniei,
– armata Romana sa nu fie dezarmata si condamnata pentru crime de razboi,
– sa nu deporteze cetateni romani lagarele de munca fortata si in Siberia sovietica-bolsevica.

La 20 iunie 1944, partidele din opoziţie, PNŢ, PNL, PSD şi Partidul Comunist Roman Ana Pauker, Silviu, Brucan, Constantin Parvulescu, unchiul lui Cristian Parvulescu membru al lojei B’nai B’rith, Leonte Tismaneanu, tatal lui Vladimir Tismaneanu membru al lojei B’nai B’rith, Walter Neulander, tatal lui Petre Roman, Alkexandru Graur, tatal lui Dumitru Graur… au pus bazele unei coaliţii naţionale, Blocul Naţional Democrat, care şi-a propus ca obiective înlăturarea regimului Antonescu, încheierea armistiţiului cu Naţiunile Unite şi instaurarea unui regim democratic.

Regele şi-a dat acordul pentru înlăturarea prin forţă a lui Antonescu dacă acesta va refuza semnarea armistiţiului cu Naţiunile Unite, adica „capitulare necondiţionată”.

La 23 august 1944, în urma refuzului net al lui Antonescu de a „capitula necondiţionat”, Regele Mihai a organizat o lovitură de stat contra lui Antonescu, pe care l-a arestat si a constituit de drept „capitulare”, o „predare”, „necondiţionată” în faţa sovieticilor şi a aliaţilor lor.

Noul prim-ministru, generalul locotenent Constantin Sănătescu, l-a încredinţat pe Antonescu comuniştilor sovietici: Ana Pauker, Walter Neulander tatal lui Petre Roman, Leonte Tismaneanu tatal lui Vladimir Tismaneanu…, la 1 septembrie 1944.

Într-un apel radiodifuzat către naţiune şi armată dupa arestarea lui Antonescu, Mihai a proclamat loialitatea României faţă de Aliaţi, a acceptat „capitulare necondiţionată” solicitata de aceştia, a ordonat încetarea focului împotriva Aliaţilor şi a declarat război Germaniei.

Regele Mihai a acceptat o ocupaţie sovietică, rapidă si capturarea de către URSS a circa 130.000 de militari români, duşi ulterior în prizonierat în Uniunea Sovietică, unde mulţi au pierit în lagăre de muncă forţată.

Armistiţiul cu Aliaţii a fost semnat trei săptămâni mai târziu, la 12 septembrie 1944, „în termeni impuşi de Uniunea Sovietică”, ca o consecinţă, între altele şi a faptului că aceasta îşi desfăşurase forţele armate pe tot teritoriul României, cedarea BASARABIEI, insula Serpilor si daune de razboi si implementarea COMUNISMULUI in ROMANIA cu arestari, crime si milioane de romani distrusi.

La sfârşitul războiului, regele Mihai a fost decorat de preşedintele SUA Harry S. Truman cu Legiunea de Merit în cel mai înalt grad de Comandant Şef şi de Iosif V. Stalin cu Ordinul sovietic Victoria cu diamante, „pentru actul curajos al cotiturei hotărîte a politicei României spre ruptura cu Germania hitleristă şi alierea cu Naţiunile Unite, în clipa când încă nu se precizase clar înfrângerea Germaniei” si de peste 60 de ani de 9 mai de ZIUA VICTORIEI SOVIETICE Regele Mihai este invitat la MOSCOVA la aceasta mare sarbatoare BOLSEVICA COMUNISTA EVREIASCA SIONISTA impotriva EUROPEI si a Romaniei.

Prabusirea blocului sovietic-bolsevic-comunist, a avut si un alt motiv al evreimii internationale considerandu-se victimele nevoiase ale Holocaustului, incercand sa stoarca miliarde de dolari de la aceste tari saracite.

Folosindu-se de acest mandat, industria Holocaustului a cerut tarilor din fostul bloc sovietic sa predea toate proprietatile detinute de evrei inainte de razboi sau sa ofere compensatii pecuniare.

In anul 2002, in prezenta presedintelui Romoniei, Ion Iliescu, dupa ce a fost decorat, infocatul sionist Elie Wiesel, in plenul Academiei Romane, in randurile carei era primit ca doctor, lanseaza afirmatia:

Romania a participat la Holocaust. Romania a ucis, a ucis, a ucis. Romania trebuie sa raspunda pentru faptele sale .

Wiesel fusese primit de oficialitatile romane cu toate onorurile, cu protocol la nivel de grad I. Si asta dupa ce, la Muzeul satului din Sighetul Marmatiei, Wiesel a incins o invartita impreuna cu presedintele Ion Iliescu, cu ambasadorul SUA, M. Guest, si cu ministrul apararii, Ioan Mircea Pascu.

Demersul lui Wiesel & Comp nu este intamplator si nici singular. El face parte dintr-un plan pragmatic evreiesc. Astfel, la inceputul anilor ’90, rabinul-sef din Romania, Moses Rosen, mintind ca un escroc ordinar, a declarat ca cei 400.000 de evrei in minus in Romania anului 1945, fata de Romania antebelica, ar fi fost omorati de statul roman.

A fost razboi finantat si organizat de jidanii – evreii din America de PRESCOTT Bush, prin UNION Bank, unde armata germana isi spala bani si ce vroiau evreii – jidanii ca dupa bombardamentele americane in Romania cativa ani, bombele aliate sa ocoleasca evreii-jidanii si locuintele lor sau Romania sa-i puna la naftalina ca o sa vina evreii si o sa-i numere si daca nu ies la inventar sa platim valoarea lor, dar de mii de ori mai scump decat costa in realitate niste evrei spurcati, criminali si teroristi planetari de sute de ani, otravitori de ape si asasinii fiintei umane.

Evrei au murit in razboi, ca si romani, sau rusi sau germani sau unguri sau polonezi…, mai ales ca se straduiau din rasputeri sa se implice in acest razboi, finatand pana si fabricarea gazului cu care erau exterminati oamenii in lagarele germane.

In realitate, din cei 800.000 de evrei, cati avea Romania inainte de razboi, 161.200 de evrei din Transilvania au fost deportati in lagarele germane de catre ungurii hortysti, dupa ce in 1940 Transilvania a revenit Ungariei, iar alti circa 250.000 de evrei au fost desprinsi de Romania, odata cu cotropirea Basarabiei si Bucovinei de Nord de catre Uniunea Sovietica.
Teritoriul Romaniei in timpul celui de-al doilea razboi mondial nu continea Transilvania, ea apartinand din 1940 Ungariei hortiste.

Miza jocului pentru Moses Rosen, Wiesel, FMI sau B’nai B’rith a iesit curand la ivela. Banii!

In iunie 1991, in Kneset, parlamentul israelian, s-a propus sa se ceara Romaniei cate 50.000 de dolari despagubiri pentru fiecare din cei 400.000 de evrei „omorati” de catre Romania.

„Din acel moment – arata Petre Turlea – o ntreaga campanie s-a dus pentru a implanta in constiinta lumii, si a romanilor, ideea participarii la Holocaust”.

In planul sionist, compensatiile ce urmeaza sa fie platite de Romania vor fi, de fapt, foarte mari.

Primul Memorandum extern de Intelegere intre Guvernul Romaniei Nicolae Vacaroiu si Guvernul Statelor Unite ale Americii privind transferul de bunuri confiscate dupa 1944, semnat la Washington, 15 iulie1994, intrat in vigoare: 15 iulie 1994.

Platesc romani si Romania pentru ce au decis presedintele AMERICII, Truman si Rusia Bolsevica, Stalin in 1944, sa le ceara lor daune si despagubiri nu Romaniei, iar crimele din perioada comunista si despagubirile solicitate sa fie achitate de RUSIA BOLSEVICA, AMERICA, ISRAEL si Regele Mihai si nu romanii si Romania ca nu romanii a decis sa se implementeze COMUNISMUL in Romania, ci RUSIA BOLSEVICA, AMERICA si Regele Mihai, mai ales AMERICA pentru ca a finantat al doilea razboi mondial si GERMANI pentru a infiinta COMUNITATEA ECONOMICA EUROPEANA, M – UE de azi.

Al doilea „Memorandumul Intern” al Ministerului Afacerilor Externe, nregistrat cu nr. A5406 din 26.06.1995, ce se refera la intalnirile dintre diplomatii romani si oficiali ai statului Israel din ziua de 26 iunie 1995.

Pe acest document ministrul de externe Melescanu a scris:

Rog discretie, sa nu stie romanii ce le pregatim.

Jimmy - Iunie 3, 2010

Ce comentariu concis!

3. IUBIND PRIN CRIZĂ « - Iunie 3, 2010

[…] DAN PĂTRAŞCU (scandalurile de pedofilie în rândul clericilor se extind şi în Germania); ATITUDINI (nişte tâmpiţi); OTILIA ARDELELANU (cămin); GABITZU (luna nu poate fi furată); CARMEN NEGOIŢĂ (noaptea te […]

4. Alin B - howitzer - Iunie 3, 2010

Explodează mămăliga???!… Nu prea cred…
Hai să zicem, într-o primă aproximaţie, că „mămăliga” este „partea emoţională a mentalului colectiv”.
Nu este „suma părţilor emoţionale individuale” nu este „economia”.
Guvernul n-are timp să învârtă cu făcăleţul prin economie.
Puterea actuală învârte însă foarte priceput cu un set profesionist de făcăleţe prin… mămăligile grupurilor şi grupuleţelor (pe care tot ea le face şi desface, le aşează împreună ori separat prin ceaune, le pune sau le ia de pe foc…)
Mămăliga nu explodează dacă amesteci vârtos şi priceput prin ea…

http://boicualin.blogspot.com/2010/06/explodeaza-mamaliga-pana-n-septembrie.html

atitudini - Iunie 3, 2010

@howitzer
S-ar putea ca presiunea strazii sa creasca. Sa nu subestimam soricelul foamei si spaima medicamentelor…

5. matilda - Iunie 3, 2010

Lotul ” Târgovişte, extremă urgenţă” ar merita.

atitudini - Iunie 3, 2010

@Matilda
Bun! Se aproba. Dar de data asta, inainte de „eveniment” trebuie smotociti sa dea numerele de cont si parolele. Altfel iar incep discutii…

6. octavpelin - Iunie 3, 2010

Andreea Paul -fosta Vass ,nu se dezminte ,calca din nou in strachini …pacat ,va fi complice la genocidul impotriva populatiei romanesti,ea neavand nicio legatura cu romanii ,fiind de alta etnie ,o zi faina !

atitudini - Iunie 3, 2010

@Octav
Cate strachini au astia?

7. Pro Atitudine - 20 x Schindler - Iunie 3, 2010

Ce am putea avea în comun cu locuitorii de la “Soare răsare”? Să fie spiritul de sacrificiu sau simţul sinuciderii? Harakiri ar putea să nu mai fie un termen specific civilizaţiei japoneze. Iată că l-am împrumutat şi noi. Fiindcă avem un gust incredibil pentru sinucidere colectivă! Însă nu în numele onoarei sau al unui ideal umanist.

atitudini - Iunie 3, 2010

@Pro Atitudine
Harakiriul este mioritic. Nu este autoimpus ci aplicat…

8. Jimmy - Iunie 3, 2010

Categoria, este mult spus. Mai bine la substanțe periculoase și neutralizarea lor.

9. cutare - Iunie 3, 2010

Sefu! Uitati ce a postat detectivul particular GT in casuta mea, pe ziare.com!
El a aflat si ca sunt advocatul dumneavoastra! Rog o marire de salar cu 25% pe ora!

Imediat o sa postez si replica mea nevrednica.

G T
03.06.2010ora 09:53 Sterge

cutare … te-a angajat atitudini avocat? Sau esti subalternul lui?Eu sunt angajat in mediul privat si acest atitudini instiga la revolta pe aici atunci cand a mers femeia aia si a dus pampers la cotroceni. Tu ca un vajnic aparator al pnl-ului ar trebui sa iti iei toti politicienii si sa ti-i bagi unde vrei. Acest atitudini este cosilier local la primarie si ciripitor pe site-uri si instigator la violenta. Cred ca ar fi bine ca toti patronii sa opreasca 2 zile munca si sa trimita toti anghajatii in primarii peste voi si in politii si pe la metrou si peste tot sa va intrebe ce lucrati. Hai ca incep sa ma enervez si nu meriti.

atitudini - Iunie 3, 2010

@cutare
Merci de „aparare”. De obicei nu imi asigur spatele ca nu am atata timp. Adica nu am timp sa mai si revin sa vad raspunsuri, sa „combat” etc.

De asta si incerc sa am un comentariu cat mai sus.

Legat de GT, mi-a scris si mie. O sa incerc sa ii raspund in privat. Mesajul lui incepe cu „Nu port tricou portocaliu, nici rosu si sa nu mai vorbesc de galben” iar din asta inteleg ca din start considera celelalte doua oferte de pe piata ca find mai bune decat ceea ce pot da liberalii. Asta imi spune ceva. Cu atat mai mult cu cat eu sunt convins de contrariu.

Problema la astfel de atitudini este ca impart lumea in diavoli si ingeri. Uita de oamenii de la mijloc. Niciodata nu am crezut ca liberalii sunt perfercti. Sunt inca departe de a fi macar „foarte buni”. Dar daca au macar un centimetru in plus fata de ceilalti sunt de preferat. Iar mai apoi se lucreaza la imbunatatire. Eu asa gandesc…

Si in primul rand cer de la mine. Apoi de la ceilalti.

Multumesc inca o data!

10. cutare - Iunie 3, 2010

cutare
03.06.2010ora 17:08

@Revolta GT impotriva pampersilor. Cutare…te-a angajat „atitudini” avocat ? Recunosc, eu sunt avocatul lui „atitudini”. Pe deasupra sunt si subalternul lui „atitudini”. Pe nebuna dreptate, „atitudini” instiga la revolta pe ziare.com cand femeia aia a dus tone de pampersi umpluti la cotroceni. Rusine, „atitudini”! Rusine, „femeia aia”! Rusine, „pampers”! Rusine, „umpluti”! Eu sunt un vajnic aparator al pnl si am sa iau toti politicienii care sunt impotriva pampers si am sa-i bag unde vreau eu. Acest „atitudini” este un „cosilier” local la primarie si ciripitor pe site-uri si instigator la violenta. Crezi ca ar fi bine ca patronii de pampers sa opreasca??? Si sa trimita toti „anghajatii” in primarii si politii si pe la metrou peste voi si peste tot sa va intrebe ce lucrati….Ha???!!! Ce lucrati voi aicea???!!! Ha??? Actele la control!!! Aveti pampersi??? Pampersii la control!!! Sunt umpluti ??? Umplutura la control!!! Hai ca eu nu ma enervez niciodata, nici cand am deaface cu oligofreni si nu meriti.

11. sifilicaBLENOrel - Iunie 3, 2010

pai, …tampiti, ca doar asta scoate scoala romaneasca, nu?

12. powerpixxel - Iunie 3, 2010

Pentru cutare si altii ca el
Testele de inteligenta IQ sunt facute pentru a aseza oamenii intr-o scara a valorilor, spre a-i putea folosi acolo unde pot fi eficienti. Media e intre 90 – 110. Scorurile sub 70 desemnează, în ordine descrescătoare, stupizii, idioţii şi imbecilii. Stupizii sunt educabili şi antrenabili. Idioţii sunt antrenabili dar needucabili. Imbecilii nu sunt nici educabili nici antrenabili. Faptul că ai un nivel de inteligenţă atat de mic incat nici nu este mentionat in clasamente, dovedeste ca esti tampit. Asta nu joacă neapărat un rol semnificativ în viaţa ta, dar stiam ca prostia nu doare. Insa dupa cum urli, cred ca m-am inselat.

13. Grădina Labirint…(7) « Cristian Dima - Iunie 3, 2010

[…] lui, însă de un timp relația între cei doi se răcise. S-au cunoscut tocmai în cafeneaua unde acum, în rătăcirea lui, Alexandru încerca să creioneze o nouă lume, pierzându-se în […]

14. Tezaur – Sange balcanic (91) poem « Cosmin Stefanescu's Blog - Iunie 4, 2010

[…] Link Ping; Gabriela Elena; Teo Negură; Consiliul Național al Blogosferei;   Cristian Dima; Atitudini; World of Solitaire; Dispecer blogosferă; Michaelas Blog; g1b2i3; Mircea Rusnac; Ragnarslife; Ana […]

15. Greseala poetica – Sange balcanic (90) poem « Cosmin Stefanescu's Blog - Iunie 4, 2010

[…] Ping; Gabriela Elena; Teo Negură; Consiliul Național al Blogosferei;   Cristian Dima; Atitudini; World of Solitaire; Dispecer blogosferă; Michaelas Blog; g1b2i3; Mircea […]

16. Nostalgii « Ioan Usca - Iunie 4, 2010

[…] nostalgii: Gabi123, Supravieţuitor, Link-Ping, Theodora Marinescu, Cristian Lisandru, Teo Negură, Atitudini, Orry, World of Solitaire, Elisa, Cristian Dima, Cosmin […]

17. Comentarii la Facerea – 34 « Ioan Sorin Usca - Iunie 4, 2010

[…] şi darurile: „Preţul (mohar) = un fel de zestre inversă: suma de bani pe care mirele i-o plătea tatălui […]

18. Începutul verii « Nataşa - Iunie 4, 2010

[…] La Atitudini, că zice despre nişte tâmpiţi; […]

19. Spune-i parlamentarului tau cum sa voteze « Hai ca se poate! - Iunie 4, 2010

[…] mei din blogosfera sa sustina acesta idee:  Adrian, Alex Mazilu, Alexandru Marin, Ana Usca, Arte, Atitudini, Augustin Radescu, Basarica, Basescul, BIBLIOTECARUL, Black Angel, Brad Dan, Caius, CEPECA, Chat […]

20. muie multa - Iunie 4, 2010

ramane tot asa

21. Melcul atomic - Iunie 4, 2010

Scuze ca scriu aici… interesat/a de un schimb de link ?
Merci fain 🙂
http://melculatomic.wordpress.com

atitudini - Iunie 4, 2010

@Melcul atomic
Ti-am raspuns pe blog. Bag link-ul in blogroll.

Spor!

22. daniela - Iunie 4, 2010

Să nu fim complici genocidului care ni se pregăteşte!
DACĂ NU ACUM, ATUNCI CÂND?
CALENDARUL URMATOARELOR PROTESTE
1. Miting – 7 iunie 2010 intre orele 13.00-18.00 – la Palatul Parlamentului, poarti: Izvor si 13 septembrie,
2. Miting in Piata Universitatii (in fata Teatrului National) la ora 17.00, in fiecare zi, incepand de miercuri.

23. Melcul atomic - Iunie 4, 2010

V-am adaugat si eu 🙂

24. nekunoscut - Iunie 5, 2010

————————————————————————————————————–

OFFTOPIC

Unde-s milioanele de grame de serotonină de la FMI ?

Scăparea de criză este doar o iluzie. Nu mă aştept ca în Romania să existe un schimb de ierarhie între generaţii.

…guvernul a împrumutat miliarde de grame de serotonină de la FMI, dar românii nu au fost fericiţi, ci, au deschis ochii văzând o dictatură cu o politică de spălare a creierului încontinuu. România a devenit doar un lagăr de concentrare a minţilor cu legi stricte !

———————————————————————————————————————–

Restul postului

http://nekunoscut.wordpress.com/2010/06/04/unde-s-milioanele-de-grame-de-serotonina-de-la-fmi/

———————————————————————————————————————

Te astept sa comentezi si tu!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: