jump to navigation

Ni s-a dat. De ce nu ni se bagă şi în traistă? iulie 28, 2010

Posted by atitudini in Atitudinile altora, Politica in Romania.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
trackback

Ni s-au dat multe lucruri bune. Nu ştiu însă dacă e bine că ni s-au dat nouă, românilor.

Unul dintre aceste „daruri” este lacul Bicaz:

Lacul Bicaz, care arată cam ca mai sus

Lacul Bicaz, care arată cam ca mai sus

Lac ce are o suprafaţă de 3.260 ha, o lungime medie de 35 km şi lăţime ce merge de la 200 la 2000 m. Nu mai vorbesc de peisaj şi ce se mai află in apropiere (cheile Bicazului, lacul Roşu etc.).

Şi pentru că românii şi România au primit bijuteria de mai sus încearcă să o valorifice cum ştiu ei mai bine:

Cazare pe lacul Bicaz

Cazare pe lacul Bicaz

Alţii fac aşa:

Cazare pe lacul Fuschlsee, Austria

Cazare pe lacul Fuschlsee, Austria

Oferim locuri de promenadă:

Promenada la lacul Bicaz

Promenada la lacul Bicaz

Deşi alţii înţeleg prin promendă aşa ceva:

Promenada la lacul Woerthersee, Austria

Promenada la lacul Woerthersee, Austria

Noaptea, pe malul lacului Bicaz arată aşa:

Lacul Bicaz noaptea

Lacul Bicaz noaptea

Probabil că aşa nu ne place:

Lacul Woerthersee noaptea

Lacul Woerthersee noaptea

Dar lacul Bicaz ne oferă şi posibilităţi de plimbare:

Croaziere pe lacul Bicaz

Croaziere pe lacul Bicaz

Chiar cu diferite tipuri de ambarcaţiuni:

Iahturile de pe Bicaz

Iahturile de pe Bicaz

La alţii (lacul Geneva), plimbări pe apă şi ambarcaţiuni înseamnă aşa ceva:

Croaziere pe lacul Geneva

Croaziere pe lacul Geneva

Şi după atâta turism şi ofertă, din lacul Bicaz rămâne aşa ceva:

Lacul Bicaz, post coitum

Lacul Bicaz, post coitum

La ei rămâne aşa:

Pentru ca ei nu sunt romani

Pentru ca ei nu sunt romani

şi aşa:

Pentru ca asta nu e Romania

Pentru ca asta nu e Romania

şi aşa:

Pentru ca asta nu e Bicazul

Pentru ca asta nu e Bicazul

şi aşa:

Pentru ca oriunde se poate mai putin pe plaiul mioritic

Pentru ca oriunde se poate mai putin pe plaiul mioritic

Concluzie: Doamne-Doamne, te rog eu, poţi face la Bicaz o staţiune precum cele din Austria, Elveţia sau Germania? De ce? Pentru că românii merită! Doar au făcut atâtea biserici! Şi vor să facă şi mai multe! Doar că nu pot face şi staţiuni turistice din care să trăiască bine, precum austriecii, elveţienii sau nemţii. Şi mă gândesc că trebuie să folosească la ceva şi puzderia asta de clădiri cu turle, clopote şi oameni care arată ca Batman…

.

P.S.

I am back!

Reclame

Comentarii»

1. Rromania tiganeasca - iulie 28, 2010

Nu vad nimic anormal in pozele de la Bicaz, avind in vedere ca Romania e primul si singurul stat tiganesc din UE.

2. Ni s-a dat. De ce nu ni se bagă şi în traistă? - Ziarul toateBlogurile.ro - iulie 28, 2010

[…] Ni s-a dat. De ce nu ni se bagă şi în traistă? Wed Jul 28, 2010 9:55 am Ni s-au dat multe lucruri bune. Nu ştiu însă dacă e bine că ni s-au dat nouă, românilor. Unul dintre aceste “daruri” este lacul Bicaz: Lac ce are o suprafaţă de 3.260 ha, o lungime medie de 35 km şi lăţime ce merge de la 200 la 2000 m. Nu mai vorbesc de peisaj şi […] […]

3. Comentarii la Facerea – 43 « Ioan Sorin Usca - iulie 28, 2010

[…] Origen, formula de jurământ rostită de Iuda: cu păcat am să fiu faţă de tine tot restul zilelor mele are o pondere extraordinară, implicând pedeapsa veşnică, […]

4. Adi Zăbavă - iulie 28, 2010

Nu prea inteleg ce ai vrut sa arati cu aricolul asta 🙂 . Se vede ca nu prea esti de-al locului.

Ca la Bicaz ramane mult gunoi dupa nesimtitii de turisti, grataristi etc., e adevarat. Nu toti sunt asa, dar daca sunt unii e de ajuns. Cu toate acestea restul comparatiilor tale sunt deplasate. Intrebi de ce cazarea de la Bicaz nu e ca in Austria? Pff. Pai de unde banii cu care s-a facut complex aratat de tine din Austria? Si cu mijloacele de agrement la fel. Pari ca vrei sa dai in oamenii aia cu pensiunea, cu agrementul etc. Si nu inteleg de ce. In fine. Ma depaseste.

In alta ordine de idei sa-ti explic cum e cu lacul asta Bicaz. Lacul Bicaz e foarte mare si in mare masura inseamna salbaticie, evadare etc. Nu stiu cat de bine il cunosti eu, dar crede-ma ca eu, unul care merge acolo de cand se stie, n-ar vrea sa aiba parte la Bicaz de tot ce ai aratat tu in pozele din Austria. Ca la noi turismul e la pamant sunt de acord. Ceea ce nu inteleg multi si vad ca nici tu e ca turism nu inseamna neaparat conditii. Iti recomand o saptamana cu cortul pe malul lacului Bicaz in zona Ceahlau, asa sa cada muntele pe tine 🙂 . S-ar putea sa mai dai peste vreo hartie sau vreo sticla lasata de vreun prost, dar nu-i nici o problema, le poti strange si poti sa nu faci si tu la fel. In rest nu vei gasi nimic altceva decat salbaticie, apa curata, munte, padure si ceea ce cel mai important, liniste.

5. Integrarea socio-economică a tiganilor si spatiul Schengen « Hai ca se poate! - iulie 28, 2010

[…] PDL Cristian Pre…Balconul cu răsaduri… on Eurodeputatul PDL Cristian Pre…Ni s-a dat. De ce nu… on Eurodeputatul PDL Cristian Pre…Theodora on Eurodeputatul PDL Cristian Pre…Theodora […]

6. Vladimir Ionas - iulie 28, 2010

Ma uitam la poze si chiar ma intrebam cand urmeaza poza cu gunoaiele stranse la baraj. Mi-am petrecut multe saptamani pe acolo (fiind din Bacau mi-e usor) si vreau sa-ti spun ca an de an e acelasi lucru. Nu stiu de ce nu vor sa aiba mai multa grija!:(

7. manoliu valentin - iulie 28, 2010

Trebuie de urgenta sa iesim in strada si sa dam foc FSN-ului sa scapam tara de hoti si de banditi.

Teste de titularizare pentru profesori si disponiblizari in toate primariiile din Romania, pentru ce?

Pentru inlocuirea cetatenilor romani cu cetateni rusi, ucrainieni, rusi-moldoveni , belarus si altele, adusi la studii gratuite pe credite la FMi , credite pe care le platesc romanii pentru inlocuirea ROMANILOR in institutiile statului Roman.

O sa para bizar ce scriu, dar scriu ce spun membri de partid PSD, PDL si PNL patrioti si de buna credinta, care spun ca de 20 de ani se aduc la studii gratuite cetateni straini pentru inlocuirea cetatenilor romani in institutiile statului roman si mai mult, romanii voteaza membri de partid din toate partidele, iar cand ajung la guvernare acestia aduc pentru guvernarea Romaniei UDMR SI PERSOANE CARE NU AU NIMIC CU VOTUL ROMANILOR, ci numai pentru jefuirea si distrugerea Romaniei si externinarea poporului roman, exemplu sunt: Funeriu si Baconsky doi agenti sionisti in institutiile statului Roman numiti de Basescu cu care AMERICA controleaza si distruge Romania si nu au nimic cu Romania si poporul roman si mai mult au depus juramant mincinos ca apara interesele romaniei si ale poporului roman, dar dupa numirea in functie ataca si distruge Romania.

Eu intreb ROMANII daca AU VOTAT PE FUNERIU ORI PE BACONSKY in alegeri?

Si pe ce sigala de partid au fost la VOTARE?

Doresc sa revin la teste de titularizare pentru profesori pentru ca sa fie obligatoriu exterminati si indepartati din invatamantul romanesc, adica un profesor de franceza da examen la matematica ori chimie, un profesor de chimie da examen la geografie ori japoneza sau maghiara, un profesor de matematica da examen la sport si daca nu trece baremul de secunde pe suta de metri pierde postul si ajunge somer, dar supriza vine azi, cand ministerul invatamantului anunta posturi vacante in invatamant, dar pentru cetatenii strainii care au fost adusi la sudii gratuite pe banii romanilor pentru inlocuirea romanilor in institutiile statuluii Roman.

O sa ziceti ca nu este adevarat, dar eu stiam lucrurile acestea de la ALEXANDRU MIRONOV, inca din 1990, lucruri pe care le-am scris uin cartea:

Dezvăluiri uluitoare despre modul în care este afectată România de gigantica conspiraţie internaţională a Noii Ordini Mondiale

Se aduc copii din R. MOLDOVA, UCRAINA, BELARUS, RUSIA si altele, la studii gratuite pornind de la studiu mediu, LICEU si studii superioare si burse in valuta, iar parintii lor primesc casa, serviciu si salariu in Romania, apoi se infiinteaza institutii ANI, DNA si altele, pentru ei si primesc locuinta in cartiere rezidentiale sau in LOCUINTE ANL in toata Romania, acestia sunt masa de manevra pentru fraudarea voturilor romanilor si pentru actiuni teroriste internationale planificate in AMERICA, priviti incercarea de LOVITURA DE STAT DE LA CHISINAU in 7 aprilie 2009 cu sprijinul lui Basescu, Putin si Obama pentru ca FMi si B`nai B`rith sa ajunga la conducerea R. Moldova pentru a avea cotrolul, economic, social, politic, militar si financiar.

Ce se intampla in Romania este un complot politic international si asta de 20 de ani, intrucat FSN s-a impartit in mai multe ramuri si ramurele pentru a jefui si distruge Romania, PDL, PSD, PNL, UDMR si daca urmariti scena politica o sa vedeti ministri care au fost la guvernare in acesti 20 de ani, dar sub alte sigle si partide si pentru a executa ordinele sioniste cu care jefuiesc politic romania si extermina poporul roman, de azi trebuie sa incepem sa dam foc la toate sediile partidelor FSN care au participat la VANZAREA, DISTRUGEREA SI JEFUIREA ROMANIEI SI EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN la ordin SIONIST SI AMERICA de 20 de ani.

Ce se intampla e vrajeala si prosteala de doi lei, intrucat dupa ce vorbesc pe sticla si se cearta, merg impreuna la restaurant si mananca si beau si romanii platesc.

O sa spuneti nu este adevarat, dar colegii lor de partid spun contrariu si sunt cei mai buni prieteni la sprit, femei, fonduri guvernamentale si europene pentru ei si familiile lor si firmele lor.

Fonduri EUROPENE NERAMBURSABILE?
Despre ce vorbim ?

De fapt sunt banii pe care ii platesc romanii si sunt bani proveniti din credite de la FMi si care s-au depus la UE si sunt peste 20 de miliarde de EURO, pentru cine nu stie insemna UNIUNEA EUROPEANA si de acolo o parte din bani ajung la firmele clasei politice si corporatiile sioniste finantate si sustinute suplimentar de fonduri guvernamentale, tot din credite la FMi si romanii platesc.

Nu dam foc la toate sediile partidelor politice dupa 1990, ne vor ucide si vana in mod continuu sa apere si sa protejeze impreuna ce au furat si jefuit in acesti 20 de ani.

Nu le dam foc acum, va veni frigul si gerul si noi vom muri de foame si de frig, iar ei o sa ne jecmaneasca in continuare cu lozinci sioniste, JOS COMUNISMUL FARA COMUNISTI ESTE CRIZA, dar pentru romani si nu pentru CLASA POLITICA SI PENTRU FIRMELE ROMANESTI SI STRAINE care cheltuie banii imprumutati de Romania la FMI, iar romanii sunt de vina si platesc.

Priviti la DAN DIACONESCU, BECALI, VOICU si alti o parte au fost vanati pentru ca sa stopeze centrul lor de informare al Romanilor, adica minciunile sioniste din AMERICA sa fie litera de lege ori ale clasei politice si sa nu se mai stie despre jafuri si ticalosii politice, iar despre ROMANII VANATI CA IN PERIOADA KOMINTERNISTA 1944-1964 sa nu se afle in tara si strainatate, ori pentru rafuiala politica si cine se gaseste in spatele acestor dosare, arestari si descinderi ?

Mercenari si teroristi care in 16 iunie 1989 semnau DECLARATIA DE LA BUDAPESTA , Ungaria pentru AUTONOMIE MAGHIARA SI ATACAREA MILITARA SI TERORISTA A ROMANIEI in frunte cu REGELE MIHAI care la Gerneva in exil i-a primit cu paine, wisiky si sare si a fost de acord cu atacarea Romaniei pentru a recupera proprietatile cedate KOMINTERNISTILOR ADUSI DE EL LA PUTERE IN ROMANIA IN 1944 si pentru a ajunge din nou la putere in Romania..

Daca priviti bancile particulare si intrati in interiorul lor o sa vedeti ca 90 % sunt angajati cetateni straini, dar aceste banci sunt finantate prin credite de la FMi si jefuirea lor se face cu acesti functionari straini si conducerile lor, la ordin SIONIST DIN AMERICA.

De fapt ce se intampla?

Banci particulare finanteaza o intreprindere de stat, de EX: CFR si banca CARPATICA, iar banii sunt risipiti politic prin NICOLAICIUC, BASESCU, MITRA, BERCEANU si alti si CFR devine datoare la banca si banca scoate CFR LA VANZARE PE DOI LEI si CFR este cumparat de PDL, BASESCU, BLAGA, BOC SI ALTI cei care au jefuit CFR-ul, iar in JUSTITIE, POLITIE, JAMDARMERIE, PARCHET SUNT CETATENI RUSI, MOLDOVENI, UCRAINIENI, BELARUS si altele, care au misiunea sa blocheze cercetarile pentru toata clasa politica.

Daca priviti toate partidele provenite din FSN o sa gasiti membri de partid care au fugit din partid in partid numai pentru a ramane in parlament deputat ori senator sau ministru si atunci cine este de vina pentru dezastrul din Romania in acesti 20 de ani?

TOATE PARTIDELE POLITICE SI TOATA CLASA POLITICA FSN si ramurile lor poltice: PSD, PML. PDL si altele.

Romani nu iesim instrada si nu dam foc la aceste CUIBURI DE HOTI, BANDITI SI TERORISTI care ne fura si jefuiesc de 20 de ani, atunci nu ne ramane decat sa ne asteptam in liniste pensia injumatatita sau salariu si sa murim de foame cu familia si copii si acesti criminali si teroristi sa ne rada in nas zilnic pe sticla si sa ne bucuram ca ii vedem si sa ne felicitam ca avem asa conducatori.

Mai este o varinata sionista AMERICANA care este pusa in aplicare dupa AUTOATENTATUL din AMERICA din 9 -11 septembrie 2001 in care AMERICA poate sa aresteze si sa ucida orice fiinta umana fara sa dea socoteala la nimeni, deja sunt informatii ca milioane de persoane retinute de CIA in inchisorile planetare au fost ucise, la fel ca in Lagărul de exterminare Auschwitz-ul sionist si evreiesc, intrucat infiintarea lagarelor de exterminare umana s-au facut la ordin sionist din america si s-au construit cun foduri ale bancilor private sioniste din AMERICA, chiar si gazul de exterminare umana a fost finantat din AMERICA, iar medicii care participau la exterminari si experimente umane, mutilari si alte atrocitati umane, erau in totalitate evreiii in frunte cu MENGELE.

Asta este Romania si pentru salvarea ei si a poporului romane trebuie de urgenta sa le dam foc sa arda si sa dispara din viata politica a Romaniei toti hoti, banditi si tradatorii de neam si tara.

Multi o sa zica ca sunt extremis sau nationalist, dar ce face TOKES, UDMR, GRUPAREA GDS-RADIO EUROPA LIBERA DE 20 DE ANI SI CARE ATACA MILITIA, POLITIA, ARMATA, INSTITUTIILE STATULUI CU STICLE INCENDIARE PENTRU CA SA AJUNGA EI IN ACESTE INST5ITUTII SI DE ACOLO SA NE VANEZE SI SA NE UCIDA si mai rau zilnic ataca si instiga maghiari sa atace ROMANIA si clasa politica complice la vanzarea, distrugerea si jefuirea Romaniei nu opresc aceste actiuni mercenare si teroriste internationale indreptate impotriva Romaniei si a poporului roman.

Multi cacati invitati la REALITATEATV ori ANTENA 3 o sa vorbeasca de EXTREMISM, dar ei sunt slugi sioniste si apara si protejeaza extremismuul maghiar in Romania.
Ce face TOKES SI UDMR cum se numeste redactori de la ANTENA 3 si REALITATEA TV in frunte cu RADU TUDOR?

STABILITATE fara serviciu, salariu si pensie, fara casa, familie si indentitate.

Traiasca ROMANIA SI POPORUL ROMAN, MOARTE TRADATORILOR DE NEAM SI TARA.

8. luchici - iulie 29, 2010

Buna ziua!
Sant adiministratorul blogului http://luteam.wordpress.com/ si as dori sa facem blogrol in vedere cresteri tareficului pe saiturile noastre. Daca doriti va rog sa imi lasati un comment.

9. adelina baescu - iulie 29, 2010

welcome back manuel :-* ..din pacate ai expus o realitate foarte trista prin articolul asta

10. Deci este mai bine sa practicam sexul in echipa « Hai ca se poate! - iulie 29, 2010

[…] domniile voastre, citorii mei, nu gasiti nimic de ras inseamna ca eu trebuie sa merg de urgenta la psiholog si daca respectivul isi declina competenta sa fac urmatorul pas spre […]

11. Gatien Lapointe (1931-1983) – Izolare « Orfiv - iulie 30, 2010

[…] Pe muşchiul parfumat al soarelui […]

12. Un premiu şi un dar « Link-Ping - iulie 30, 2010

[…] _ _ _ _ _ […]

13. rOBERT HORVATH - iulie 31, 2010

BRANDUL DE TARA
” CEUSESCU, NADIA COMANICI , DRACULA SI DUPA PLUTONUL DE EXECUTIE…..BASESCU”
Sunt de meserie cineast . Locuinta si locul de munca este la Tokyo si New York.
Am avut ocazia impreuna cu sotia mea Kiyoko sa calatorim in jurul lumii.
Am fost peste tot intampinati si mereu si mereu urmariti de cele trei nume din titlu. Ele au intrat in constinta colectiva si nu pot fi scoase nici cu eforturi laudabile sau absolut imbecile ale semidoamnei Udrea.
De la soferul indian de tax transpirat din New York pana la omul de afaceri deorodantizat cu care bei o bere la un bar de pe Ghinza,discutia se duce si revine la cele trei nume a mitologiei mioritice,raspandite pe scala globala. Nu este scapare si orice iluzie in sens contrar esuiaza lamentabil. Aceste trei nume te urmaresc in existenta cotidiana si in somn.
Uneori discutia se duce spre Hagi ,dar valoarea actuala a fotbalului romanesc face mai bine sa taci din gura. A aparut totusi o sansa nesperata de imbogatire a repertoriului,
O sansa unica ca in patrimoniul national spre universalitate sa apara un alt erou, (al raului absolut.) numit Traian Basescu. ( singurul presedinte de stat care dat cu capul in gura unui arab chioscar si o lovitura la la plex unui copilas nevinovat )
Fotografia unui sef de stat membru al Uniunii Europene si NATO, legat la ochi in fata unui pluton de executie in toata regula ,nu in fata unor soldati saracacioasi
si cu mainile tremurande de emotie, ca la Targoviste poate creia un nou mit.
Atmosfera prerevo;utionara din tara face ca dorintele neimplinite a maselor de bugetari si pensionari sa devina in curand realitate.
Cu alte cuvinte acest razboinic, care a indraznit sa declare razboi chiar propriului
sau popor va intra alaturi Dracula in istoria mioritica si chiar mai mult.
Deci in curand un nou brand de tara fara frunzulite si papadii. Un brand bazat pe gimnastica femenIna si eroi si dictatoti autentici , CEUSESCU, NADIA COMANICI, BASESCU SI DRACULA. ……….Ordinea nu mai conteaza chiar deloc.
Robert Horvath cineast

14. manoliu valentin - august 1, 2010

David Icke and Queen: Eternity Is For Everyone – It’s Just A Ride

Please circulate and wide – this is the link to send:

http://www.davidicke.com/headlines/37020-david-icke-and-queen-eternity-is-for-everyone-its-just-a-ride

See also Human Race Get Off Your Knees … The Lion Sleeps No More.

15. ivydesign - august 4, 2010

1. Welcome back

2. Mi s-a facut dor de casa. Sunt din Piatra Neamt si stiu cat e de frumos pe acolo.

3. Nu stiu cat de curand o sa vedem ceva imbunatatiri care macar sa se apropie sau sa tinda spre ceea ce ne-ai aratat tu mai sus. 😦

16. razvanserbu - august 4, 2010

Romanii nu merita. Altfel, nu ai vedea atatea mizerii pe lac.

17. Claudiu - august 7, 2010

Săptămâna trecută am fost pe Defileul Dunării, de la Moldova Nouă la Severin. Am zis că zona asta poate fi un fel de Costa de Azur, e superb.. și am zis că orice altă țară ar scoate bani serioși din locul ăsta; nu noi! Dumnezeu ne-a băgat și-n traistă da nu știm ce să facem cu ea!

18. Cristian - august 10, 2010

Salut, îţi trimit acest mesaj în speranţă unei colaborări de link exchange cu un blog la început de drum, adică
http://downloadat-gratis.blogspot.com/

Sunt la început de drum, dar sunt sigur că va fi un blog cu potenţial, dacă doreşti şi tu să facem acest schimb, te rog să-mi trimiţi un mesaj pe blog cu titlul şi adresa ta.

În rest, toate cele bune şi sper că nu te-am deranjat cu acest mesaj 🙂

19. Ramona-Sandrina - august 10, 2010

În primul rând aş dori să îmi expun părerea faţă de cea a lui Adi Zăbavă…

Adi, să ştii că şi eu sunt o excursionistă pasionată şi iubesc muntele foarte mult. Am fost 15 ani de-a rândul într-o zonă extraordinar de frumoasă în Munţii Apuseni…, în Padiş şi am fost mereu la cort, am adunat mereu gunoaiele din urma altora şi mi-am dorit ca măcar odată când mă întorc acolo să văd oamenii implicându-se, dar nu mi-e dat să văd aşa ceva. Spui că sunt care pun mâna…da, sunt, dar suntem foarte puţini în comparaţie cu cei care nu pun mâna şi, nu văd nimic rău în ideea de a avea şi România ceea ce ni s-a prezentat în imaginile de mai sus.

Eu nu văd denigrarea pensiunii ci din contră…o idee pentru ce ar putea deveni. Eu cred că dacă ar deveni măcar pe jumătate din ce am văzut noi acolo, asta ar fi bine şi pentru lacul Bicaz care poate ar fi mult mai îngrijit, mai protejat. Asta ar putea fi mai bine pentru împrejurimile care la fel…ar fi protejate şi dezvoltate.

Deci, chiar dacă iubeşti excursiile la cort, nu văd de ce te-ar deranja ca ţara ta să se implice în turism mult mai mult, iar oamenii de afaceri să fie mai interesaţi a investi în calitatea turismului decât în cea proprie? Asta nu înseamnă că ar fi şi el şi clientul mult mai mulţumiţi?

………

Articolul mi s-a părut interesant din două motive:

1. aţi scos în evidenţă neimplicarea guvernului şi al patronilor în atragerea de fonduri din ue pentru dezvoltarea calităţii în turism (şi nu numai)

2. aţi scos în evidenţă faptul că pe noi nu ne prea interesează unde ne cheltuim banii şi că de multe ori plătim acelaşi preţ pe condiţii de zeci de ori mai mizere. (nu fac referire la această pensiune)

Pe lângă acestea…eu cred că în România nu se vrea să se întreprindă … ceva. De ce? Nu ştiu. Poate interesul de a ne ţine în loc sau dezinteresul nostru de a face mai mult.

Ştiu doar că s-ar putea…

20. health - august 11, 2010

oare crezi ca noi romanii mai meritam??????
uitate putin mai atent la noi ca si popor si o sa vezi ca nu meritam…parerea mea

21. Mirela Pete. Blog » Blog Archive » Vedi Venezia, la Serenissima Regina del Mare! - august 11, 2010

[…] la o plimbare prin Veneția:  Ana Usca, Ana, Atitudini, Aurora Georgescu, Belle, Supravietuitor, Bunătăți, Cati, Cella, Chiți, Corina, Cristian Dima, […]

22. ilhasmaravilhas - august 12, 2010

De ce credeti ca Uniunea Europeana a aprobat asa de repede un proiect de 75 milioane de euro? Credeti ca daca era pentru o investitie in infrastructura constructia unui spital, gradinita pentru copii la care putea participa la licitatie o firma din Romania aprobeau cu atita lejeritate un astfel de proiect. ?Am dovedit cu sute de argumente ca proiect la felul in care este conceput pana acum este ineficient si facut la mantuiala ceea ce este grav deoarece politica uniunii in privinta unei astfel de finantari este foarte stricta ,insa cum se poate vedea atunci cand exista toata calea deschisa ca banii sa ajunga in buzunarele care trebuie atunci ati vazut cu cite lejeritate si nesimtire se aproba un astfel de proiect chiar daca este elborat de mantuiala ?Este inadmisibil ca intr-un astfel de proiect dupa elaborare lui sa vine orcine de pe margina sis a fi capabil sa prezinta sute de argumente care demonstreaza ca proiect e prost facut si nu ajuta pe Romania sa atraga unui numar cit mai mare de turisti si investitori si nici sa schimba acea percepetie de tara de Hoti si criminal Am prezentat zeci de materiale cu sute de argumente care demonstreaza aceste lucruri Am mers pana la punct de a ii arata ce trebuie facut cea ce in mod normal nu facem deoarece orce proiect de consultanta pe lumea aceasta este platit
Va urma
Ati intrebat de ce au ales acest domeniul branding de tara ca sa finanteze cu bani de la uniune ?pentru ca este singur care poate functiona ca o adevarata masina de tocat bani si aceasta nu este tot este unicul in care se poate face acesti bani sa ajunga in mod legal in buzunarele unor grupuri oculte de interes care stau in spatele unor posturi de televiziune care au legatura si cu clasa politica in anumite tari, si intr-un numar foarte mare. Credeti ca daca acesti bani erau alocati pentru realizarea unui aeroport in principala regiune turistica Romania care este Brasov si Valea Prahovei se mai aproba cu atita lejeritate o astfel de suma?
MASS MEDIA DIN ROMANIA SI BLOGER IN GENERAL TREBUIE SA CONTRIBUIE LA DEMASCARE
Acel plan in care se foloseste de Romania ca tara pentru o subventionare mascata a unor posturi de tleviziune din anumite tarile a uniuni
De data aceasta in aceasta ecuatie Ministerul Turismului daca va dori poate sa iesa bine din astfel de situatie deoarece daca doreste le pot incurca aceste plan de subventionare mascata a unor grupuri media din anumite tari ale Uniunii Europene si sa faca toate aceste sume sa intre in buzunarele romanilor?
CUM ESTE POSIBIL ACEST LUCRU ?
Ar trebui sa prezinte toate argumentele din cele pe care le-am abordat a pe un blog de specialiatate si ca urmare plecand de la ideea ca uniunea Europeana cere maxima eficienta si transparenta in privinta folosirea unor astfel de fonduri atunci Ministerul Turismului are drept orcand sa propune ca aceasta campanie sa fie realizata in mod eficienta cea ce insemna sa nu fie difuzata pe baza de spoturi in Mass media si prin intermediul altor forme care sa aduca rezultate ce pot fi cuantibilizati Din aceste motive in loc sa difuzeze acest spot la posturi de televiziuni cheltuind bugete de zeci de milioane de euro se poate realiza urmatorele:
1) Se construieste un site multimedia si in acest sens ministerul are propriul mijloace multimedia radio, televiziune si ziare unde poate promova eficient intregul material publicitar.
2) Avand un astfel de suport media nu numai ca nu are nevoie sa cheltuiasca nici un euro la nici un grup media din cele care asteapta sa primeasca pomana in schimbul unor comisioane ,dar ajuta ministerul sa obtina incasari din publicitate pe site-ul respectiv si totodata cu ajutorul unui astfel de suport media poate beneficia de reclama gratuita la diverse posturi de televiziuni straine deoarece indata ce vor vedea ce trafic are site-ul respectiv, vor accepta promovarea imaginii Romaniei pe sistem de barter.

23. Silvy - august 12, 2010

Pentru ca nu am gasit nici un e-mail prin zona, iti las mesajul aici. 🙂 Mi-am mutat blogul de la ivydesign.wordpress.com pe http://silviana.cosma.name. Daca ai putea schimba datele din blogroll, ti-as ramane recunoscatoare . 😀 Mersi.

24. phidas - august 14, 2010

Ce diferenta uriasa. Putem promova turismul cu manele… daca tot suntem tigani.

25. Pro Atitudine - 20 x Schindler - august 17, 2010

Cred ca iti doresti prea mult. Este suficient ca exista totusi lacul… Putea fi si mai rau…

26. Să rânjiţi bine dragilor! Economia lucrează pentru voi… « Dispecer Blogosferă - august 19, 2010

[…] Obeada, Profund Anti Basescu, Roxana Iordache, Teo Negura, Supravietuitor, Geocer, Cati Lupascu, Atitudini Tagged: Bla bla bla, Dare de seama despre norbi, De veghe in lanul cu prosti, Domnu' […]

27. Moscova nu crede in lacrimi « Profund Anti basescu - august 19, 2010

[…] Lilick, Flavius Obeada, Roxana Iordache, Teo Negura, Supravietuitor, Geocer, Cati Lupascu, Atitudini « Poloboc […]

28. roxy - august 20, 2010

cica turismul se va promova si pe Facebook:)

29. Mario Ovidiu Oprea - august 24, 2010

Imi doresc mult sa fiu inscris in blogroll. Desigur in momentul oportun. Multumesc.

30. jocuri noi - august 24, 2010

Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.wallpapershome.ro si http://www.jocurinoipentrucopii.ro sectiunea „Parteneri”,eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului http://www.jocurinoipentrucopii.ro cu titlul „jocuri noi”

P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

alina2006sm@yahoo.com

31. GATA, I’m BACK! | Blogu' lu' Cel Mare - august 25, 2010

[…] Alexandru, Adrian, Alex, Caius, Dan, Dispecer, Dorin, Gabriela, Ioan Usca, Ionel Tera, Lilick, Manuel, Mario, Remus, Theodora, Starea Natiunii Written by Cel Mare in: PERSONAL | Tags: […]

32. Zi de toamnă | Ioan Usca - septembrie 1, 2010

[…] Marin,  Dispecer Blogosferă,  Simion Cristian,  Cella,  Renaştere,  Dramoleta,  Michaela,  Atitudini, Athe,  Gabitzu,  Sebra,  Madi,  Dragoş Sorin Nicula,  Mikael Eon,  Neliniştitu’,  Paul […]

33. Bă, tu mai stai mult la guvernare?… « Dispecer Blogosferă - septembrie 2, 2010

[…] La fel de miraţi: Alex Mazilu – Blog foto zilnic, Atitudini, Caius, Gabriela Savitsky, […]

34. Cronica unei remanieri anunţate… « Dispecer Blogosferă - septembrie 3, 2010

[…] Alexandru Marin, Atitudini, Blogatu, Blog de analist politic, Codex, Codrin Scutaru, Cepeca, Daniel Malaelea, […]

35. Atunci i-am condamnat pe toţi la bocamicină şi băselol… « Dispecer Blogosferă - septembrie 6, 2010

[…] Vania, Lilick, Alex, Manu, Theodora, Codrin, Dramo, Cristian, Codex, Daurel, Gabriela, Flavius, Geocer, Octav, Roxana, […]

36. vreausapotsapotsavreau - septembrie 11, 2010

Si inca in pozele astea lacul arata bine, deobicei e plin de gunoaie si peturi.

37. vreausapotsapotsavreau - septembrie 11, 2010

Schimb de link? Eu te-am adaugat. http://vreausapotsapotsavreau.wordpress.com/

38. Ţara arde, justiţia se piaptănă la televizor… « Dispecer Blogosferă - septembrie 11, 2010

[…] Vania, Politeia, Codex, Nenea Lars, Mihnea G, Oana, Chinezu, Flavius, Vosganian, Manu, Rares, […]

39. ana - septembrie 12, 2010

dar pentru asta trebuie infrastructura si servicii de calitate…cam greu la noi asa ceva…
si plus de asta ar mai fi niste cerinte care le cer anumiti clienti in special cei din Anglia: droguri,prostitutie…se duc in spania pentru ca au asa ceva acolo…
propune la noi din astea si sa vezi cum iti sare toata episcopie in sus de parca ei ar fi niste sfinti

40. Prin noi înşine!… « Dispecer Blogosferă - septembrie 12, 2010

[…] vrem respect: Alex Mazilu – Blog foto zilnic, Alexandru Marin, Andi Bob, Atitudini- Un Blog cu atitudini, Blog de centru-stanga, Cati Lupascu, Cepeca, Codex Politicus, Codrin Scutaru, Cristian Lisandru, […]

41. Mirela Pete. Blog » Blog Archive » Bucuria primei zile. De școală! - septembrie 13, 2010

[…] Ni s-a dat. De ce nu ni se bagă şi în traistă? […]

42. Cu ochii pe bloguri : Alex Mazilu – Daily Photo Blog - septembrie 14, 2010

[…] Mr.V., Grapefruits, VOX, Sfaturi, Un week-end reusit, Evergreen, Mihai, Cristina, Calin, Cristian, Atitudini, Raze, […]

43. Despre ageamii, cabotini şi alţi epigoni… « Consiliul Naţional al Blogosferei - septembrie 18, 2010

[…] also: Cristian Lisandru, Andi Bob, Dispecer, Flavius Obeada, Gabitzu, Lilick, Manuel, Supravietuitor, Teo Negura, Theodora, Vania « Undeva […]

44. În aceste momente solemne, mă gândesc la ţărişoara mea, la România… « Dispecer Blogosferă - septembrie 18, 2010

[…] also: Alex Mazilu – Blog foto zilnic, Alexandru Marin, Andi Bob, Atitudini- Un Blog cu atitudini, Blog de centru-stanga, Cristian Lisandru, Gabriela Savitsky, Dramoleta, Geanina Lisandru, Codex […]

45. Marasm… « Dispecer Blogosferă - septembrie 19, 2010

[…] also: Vania, Cristian Lisandru, Atitudini- Un Blog cu atitudini, Gabriela Savitsky, Theodora, Geocer, Supravietuitor, Teo […]

46. Vineee poliţia, Băse face ce vrea… « Dispecer Blogosferă - septembrie 26, 2010

[…] Achilianu, Alex Mazilu – Blog foto zilnic, Alexandru Marin, Atitudini- Un Blog cu atitudini, Blog de centru-stanga, Codex Politicus, Caius, Cristian […]

47. Traian Igaş, noul ministru la Interne. Nu-i aşa că aţi uitat de foame?… « Dispecer Blogosferă - septembrie 27, 2010

[…] Links: Ciutacu, Badea, un fel de Mircea, Vania, Cristian Lisandru, Nenea Lars, Atitudini- Un Blog cu atitudini […]

48. ioana - septembrie 28, 2010

mici diferente;)

49. alex - septembrie 28, 2010

la noi nu se face si nici nu se va face nimic ca asa e firea noastra, sa asteptam sa vina altii sa faca ei si sa ne si multumeasca

50. Sunteţi de acord cu suspendarea preşedintelui Băsescu?… « Dispecer Blogosferă - septembrie 29, 2010

[…] Gabriela Savitsky, Alexandru Marin, Geocer, Caius, Codex Politicus, Epistole pentru Zeus, Lilick, Atitudini- Un Blog cu atitudini, Supravietuitor, Teo Negura, Transildania, […]

51. Walter Buchebner (1929-1964) – În patul dezamăgirii « Orfiv - septembrie 30, 2010

[…] timp ce liricul car cu fân al […]

52. Omul care vroia să ştie despre semafor şi culorile sale… « Dispecer Blogosferă - octombrie 3, 2010

[…] – Blog foto zilnic, Theodora, Lilick, Flavius Obeada, Codex Politicus, Alta Perspectiva, Atitudini- Un Blog cu atitudini, Rares, Supravietuitor, Teo Negura, CNB, […]

53. Bucureşti, Piaţa Universităţii, 10 octombrie 2010, ora 10:10 am, zece ani cu Băsescu e prea mult, ne vedem acolo! « Dispecer Blogosferă - octombrie 5, 2010

[…] Invitaţii: Vania, Achilianu, Alex Mazilu, Alexandru Marin,Manuel Avramescu, […]

54. Nu sunt vremurile sub om, ci bietul om sub vremuri…(reloaded) « Dispecer Blogosferă - octombrie 8, 2010

[…] See:Vania, Theodora, Achilianu, Flavius Obeada, Calin Hera, Codex Politicus, Alex Mazilu – Blog foto zilnic, Daurel, Ciutacu, Badea, un fel de Mircea, Atitudini- Un Blog cu atitudini […]

55. Delictul de opinie în era PD…(reloaded) « Dispecer Blogosferă - octombrie 9, 2010

[…] Achilianu, Alex Mazilu – Blog foto zilnic, Alexandru Marin, AnaVero, Andi Bob, Atitudini- Un Blog cu atitudini, Blog de centru-stanga, Caius, Codex […]

56. windwhisperer - octombrie 18, 2010

no comments

57. Plecat prin vecini. Mă întorc repede. Sau nu… « Dispecer Blogosferă - noiembrie 3, 2010

[…] Atitudini – Ni s-a dat […]

58. Integrarea socio-economică a tiganilor si spatiul Schengen - decembrie 13, 2010

[…] Pentru mine tiganii sunt tigani si nu RROMI. Subliniez nu RROMI pentru ca NU TREBUIE sa fie confundati cu ROMANII. […]

59. DE VORBĂ CU PLOAIA, CU GÂNDUL LA TINE… « Cristian Lisandru - ianuarie 24, 2011

[…] SLALOM PRINTRE BLOGURI – OTTILIA ARDELEANU (nu mai ştiu); IOAN USCA (inocentul – 16); ATITUDINI (ni s-a dat – de ce nu ni se bagă şi în traistă?); […]

60. lenjerie intima - februarie 3, 2011

Poza din austria semana leit cu o poza cu lacul oasa din romania. Avem si noi locuri frumoase sau inca mai avem pana le vor distruge cei carora nu le pasa

atitudini - februarie 4, 2011

@lenjerie intima
Stim cu totii ce locuri frumoase avem. Trebuie puse in valoare.

O parte se pot pastra „asa cum sunt”.

Altele insa chiar trebuie puse in valoare. Pentru ca doar asa pot produce $$$ din care sa fie alimentate fondurile necesare atat pentru cele inchise cat si pentru cele exploatate.

Merci de vizita…

61. MaMa - octombrie 26, 2011

iyikkfyiffy

62. Diatribe pentru mai târziu… | Dispecer - octombrie 14, 2014

[…] See also: Vania, Alex Mazilu – Blog foto zilnic, Cristian Lisandru, Lilick, Teo Negura, Flavius Obeada, Manuel Avramescu […]

63. Ai oportunitatea de a castiga bani cu sondaje platite - ianuarie 26, 2018

Hi, every time i used to check web site posts here in the early
hours in the morning, since i like to learn more and more.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: