jump to navigation

Codurile galben, portocaliu şi roşu Iulie 1, 2010

Posted by atitudini in Atitudini, Politica in Romania.
Tags: , , , , , , , , , , , , ,
trackback

Votul cu Neuronul for Dummies

Tocmai citeam scrierea unei vechi prietene.

Acelaşi bocet care îl aud din ce în ce mai des… CLASA POLITICĂĂĂĂĂ!!! Bu-huu-huuuu!!!

Eu unul m-am săturat! Şi pentru că sunt unii care se aşează în cap şi apoi întreabă de ce e lumea pe invers, explic şi eu în parabole. Cică se folosesc de cel puţin 2.000 de ani ca să explici lucruri simple la oameni şi mai simpli.

Băi votanţilor! Dacă un patron angajează pe cineva, îi citeşte CV-ul? Voi ce CV de politician aţi citit?

Băi votanţilor! Nu cumva patronul ăla (care sunteţi chiar voi, dacă nu v-aţi prins), după ce citeşte CV-ul, face şi un interviu cu viitorul eventual angajat? Voi în câte sedii de partid aţi intrat înainte de alegeri ca să puneţi o întrebare?

Băi votanţilor! După ce se face angajarea, patronul ăla îl mai verifică pe angajat din când în când? Măcar dacă se prezită la lucru… Voi de câte ori aţi intrat pe www.cdep.ro ca să verificaţi ce a spus şi cum a votat „alesul” vostru?

Băi votanţilor! După 4 ani de bagat picioarele reciproc şi voi şi „angajatul” vostru, vă miraţi că lucrurile sunt de căcat?

Păi cine e vinovat băi votanţilor? S-a ales singură EBA??? Nu băi votanţilor! Voi aţi ales-o!

Şi acum vă plângeţi că e rău? Să vă stea în gât EBA bă!!! Şi s-o înlocuiţi cu Dan Diaconescu dacă sunteţi nemulţumiţi. Că sigur o să vă fie mai bine!

.

Cu mânie proletară semnez eu,

Codul galben, din tara lui „să ni se dea”, „să ni se aloce”, „să ni se distribuie”

Reclame

Comentarii»

1. Lilick - Iulie 1, 2010

Si, in primul rand, ar trebui intrebati de cand nu au mai votat sau daca au votat vreodata. Ca sunt cateva milioane de plangareti in situatia asta.

atitudini - Iulie 1, 2010

Si asta si inca 1000 de ganduri pe care le-am avut in cap atunci cand am scris. Dar mi-a spus o pasarica la un seminar ca un blog trebuie sa fie scurt ca sa fie citit. Ca azi toata lumea citeste in Z…

Asa ca o sa mai adaug din idei la comentarii. Sau le adaugati voi…

Cum ti se pare ilustratia? Am lucrat ceva la ea…

2. baricada - Iulie 1, 2010

Sper că timpul are să-ţi dea dreptate cu „Tăierea Miilor” dată peste cap… Aşteptam şi eu acelaşi lucru. Am un „Press Cafe” pe o straduta discretă, am lăsat casa de marcat tot pe 19%, mi-am trimis clientii (colegi şi prieteni) în concediu, am pus lacătul şi stau pe dreapta cateva zile… Cât despre postul tău, nu ai obosit să îi spui asta an de an, lună de lună şi zi de zi consacratei mase de manevră băştinaşe? Dacă nu ar fi fost atâta ţigănet îmbogăţit peste noapte, atâţia tractorişti transformaţi în prosperi şefi de asociaţii şi atâţia ospătari reconvertiţi în patroni de restaurante, mai că aş fi ieşit în stradă pentru votul cenzitar. Dacă ar putea să vadă Ion I.C Brătianu cine şi cum a ajuns să se folosească de iniţiativa lui de a reforma constituţional dreptul la vot, cred că s-ar răsuci în mormânt…

atitudini - Iulie 1, 2010

@baricada
Stii cum e. Daca taci, repede vine altul in loc. Si gandidu-ma ca poate veni inca o Udrea, inca un Vadim sau alt ales d’asta valoros, prefer sa vorbesc.

Si ai dreptate. De cele mai multe ori vorbesc la urechi infundate. Cu ceara…

3. Dan Chichernea - Iulie 1, 2010

Rămân la părerea mea, şi-anume că DREPTUL de a vota trebuie dat celor mansardaţi nativ cu ceva materie cenuşie. Altfel, s-au văzut, se văd şi, se vor vedea rezultatele.
Pe de altă parte, spune-se că fiecare cetăţean român are DREPTUL de-a vota. Ei bine, la faza asta, nu-mi mai place democraţia.

atitudini - Iulie 1, 2010

@Dan
Educatia draga Dane. Asta este raspunsul. Un om educat este mai greu manipulabil, mai interesat de ce se intampla in jurul lui, mai constient de realitate.

Referitor la hibele democratiei… pana acum nu a venit nimeni cu o solutie mai buna. Asa ca mergem cu ce avem 😐

4. baricada - Iulie 1, 2010

Chapeau, Dane!…

5. In Romania azi 1 iulie 2010 este jale « Hai ca se poate! - Iulie 1, 2010

[…] on basescu a rezolvat inundatiile…maiahome on basescu a rezolvat inundatiile…Codurile galben, por… on basescu a rezolvat inundatiile…Aliosa on De ce nu taie Emil Boc din…KinR on […]

6. matilda - Iulie 1, 2010

Mulţi dintre cei care ştiau ce trebuie să voteze, s-au mulţumit să chibiţeze de pe margine, iar acum sunt nemulţumiţi. Au lăsat ” naivii” să voteze pentru ei. Dar noi ce vină avem ?

atitudini - Iulie 1, 2010

@Matilda
Intotdeauna este loc de mai mult. Nu cred ca este cineva capabil sa spuna: „am facut tot ce tinea de mine”.

Daca s-ar mobiliza mai multi si mai mult lucrurile ar arata altfel.

Un singur exemplu: modificarea constitutiei a trecut la alegeri de cateva zeci de mii de voturi. Fata de milioanele de voturi exprimate este putin. Nu ar fi fost mai bine acum daca Basescu nu ar fi avut in mana unealta asta?

Pana una-alta, Parlamentul este esenta democratiei. Ca sunt multi „nechemati” acolo, nu e problema lor, ci a votantilor. Nu e de vina cine cere ci acela care da…

7. Cyber Gaming - Iulie 1, 2010

Codul curcubeu nu avem?

atitudini - Iulie 1, 2010

@Cyber Gaming
Avem! Am si scris despre el:
https://atitudini.wordpress.com/2010/05/17/gayfest-2010/

8. Comentarii la Facerea – 38 « Ioan Sorin Usca - Iulie 2, 2010

[…] piele), Onan (= putere; vigoare) şi Şela (= pace; născut târ­ziu). Acesta s-a născut în Chezib (= înşelător), cetate din sudul […]

9. Si totusi cine este vinovat? « Hai ca se poate! - Iulie 2, 2010

[…] si simplu in aceste momente tragice, cand oamenii isi plang mortii si au ramas fara un adapost deasupra […]

10. Cerere şi ofertă « Ioan Usca - Iulie 3, 2010

[…] Marinescu, Gabi123, Orry, Cosmin Ştefănescu, Simion Cristian, Călin Hera, Gabriela Elena, Madi, Atitudini, Dan Pătraşcu, Cristian Dima, Flavius […]

11. Nu ştii ce pierzi, Iulia! « Link-Ping - Iulie 3, 2010

[…] Codurile galben, portocaliu şi roşu […]

12. ANDREI PLESU – ROMANIA LUI DAN DIACONESCU « Hai ca se poate! - Iulie 3, 2010

[…] Ana Usca, Anca Florea, Atitudini, Augtin, Basarica, Basescul, Caius, Corina, Cosmin, Costi, Elisa, Florin Matei, Ioan Usca, Ioan […]

13. Pot să fac clădirile să danseze… « Dispecer Blogosferă - Iulie 3, 2010

[…] Alex Mazilu – Blog foto zilnic, Orry, Cristian Lisandru, Geanina, Teo Negura, Centru-Stanga, Manuel Avramescu, Nea Costache, Consiliul « Dr. Băsescu and […]

14. Ramona-Sandrina Ilie - Iulie 4, 2010

Nu ştiu ce să spun…, dar ştiu că şi eu gândesc şi simt de multe ori aşa: „merităm ce ne-am aşternut”, dar, pentru că eu sunt cea care vede şi plinul sau golul dintr-un pahar spun că românii meritau şi ceva bun după revoluţie. Unii au fost deja prea plini de temeri, de juguri şi de trecut ca să mai poată să răbufnească, să ia atitudine, iar cei crescuţi de ei au fost educaţi în acest spirit…”mai bine taci” şi aşa, am ajuns să ni se spună „ţara lui Băsescu”.
Unii…sunt lipsiţi de educaţie (lucru dorit cu certitudine de unii guvernanţi), pentru că o ţară needucată este mai uşor de condus.

Iar pentru cei ca Dvs. şi pentru unii comentatori de pe blog (pe care îi salut deasemenea cu respect) sunt căutate tot felul de proiecte de legi absurde pentru a le fi încălcat orice drept, dreptul la liberă exprimare, dreptul la opinie şi altele, pentru că, dacă oamenii nu citesc, nu aud…sunt şi mai frumos „marionetizaţi” că… „Aşa-i în tenis…”

Cât despre celelalte probleme, nu pot să înţeleg, chiar nu pot să înţeleg de ce nu suntem în stare să luăm din străinătate exemplele bune, să încercăm să ne civilizăm, să încercăm să nu mai avem nevoie de oameni care să nu mai măture după noi din buzunarul nostru, să nu mai aşteptăm edilii să ne planteze puieţi ci să plantăm şi noi, etc…

Cu alte cuvinte…dacă pentru cei de lângă noi nu solidarizăm şi nu vrem să facem, măcar pentru noi să punem osul, dar…cred că îmi place să visez la o ţară unde oamenii înţeleg că bunul mers depinde de toşi şi responsabilitatea e a noastră a tuturor şi nu doar a unora.

atitudini - Iulie 8, 2010

@Ramona
Toate lucrurile astea se vor intampla. Dar nu arat de repede cat ne dorim noi.

Imi place exemplul cu cei din Ramnicu-Valcea care s-au adunat in sedinta extraordinara pentru a-i da primarului penal, proaspat pus dupa gratii cu o decizie definitiva, titlul de „cetatean de onoare”. Un astfel de gest omoara munca de educare a valorilor dusa ani de zile.

Ce sa inteleaga un tanar? Ca e un gest de onoare sa ajungi dupa gratii? Sau ca daca faci si cel mai mic lucru bun ti se permit 100 de rele?

Merci de vizita…

15. De ce nu vor romanii sa isi paraseasca casele? « Hai ca se poate! - Iulie 4, 2010

[…] Scris de Theodora pe iulie 4, 2010 Am vazut cu totii la televizor ca, desi sunt anuntati ca vine viitura, unii oameni refuza sa isi paraseasca casele. […]

16. Mircea Teslovan - Iulie 4, 2010

Boc, roşiile, ouăle şi digurile (care nu sunt), pe http://taxapenonvaloareaadaugata.blogspot.com

17. Raspund apelului facut de primarul Andrei Chiliman « Hai ca se poate! - Iulie 5, 2010

[…] de Theodora pe iulie 5, 2010 Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, face apel catre primarul general al Bucurestiului, primarii de sector si BUCURESTENI sa nu accepte aplicarea […]

18. cristian - Iulie 5, 2010

Buna ziua!

Numele meu este Cristian.In urma trecerii in revista a site-ului dumneavoastra,as fi incantat sa colaboram prin schimb de linkuri.As dori sa postati pe prima pagina un link cu site-ul poker online bonus.ro , in schimbul acestui serviciu eu urmand sa va postez cate un link pe pokeronlineking.com (page rank3) , perlapoker.com si inca doua bloguri.In conditiile in care acceptati,va rog sa-mi raspundeti pentru a stabili detaliile ancor textului.
Cu speranta ca oferta mea este avantajoasa,astept colaborarea cu dumneavoastra.
De asemenea,va rog sa-mi stergeti comentariul.In lipsa unei adrese de contact am apelat la comentariu.
Cu respect
Cristian

contact @ pokeronlinebonus.ro

19. Re: my dear friends (9) : Alex Mazilu – Daily Photo Blog - Iulie 6, 2010

[…] Piticu, Q., No drugs, Dragos, Realitate romaneasca, Vania, Vox, Mordechai, Atitudini, Neuronu, Fulgerica, Viajoa, Surorile, Cristian, Adi, Offshore, Teo, Mihai, Vorbim romaneste, Dono, […]

20. Mirela Pete. Blog » Blog Archive » Imagini senine și flori în balcoanele mele - Iulie 6, 2010

[…] …Mărie!, Atitudini, La capăt de linie…speranța, Daurel, Dunărea își vrea teritoriul înapoi, Pictor francez […]

21. STRIG URAAAA « Hai ca se poate! - Iulie 7, 2010

[…] Mazilu, Alexandru Marin, Alianta Dreptei, Aliosa, Ana Usca, Anca Florea, Atitudini, Augustin Radescu, Basarica, Bibliotecarul, Caius, Cepeca, Corina, Corina Cretu, Cosmin, Costi, […]

22. societate - Iulie 7, 2010

Este pacat ca oamenii afectati de inundatii sunt jigniti chiar de presedinte, tratati ca cei mai josnici oameni, dar uita ca acestia l-au votat…

23. Pricop A. - Iulie 7, 2010

Buna ziua, va trimitem acest mesaj in speranta ca poate va intereseaza un traffic analytics, este vorba de http://www.WTStats.com.
Putem sa oferim urmatoarele:
Complet gratuit!
Nu avem reclame ascunse in website sau in codul de tracking.
Statistici in timp real. Traficul este monitorizat in fiecare secunda.
Statistici organizate pe perioade de timp: zile, stapamani, luni.
Statistici legate de referreri.
Statistici despre browserele folosite de catre vizitatori.
Statistici despre sistemul de operare folosit de vizitatori.
Detalii despre rezolutiile folosite de catre vizitatori.
Fara limitari de date. Nu vom sterge sau limita niciodata statisticile dumneavoastra.
100% Privat. Pretuim intimitatea dumneavoastra, de aceea statisticile pot fi facute private.

24. De ce ii uraste asa de mult Basescu pe pensionari si pe ziaristi? « Hai ca se poate! - Iulie 8, 2010

[…] O parte (zic eu destul de mare) din pensionari l-au votat. […]

25. Razvan - Iulie 14, 2010

Bine punctat. Vina apartine si oilor care au dat cu stampila cu gandul la o promisiune la fel de mica ca ei. Unii cu sacu de orez in spate s.au grabit sa voteze … ce le pasa lor de viitorul tarii, important e ca au primit un sac de orez.

26. jocuri noi - Iulie 23, 2010

Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.wallpapershome.ro si http://www.jocurinoipentrucopii.ro sectiunea „Parteneri”,eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului http://www.jocurinoipentrucopii.ro cu titlul „jocuri noi”

P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

alina2006sm@yahoo.com

27. stiri - Iulie 23, 2010

Buna ziua,

Daca doriti sa facem link ex cu http://www.epresa.ro va rog sa imi trimiteti mail cu linkul si titlul siteului dvs

Multumesc

Link: http://www.epresa.ro

Titlul: stiri

epresa.ro@gmail.com

28. spatarusorin - August 7, 2010

Buna ziua,

Va contactez in legatura cu un parteneriat constand in link-exchange. Am observat ca detineti un blog foarte interesant si mi-ar face placere sa colaboram

Va propun umatoarele 2 site-uri pentru link-exchange:
-Motruinfo:
titlu:Motruinfo
link: http://www.motruinfo.ro

-Famouswhy.ro
titlul: Intrebari Faimoase
link: http://ask.famouswhy.ro/

Daca sunteti deacord adaugati cele 2 linkuri si astept un raspuns din partea dumneavoastra (includeti titlul si linkul catre blogul/blogurile dvs) pe sorin@motruinfo.ro si voi posta linkuri catre site-ul dvs de pe ambele domenii. Daca mai detineti si alte siteuri/bloguri sunt as fi dispus sa le includ in aceasta oferta si pe acestea.

Cu respect,
Spataru Sorin
Stiri si articole la http://www.MOTRUinfo.ro & http://www.famouswhy.ro

29. alexoi - August 16, 2010

băi da’ tu nu eşti şi votant? înainte de a fi clasă politică? băi de ce-ai ales-o pe eba băi? de ce n-ai tras-o băi la răspundere? patroane al clasei politice care eşti…

lupu’ din pădure explicînd oilor cum e vina lor că sînt mîncate… pt că au ales lupu’ nepotrivit paznic… băi politicianule, se mai trezeşte lumea şi mai înţelege că toată joaca de-a democraţia e doar a voastră, a lupilor

30. In Romania azi 1 iulie 2010 este jale - Decembrie 13, 2010

[…] Cod rosu de inundatii pe raurile Olt, Siret si Prut. […]

31. Si totusi cine este vinovat? - Decembrie 13, 2010

[…] si simplu in aceste momente tragice, cand oamenii isi plang mortii si au ramas fara un adapost deasupra […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: