jump to navigation

TRU / FALS iunie 17, 2010

Posted by atitudini in Politica in Romania.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
trackback

Am remarcat (şi nu sunt singurul) ultima glăsuire a lui TRU. De ce aş remarca aşa ceva? Păi TRU este unul dintre cei 33 de europarlamentari care ne reprezintă la Bruxelles. Chiar dacă nu vrea, acest statut îl face important pentru noi toţi.

În al doilea rând, conform CV-ului pare nu doar intelectual ci chiar parte a elitelor actuale:

TRU - FALS

TRU - FALS

Şi aici începe problema…

Pentru că de la elite se aşteaptă mult. Iar în momentele grele se aşteaptă foarte mult. Acum este un moment extrem de greu…

Iar TRU spune:

Ce a făcut Primul Ministru Emil Boc? Singurul lucru, încă, posibil: a redus cheltuielile bugeare. De ce? Pentru că statul român e în faliment.

Apoi începe să înfiereze cauza: „politicienii PSD-PNL”, „gazetarii asociaţi”, „mediile de informare” şi, cu voia dumneavoastră, ultimele pe lista: „trusturile de presă”:

Ce e cu adevărat revoltător în scandalul din jurul Primului Ministru Boc e sursa de zgomot: cei care fac azi literatură apocaliptică pe seama măsurilor de austeritate sînt exact cei ce au aşezat economia României pe linie moartă, încă din 1990, au devorat resurse bugetare şi au decupat o felie mereu în creştere din avuţia naţională.

Articolul este lung. Cinci pagini bune de text. Şi sunt multe de remarcat. Dar ceea ce m-a făcut să pun titlu şi să scriu cele de faţă este următorul paragraf care se leagă de ceva scris de TRU în propriul CV:

Care e, atrunci, varianta? Ce propun PSD şi PNL? Care ar fi măsurile miraculoase şi mult mai puţin dureroase, în măsură să oprească, totuşi, căderea? Interesant, Ponta şi Antonescu tac. Ba mai mult, într-o performanţă complet schizoidă, tac în timp ce huiduie. Dacă PSD şi PNL ar fi produs un scenariu economic alterantiv, în locul unei moţiuni de cenzură sprijinită în text de invective şi în stradă de aramata subordonaţilor sindicali, România ar fi fost, măcar, locul unei dezbateri urgente, într-un moment de impas istoric.

În propriul CV, TRU a ţinut să precizeze negru pe alb că e „Free-lance.Jurnalist liber de contract, disponibil dar nu de inchiriat.” Eu înţeleg dificultăţile de vedere ale cuiva, dar atunci când îţi ţii o mână în faţa ochilor şi strigi că eşti orb problema nu mai este la capătul din faţă al nervului optic ci la celălalt capăt. Se numeşte „buba la cap„. În cazul ăsta, „buba la cap” nu are cauze medicale ci financiare. Şi tocmai de aceea apare şi precizarea din CV – „nu de închiriat”.

Un intelectual, cu atât mai mult unul de elită, indiferent de proveninenţă, ar trebui să aibă în bagajul de cunoştinţe proverbul:

qui s’excuse, s’accuse

proverb care este suficient de vechi încât să existe în formula sa latină:

excusatio non petita accusatio manifesta

Şi care are suficient adevăr şi experienţă adunate în el încât să spună ceea ce devine din ce în ce mai evident: Băsescu şi-a cumpărat lăudători din toate domeniile, iar cei din zona elitelor sunt preferaţii săi. Asta şi pentru că întodeauna a simţit că această zonă este cea în care el excelează prin lipsă.

Până aici lucurile sunt condamnabile doar moral şi profesional.

Problema apare când facem un paralelism cu perioada menţionată de acelaşi TRU – perioada ceauşistă. Perioadă în care aceleaşi apucături dictatoriale şi aceeaşi lipsă de cultură şi educaţie l-au făcut pe Ceauşescu să cumpere un gross elita şi intelectualitatea românească rămasă în ţară. Acest lucru permiţând atât perpetuarea regimului cât şi adâncirea sa.

Pornind de la un articol din Historia scris de doamna Zoe Petre, am mai însăilat pe tema asta…

Cred şi alţii ar trebui mai însăileze pe aceeaşi temă pentru nu ştiu de ce dar avem prostul obicei de a nu învăţa din istorie. Pe de altă parte, amintindu-mi de flegmele care-l acopereau odată (la propriu) pe „Marele alb de Bârca” parcă ar fi interesantă şi judecata istoriei care vine inevitabil…

Reclame

Comentarii»

1. Preludiu – 1 « - iunie 17, 2010

[…] SLALOM PRINTRE BLOGURI – GEOCER (Mioriţa politică – parodie originală); CĂLIN HERA (un drum până în centrul oraşului PA); CARMEN NEGOIŢĂ (rătăciri romantice); MADI (păpuşa mea); SIMION CRISTIAN (bancul de joi); OTTILIA ARDELEANU (de ce?); GABRIELA ILIEŞ (yankeul); DAN PĂTRAŞCU (tot despre moţiune şi Teo Trandafir); PRO ATITUDINE (oamenii sunt mai mult decât cifre); GABI (Maurits Cornelis Escher); CRISTIAN DIMA (Năbădăiosul şi regnul animal); COSMIN ŞTEFĂNESCU (vise); ATITUDINI (TRU/fals); […]

2. Dragos Dehelean - iunie 17, 2010

Scuze de feed-back, Manuel, dar postul asta e prea „intelectualist”, fata de ce ne-ai obinuit 🙂

Tu esti constient ca ai scris un post (destul de lungut) despre TRU??? Mai mult, un post in care pui la indoiala calitatea de „intelectual” al lui TRU??? In care „polemizezi” cu TRU????

atitudini - iunie 17, 2010

Stiu.

Dar daca de la un „miner” nu am multe pretentii, de la unul cu scoala si care mai si scrie la ziar am alte pretentii. Si doare mai tare orbirea. Plus ca vreau sa ramana marturii. Maine-poimaine isi sterge blogul si nici usturoi n-a manacat nici gura nu-i pute.

Sper sa nu trebuiasca sa fac vreodata alianta cu asa ceva. Sau sa organizez vreo conferinta cu pretentii, cu TRU la masa.

Este cacat care poate fi mancat si este cacat care nu poate fi mancat. Tine de gusturi, stiu.

Si de polemizat cu TRU… NU. Dar atrag atentia ca ne apropiem rau de tot de anul 1988 in loc sa mergem catre 2018. Iar intelectualitatea pune puternic osul la chestia asta!

Dragos Dehelean - iunie 17, 2010

Daca era ceva de pastrat era editorialul din 2007, de la Suspendare, cand spunea ca „nu poti sa suspenzi o stare de spirit, o nazuita a poporului roman catre…”. Ala era Dzeu. Eu l-am pastrat ceva timp in drafts, dupa care l-am sters iar acum nu-l mai gasesc pe net. Daca il are cineva, valoreaza aur… 🙂

3. octavpelin - iunie 17, 2010

Manuel,nemo auditur propriam turpidudem allegans-,este valabil pentr TRU si cei 33 de eudeputati PDL!

4. howitzer - iunie 17, 2010

Da, prea multă atenţie celor care NU EXISTĂ DECÂT DACĂ LE DĂM ATENŢIE…. (?)
M-aş fi oprit la „qui prodest”?

5. teaca - iunie 17, 2010

TRU e o culme a pupinbăsismului. O linge-n cur pe slugă ca să fie mulţumit stăpînul.

6. Scaunul « Nataşa - iunie 17, 2010

[…] Sper că nu la fel procedează cu pisicile lor bloggerii: Theodora, Gabi123, Cristian Lisandru, Atitudini, Supravieţuitor, Cosmin Ştefănescu, World of Solitaire, Gabriela Elena, Grişka, Adele, […]

7. Elucubraţii – Coincidenţă « Link-Ping - iunie 17, 2010

[…] Usca Teologul, Caius, Cosmin Ştefănescu, Gabriela Elena, Vania, Adele, Mirela Pete, Nataşa, Bogul cu Atitudine, Carmen, Pisu, Missy, Animăluţele, Iulia… şi oricine altcineva from → SF & F […]

8. rOBERT HORVATH - iunie 17, 2010

ROMANIA CENTRUL CONTRABANDEI DE ARME CATRE TERORISTI SI ORGANIZATII CRIMINALE!
( LEGATURA INTRE MAFIA DE ARME BASESCU CU TEROSISMUL INTERNATIONAL )

RAPORT SECRET BRITANIC
Principalul obiectiv al acestui studiu este traficul ilegal de arme in Romania
Traficului ilegal de arme în acesta regiuneeste legată atât cu crima organizată şi activităţilor teroriste.
Principala sursă de arme este corupţia din cercurile militare din jurul presedintelui Basescu.
O bine cunoscuta organizaţiei terorista araba, AL QUEDA , este activă si are numeroase conexiuni în România.
Există o creştere a comerţului cu componente, produse şi substanţe utilizate în procesul de fabricaţie a armelor de distrugere în masă (chimice, biologice şi nucleare).
Situaţia actuală a industriei româneşti este dificila si singura şansă de supravieţuire rămâne exportul de arme „în zonele fierbinti ale lumii prin spargera embargoului si a acordurilor internationale .

Directia de Protectie si Securitate Militara (contraspionaj) si Directia de
INVESTIGATII Economice (în cadrul Ministerului de Interne) sunt responsabile pentru verificarea
armă de afaceri sunt în conformitate cu acordurile internaţionale şi sa urmareasca daca prin transferuri armele in tarile in care se poarta razboaie civile,sau intari care sprijina terorismul unternational.
Serviciul de Informatii Externe este de asemenea mandatată pentru a verifica
importatori, destinaţia finală a transferurilor de arme fiind uneori verificate , prin atasati militari din Directia de Informatii Militare, pe baza acordului de
autorităţile din ţara importatoare.
Practic aceste servicii sunt în măsură să ştie daca Guvernul roman
susţine exportul ilegal, pe motive politice sau economice.

TIPURI DE ARME ROMANESTI INTREBUINTATE IN TRAFIC ILLEGAL.
 pistoale automate: Glock. Acest tip de pistol este foarte versatil, are 17 cartuşe, şi este foarte greu de detectat, deoarece acoperă şi alte părţi sunt făcute în ceramică.
 carbins Assault: AK-47, Heckler & Koch
 mitraliere: Armalite
 aruncătoarele Grenadă: AG 7 sau RPG 7
 Rachete: Stinger, SAM. Cele mai multe dintre aceste rachete au fost trimise in Afganistan. Ele
utilizeaza imprimare termica pentru ţintă.
 Munitii………..
 explozive: Semtex. Acest explozive pot fi utilizate în procesul de fabricaţie a scrisorii-bombe care explodează atunci când îndoite, sau expuse la raze X sau de căldură. Aceste tipuri de bombe, de obicei, au un trigger fotoelectric şi sunt deghizate în plicuri de o înălţime de 7-8 mm,
ponderare 50-80 de grame. Semtex poate fi deghizat
în bagajele. Acest tip de bomba este, de obicei
detonat de o siguranţă regulat sau de la distanţă
de control. Semtex poate fi deghizat în explozive
curele ascunse în fibre textile. Această metodă utilizată
mai ales de kurzi. Acest lucru poate fi, de asemenea, explozive
folosit pentru bombe barometric pentru deturnarea
avioane. Ele sunt trimise catre catre Al Queda si alte organizatii teroriste.
 sisteme de orientare: dispozitive laser
 Stun-guns

TERORISTI JAPONEZI ACTIVEAZA IN ROMANIA
Mariei Yanamora Galvez, a intrat România, folosind documente false şi declarându-se cetatean german. De fapt, numele ei a fost Ekita Yukyko, 48 de ani, si este cetăţean japonez.
In octombrie 2007 a fost implicata in deturnarea un avion Japonia Airlines pe
Tokyo-Dacca traseu. Sub ameninţările lui Yukyko şi grupului de teroristi japonezi
Guvernul japonez a acceptat să le dea o sumă mare de bani şi au convenit să
eliberarea şase membri ai organizaţiei Armata Roşie Japoneză
AL QUEDA ARE IMPORTANTE CONECTII IN ROMANIA
În luna mai a anului trecut, un important membru al acestui grup a fost descoperit în România si deportat pentru 3 ani . Romania este singura tara din lume unde teroritii nu sunt areatati ci doar deportati pe diferite termene din Romania. Ei se reintorc pe ascuns dupa 2-3 luni.
Ahmed Eltayeb Mohed, 30 de ani, a intrat
România în 2009 , declarând că a vrut să participe la „Carol Davilla” Universitatea din
De Medicină şi Farmacie Ştiinţă. El a îdeschis o companie – Fawar – care au servit drept o deghizare pentru activităţile sale. În timpul şederii sale, misiunea sa principala a fost de a recruta membri pentru actiuni teroriste si a organiza o puternica sucursala
in Romania pentru Ben Laden.
TERORISTII KURZI
Au fost deportati din Romania doi teroristi kurzi extrem de periculosi pe nume Davut
Iavuz si Dribas Ramzan. Acesta din urma a deschis un număr de companii care le-a utilizat în scopul spălării banilor şifinanţarea activităţilor de PKK .Mai mult decat atat, el a coordonat pregătire ideologică şi paramilitare a unei celule de teroristi
Acestia au fost instruiţi la o fermă din satul Balta Alba din judeţul Prahova . Teroristii au actionat liber in Romania pana la arestarea liderului PKK Abdulah Ocalan.
de la care au obtinut informatii despre celule teroriste ci centre de antrenament.
Politia romana a descoperit la diferite adrese din Bucuresti: „grenades,
pyrotechnical blasting fuse (detonator?), detonators with pyrotechnical ignitions,
detonating fuses, explosive plastic substances (Semtex), potassium permanganate, in othe words, all its needed in order to make bombs.
These bombes were to be detonated by remote control using special clocks and
cellular phones.”
Intr-o stire AFP , Ocalan a declarat interogatorilor ca Romania sprijina PKK “we have a training camp in Romania where the PKK members are
trained ideologically (politically)” said the Kurd leader without making any reference to theperiod of time during which his organization benefited from these facilities”
Romania ascunde teroristi kurzi. Un exemplu Engin Çakmak, 34 de ani, lider al unui grup terorist afiliat cu kurdă PKK, Interpol la cautat in toata lumea. El s-a refugiat în
România , după ce a condus un grup armat ede şase persoane care asasinat doi Turk
oameni de afacer Turcii. Engin a traversat graniţa română şi a solicitat azil politic.
Deşi este cererea a fost respinsă el a continuat să rămână pe teritoriul românesc şi
sa mutat la Botoşani, un mic oras din estul România. Turcia a solicitat extrădarea dar fara rezultat.
CONECTIUNI CRIMINALE IN MOLDOVA SI TRANSNISTRIA
Expertii occidentali considera ca mafia controleaza 90% din economia Moldovei.Este
organizat un urias trafic ilegal spre romania in special tigari,petrol si alcohol.
TRAFIC DE ARME
Se trimit spre Romania rachete sol-aer care ajung pe campurile de lupta din Irak, Afganistan .Ele provin din Transnistria mai precis din depozitele militare ale armatei Ruse ale fostei Armate 14. Aceste arme sunt acum
sub controlul forţelor paramilitare separatiste, care le vândă pentru a grupărilor criminale si teroriste din întreaga lume. Există dovezi puternice că unele atacuri cu bombe din Occident sa utilizat explozibil
din Transnistria.
Libera circulaţie a persoanelor între România şi Republica Moldova, precum şi absenţa
frontierele formală cu Transnistria atrag atentia. La aceasta se adauga coruptia autoritatilor romanesti. Este din ce in ce mai evident legatura intre mafia moldoveneasca si mafia militara din jurul Presedintelui Traian Basescu.

În Transnistria, există multe organizaţii criminale şi chiar a serviciilor secrete
din diferite ţări implicate în trafic cu arme şi muniţii ale
trupelor ruse. Traficul în România constă nu numai de pistoale
arme si munitii, dar, de asemenea, de puşti automate, din material plastic rachete explozive şi Stinger. Deşi în mod tradiţional aceste arme erau numai tranzitate în România, în drumul lor spre zonele de conflict, în ultima vreme in colaborarea cu mafia de arme romane ele sunt vandute teroristilor chiar pe teritoriul romanesc Romania devenind centrul principal a contrabandei de arme din Europa.
Conform acordului Wassenaar în 1996 cu privire la armele convenţionale şi
exporturile militare, România trebuia să înceteze exporturile la ilegale
în conformitate cu embargourilor si sanctiunilor ONU, UE sau NATO.
Dar dupa cum se va vedea Romania incalca deliberat toate acordurile internationale la care a aderat sau semnat.
Au fost numeroase cazuri în care România a încercat să exporte arme în anumite
ţările care au fost sub embargo internaţional. Toate aceste cazuri au apărut în mass-media şi sa transformat în scandaluri uriaşe.
ROMANIA A TRANSPOTAT ARME CATRE : IRAK, IRAN, AFGANISTAN,SUDAN , RWANDA,SOMALIA ,ZAIR INCALCAND ANGAJAMENTELE ASUMATE.

ROMANIA :Asistam la o creştere a comerţului cu componente, produse şi substanţe utilizate la fabricarea armelor de distrugere în masă (chimice, biologice şi nucleare). Comform unui raport secret : cinci persoane
care a încercat să plaseze un kilogram de uraniu îmbogăţit cu 238 în schimbul de 1 miliard de lei. Dason Liubov şi Anatolie Cojocaru a adus în România de uraniu din Republica Moldova.
Uraniu au fost furate sub formă silozuri nucleare ruse care a trebuit să fie desfiinţate.
Toader Ciuhan din Falticeni si Nelu Bobeica şi Ileana au fost membri de români
al acestui lanţ al traficului internaţional.
Uraniu a fost ambalat într-un recipient de metal acoperit din cauciuc.Transportul trebuia sa ajunga prin intermediari in IRAN

Un alt exemplu este activitatea a companiei israeliene „România Emtam”, care
a încercat să exporte în Israel peste 3.000 aruncătoarele de foc de arme automate care au fost ilegal fabricate în România. Pentru a obţine licenţa de export sau falsificat documentele de export.
Un transport de arme româneşti în Yemen a ajuns la Rwanda prin intermediari.
Această ţară este sub embargo international,.
Conform evaluărilor internaţionale Yemen este o ţară instabilă militar şi un cer
grupurilor teroriste sau paramilitare din cauza instalaţiilor de formare oferite de
guvern.
Autorităţile de la Kigali solicitat ministrului Apărării român şi
Romtehnica10 a navei 76 de tone de arme, mai precis, 12,7 mm mitraliere, 7.62
mm, pistoale automate AKM, şi o cantitate importantă de reviste.
Ordinul a fost împărţit în două transporturi, care au părăsit România „Acvila Air”, o companie cu sediul in Bucuresti
.Cea mai mare afacere ilegale de arme a fost descoperit după arestarea cetăţean israelian Shimon Naor. Shimon Naor a fost arestat in padurea Baneasa, după o minuţioasă operativ de supraveghere efectuate de diferite servicii secrete. romanesti si straine. ( Reţele transnaţionale mob implicate în contrabanda cu alcool, tigari, droguri, diamante şi trafic de persoane, de arme şi substanţe nucleare sunt conduse de către reţelele de KGB-ului ale căror retea de rezidenţi străini au fost reactivată şi reciclata ) Naor om de contact in Orient este Ion Busuioc, care este un cap al mafiei ruseşti
. Ivan Grigorevici Busuioc alias Ion Busuioc este un cetăţean moldovean, născut în 1953. Ca un fost ofiţer KGB, a fost responsabil cu comerţul exterior.
. El a contactat mai multe companii româneştisi au colaborat în
contractante şi finalizarea tranzacţiilor de armament cu ţări aflate sub embargo internaţional.
În unele cazuri, au convins companiile româneşti să acţioneze ca intermediari, folosin certificate false de export. ULTIMA AFACEREA A FOST TRANSPORTUL DE RACHETE ROMANESTI CATRE ETIOPIA PRIN CAMPANIA LUI SHIMON NAOR
L R AVIONICA Întreaga afacere sa bazat pe un fals Utilizatorul final Certificat de
Nigeria..
The cigarette smuggling business is directly connected the illegal arm traffic. It is well
know that “Air Sofia” – a company involved in the Naor case – has been involved in such
illegal activities for a long time. US State Department officially condemned this company
for it’s involvement in transporting missiles to North Korea and Iran.
Romanian military products.

ARME ROMTEHNIKA CATRE TERORISTI

Fraţii Mike şi Ellie Nassar a ajuns în România, în urma solicitărilor făcute la
Ambasada română de la Beirut de către un comerciant de arme. Dilerul a cerut
ambasadei române să-l pună în legătură cu un furnizor de arme român. El a avut o listă de arme de infanterie şi artilerie şi muniţii pe care vreoia să le achiziţioneze. Ataşatul militar român a informat Militar
Departamentul Militar de Informaţii şi mai târziu a prezentat în continuare cererea de Romtehnica.
Fratii Nassar au început exportul de armament, în calitate de agenţi pentru un dealer libanez. Eceaste operaţiuni au fost monitorizate de o serie de agenţii de informaţii străine, inclusiv Mossad.
URANIU PENTRU BEN-LADEN
Petricã Rusu, age 28, of Dorobantu village, Constanta County and Gheorge Cristache age 50, of
Valea Rîmnicului, Buzãu County, tried to sell am atomic pile in exchage for $10,000. The pile was probably
made in the former USSR and contained 189 grams of enriched uranium and with a radioactivity 70 times
bigger than in natural radioactivity.

ARME ROMANESTI CATRE CONFLICTUL DIN CAUCAZ
URIASE CANTITATI DE ARME KALISHNIKOV DE PROVENIENTA ROMANEASCA INTREBUINTATE Central Asia – Kazakhstan, Uzbekistan, and Tajikistan.

ARME ROMANESTI CATRE GEORGIA IN RAZBOIUL CU RUSIA !

CONCLUZIE : ROMANIA ESTE CENTRUL MONDIAL PENTRU TRAFIC ILEGAL
DE ARME, EL SE DESFASOARA CU SPRIJINUL AUTORITATILOR ROMANE.
CELE MAI IMPORTANTA ORGANIZATII TERORISTE SE INARMEAZA CU ARME ROMANESTI SAU INTRATE PRIN CONTRABANDA.

„Behind all these people – representing links of a mob-like structure – there are hidden
interests that target the Romanian political and economical environments. In other words,
organizations such as AL QUEDA PKK, Cosa Nostra, The Red Japanese Army, The Muslim Brothers ETC4 have extended their ramifications in Romania.

„ACTIUNILE SUNT CONCETRATE IN JURUL CERCURILOR MILITARE DIN JURUL
PRESEDINTELUI ROMAN TRAIAN BASESCU IN TIMP CE SERVICIILE SECRETE ROMANESTI AU SCAPAT SITUATIA DE SUB CONTROL”

SPECIAL PENTRU EXPLOZIV -NEWS
ROBERT HORVATH DEVA ZIARIST DE INVESTIGATIE SUA- SPECIALIZAT IN TERORISM
SI TRANSPORT ILEGAL DE ARMAMENT.
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

9. Pro Atitudine - 20 x Schindler - iunie 18, 2010

Si zici ca TRU este independent? Parca era prin gasca portocalie prin campanie electorala!!! Dupa cum scrie, este clar ca nu s-a vindecat… Boala este pandemica! Macar daca ar avea efect capital…

10. Ce se ascunde în spatele urii? | Pro Atitudine! - iunie 18, 2010

[…] cu cât sunt identificaţi mai mulţi „duşmani ai poporului”, cu atât „turma” se simte mai mobilizată pentru a acţiona în acord cu cerinţele liderului ales. Aşa s-au înfiripat dictaturile clasice, […]

11. Cred ca ar trebui sa incepem sa ne numaram mortii « Hai ca se poate! - iunie 18, 2010

[…] Alex Mazilu, Alexandru Marin, Alina Gorghiu, Ana Usca, Anca Florea, Atitudini, Augustin, BASARICA, Basescul, Bibliotecarul, Black Angel, Brad Dan, Caius, Cepeca, Chat Noir, […]

12. Dioramă – Sânge balcanic (95) poem « Cosmin Stefanescu's Blog - iunie 18, 2010

[…] Marin; Alina Gorghiu;  Supravietuitor; Toni; Transildania; Ipu; Anca Florea; Atitudini; Augustin; BASARICA; Basescul; Mapamond culinar; Bibliotecarul; Black Angel; Brad […]

13. Doamne, ocroteşte-i pe români! « Dispecer Blogosferă - iunie 18, 2010

[…] – Blog foto zilnic, Lilick, Cristian Lisandru, Flavius Obeada, Teo Negura, Gabriela Savitsky, Manuel Avramescu, Vania « […]

14. Cat tupeu are Videanu « Hai ca se poate! - iunie 19, 2010

[…] Ai impresia ca numai tu ai muncit in tara asta? […]

15. Comentarii la Facerea – 36 « Ioan Sorin Usca - iunie 19, 2010

[…] a fi Iudita de la 26, 34. Aici, însă, se spune că e fiica lui Ana (= binecuvântare), fiul lui Ţibon (= hienă; tâlhar) Heveul (= cel viu; pădurean); despre Iudit s-a spus că era fiica lui Beeri […]

16. O DOVADA CA SE POATE « Hai ca se poate! - iunie 20, 2010

[…] De ce este importanta aceasta victorie? […]

17. Cat tupeu are Videanu - decembrie 13, 2010

[…] Ai impresia ca numai tu ai muncit in tara asta? […]

18. O DOVADA CA SE POATE - decembrie 13, 2010

[…] De ce este importanta aceasta victorie? […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: