jump to navigation

Blog de blog 2010 februarie 3, 2011

Posted by atitudini in Diverse.
Tags: , , , ,
trackback

Am vazut târziu anunţul cu nominalizările pentru anul trecut de la Lucia. Profit de prelungirea termenului până la 5 februarie şi îmi fac şi eu datoria cu un listing…

 1. Marele premiu – Pentru că-mi place Rareş Mănescu
 2. Blog literar (cu trei secţiuni: critică, jurnal, creaţie) Ce-am mai citit (categoria este evidentă)
 3. Blogul cu cel mai mult umor Moshe & Mordechai
 4. Cel mai bun cititor/comentator Lilick
 5. Cel mai bun blog de păstrarea memoriei George Şerban
 6. Cel mai bun Blog politic/Blog economic Varujan Vosganian
 7. Cel mai informat blogger Pe Surse (stiu ca e acelasi lucru cu Buble de mai jos, dar sună mai frumos aşa, la categoria asta)
 8. Cel mai simpatic blogger/bloggeriţă Alex, copilul revoluţiei (pe mine mă inspiră)
 9. Cel mai bun blog al unui ziarist Buble
 10. Cel mai bun blog de discuţii/dezbateri Codrin
 11. Cel mai bun blog vizual (foto, grafică) Alex Mazilu (ştiu că e în juriu, deci rămâne Piaţa de fotografie)
 12. Cel mai bun blog de sport Tolo
 13. Cel mai bun blog de muzică nu mă bag…
 14. Cel mai combativ blog Lilick!
 15. Cel mai activ blogger Blogatu
 16. Cel mai bun pamfletar dintre bloggeri Moshe & Mordechai (iarăşi)
 17. Blogul pasiunii (profesiune, hobby). Aici vor intra blogurile culinare, de modă, de design, grădină, cîini-pisici, călătorii, colecţii. Desigur, juriul va putea să acorde mai multe premii, dacă va fi cazul. Rareş Mănescu pentru pasiunea pentru politică şi comunitate
 18. Premiul de popularitate Lilick (nu mai necesită explicaţii)

Şi profit de aceeaşi prelungire de termen pentru a da câteva „leapşe”, poate mai vor şi alţii să nominalizeze: Rareş, ALex, Ramona, Dispecer, Demirel, Alin, Gând Licitat, Dragoş, Ionel, Conona, Codex Politicus, Cornel, BoardGames şi Pro Atitudine.

Reclame

Comentarii»

1. Lilick - februarie 3, 2011

Multumeeeesc! 🙂

2. manoliu valentin - februarie 3, 2011

Cine sunt sustinatorii lui Mubarak?

Cine arunca cu sticle incendiare?

Membri ai servicilor scerete straine ori membri ai misiunilor diplomatice straine (unitati militare straine) acreditate in Egipt sau membri ai posturilor TV CNN, BBC, RADIO EUROPA LIBERA/RADIO LIBERTY si altele, cei care controleaza si jefuiesc EGIPTUL.

In Romania de 20 de ani membri ai postului de radio europa libera, mai nou cei care au format GDS- GRUPUL PENTRU DIALOG SOCIAL ataca Romania cu sticle incendiare pentru a ajunge ei in institutiile statului Roman si acum sunt acolo.

Cu ce au venit in 1989?

PRIVATIZARE, RESTRUCTURARE si DISPONIBILIZARE arme sioniste-sataniste B`nai B`rith cu care au scos Romania la vanzare, au distrus industria si economia Romaniei si cu care lupta pentru exterminarea poporului roman si inlocuirea lui in institutiile statului cu cetateni straini adusi la studii gratuite in Romania conform: H.G. nr.549/1991 si HG 288/1993 privind acordarea unor facilitati pentru scolarizarea in Romania a cetatenilor de origine romana avand domiciliul in strainatate, fideli AMERICANILOR si RUSILOR.

Mai nou anchetarea vamesilor, adica inlocuirea lor cu cetateni straini adusi la studii gratuite in Romania, chiar a jandarmilor si politistilor romani, cei care au strigat: IESI AFARA JAVRA ORDINARA.

Cine controleaza traficul mondial de droguri, arme carne vie si altele?

ONU, NATO, M-UE, adica cei care le-au infiintat B`nai B`rith, sunt si cei care au infiintat si OPUS DEI organizatie secrete a Vaticanului care sprijina toate actiunile sionistilor pe aceasta planeta si altele.

Cine nu crede ii rog sa priveasca evenimentele din decembrie 1989, Targu Mures 15 martie 1990 pentru AUTONOMIE MAGHIARA, 13-14 iunie 1990 cand au atacat politia, armata si TVr cu sticle incendiare, dupa alegerile libere din 20 mai 1990, iar daca nu veneau minerii in 14 -15 iunie 1990 se intampla ce vedeti acum in Egipt: RAZBOI CIVIL

In Romania o sa fie la fel.

Sustinatorii lui Basescu membri GDS si Radio Europa Libera sprijiniti de membri misiunilor diplomatice straine acreditate in Romania, vor ataca romanii care vor solicita plecarea Basescu pentru ca pierd resursele energetice naturale pe care le-au jefuit dupa 1989, nu mai pot avea controlul asupra statului roman si nu mai pot extermina cetatenii Romaniei.

Unde sunt acestia?

In TVR, CSM, Justitie, Parchet, Transparency international-SOROS-B`nai B`rith, ANI, Institutul pentru cercetarea HOLOCAUSTLUI si in comisiile prezidentiale Basescu cu care ne falsifica ISTORIA -VLADIMIR TISMANEANU, fiul celui mai cumplit tortionar al poporului roman care se impotrivea implantarii comunismului in Romania in perioada 1944-1964, care in 16 iunie 1989 impreuna cu alti cetateni romani semna Declarati de la Budapesta, Ungaria pentru atacarea Romaniei si AUTONOMIE MAGHIARA: Djuvara si alti se pot vedea pe NET si cei care-l atacau pe PAUNESCU de la TVR dupa ce a murit: Andrei Cornea, Rodica Clucer si alti, adica ATACA si DENIGREAZA tot cei romanesc.

Pardon:

JOS COMUNISMUL

FARA COMUNISTI, cand ei sunt fii KOMINTERNISTILOR evrei rusi veniti pe tancuri in 1944 cu sprijinul Regelui Mihai, ulterior membri PCR si ai tuturor societatilor secrete sioniste sataniste planetare ale B`nai B`rith CARE VOR SA CONTROLEZE SI SA DISTRUGA ROMANIA si fiintele umane pe aceasta planeta.

Cei care ne asculta telefoanele, ne aresteaza si ucid cu ajutorul unei REZOLUTII, din COMISIA SPECIALA Basescu, cei care vor infiintarea REPUBLICII TRANSILVANIA in Romania, cei care desfiinteaza spitalele si alte institutii ale statului roman pentru a infiinta alte institutii si pentru a inlocui cetatenii romani din aceste institutii cu cetateni straini, priviti Institutul ORL sau EUGEN TOMAC cetatean ucrainian etalon in institutiile statului roman, adus la studii gratuite si acum negociasa el in numele poporului roman cumpararea de avioane F16 sau scut antiracheta AMERICAN.

Cei care vor distrugerea mediei particulare si izolarea romanilor pe NET sa nu se mai scrie despre jafurile si distrugerile comise de acestia in Romania.

Deja, pe NET au inceput sa distruga legaturi si WEB-uri care sunt un pericol pentru asasinii cetatenilor ROMANI.

Daca romanii in 1989 cunosteau actiunile kominterniste evreiesti in Romania din 1944 si sprijinul acordat de REGELE MIHAI la implementarea COMUNISMULUI in Romania, NU SE INTAMPLA ACEST DEZASTRU dupa 1989 in Romania.

Trebuie sa stim cine sunt dusmanii Romaniei si cine ataca Romania si cetatenii ei.

atitudini - februarie 3, 2011

@Valentin
Baiete…. AI PROBLEME!

Am si o veste buna: exista solutii!

Du-te la un doctor, preferabil unul de cap, si cere-i o reteta…

3. Micawber - februarie 3, 2011

Va multumesc, nominalizarea ma onoreaza.

4. De profesie prost, caut recunoaştere în bani şi funcţie publică… « Dispecer Blogosferă - februarie 3, 2011

[…] Manu, Vania, Teo, Cristian Lisandru, Cristian […]

5. Ping, ping, ping… « Link-Ping - februarie 4, 2011

[…] Blog de blog 2010 […]

6. atitudini - februarie 4, 2011

@Lilick & Micawber
Cu placere! O meritati…

7. ame - februarie 6, 2011

la blog pamfletar se poate face o mica corectura, in rest e de bine

8. Ramona Manescu - februarie 7, 2011

Romania trece printr-un moment de criza profunda din punct de vedere politic, economic dar si social, asta o stim cu totii. Tocmai de aceea, cred ca in astfel de momente este nevoie de masuri exceptionale, pe care intr-o perioada obisnuita nu le-am lua. Cred cu tarie ca Uniunea Social Liberala poate aduce pe langa stabilitate politica, un aspect care ne-a lipsit de cand presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc guverneaza Romania, cat si crestere economica si stabilitate sociala.

atitudini - februarie 7, 2011

De acord. Dar mi-a placut si ce a spus Ludovic:

„Faptul că îl deteşti pe Băsescu e greu să te facă să-l iubeşti pe Ion Iliescu, sau pe Adrian Năstase sau pe Marian Vanghelie. Noi acum vrem să batem la fotbal echipa Avântu’ Prăbuşirea pentru ca Partidul Democrat cam asta e, o echipă cam ca Avântu’ Prăbuşirea şi ca să bătem Avântu’ Prăbuşirea îl aducem pe Mesi şi pe Ronaldo, dar îl punem pe Mesi să bată loviturile libere de pa partea stângă cu piciorul drept şi pe Ronaldo să bată loviturile libere de pe partea dreaptă cu piciorul stâng şi pe urmă îl mai băgăm şi căpitan de jucători, care nu prea se vede, pe Bănel Nicoliţă. In continuare voi promova valorile liberale şi voi susţine PNL şi voi face tot ce pot nu pentru a se duce PNL spre stânga, ci pentru a aduce PSD-ul spre dreapta.”

9. 10 alimente bogate în vitamina C … » Blogu' unui Gând licitat - - februarie 7, 2011

[…] un puternic antioxidant , cooperând cu vitaminele A şi E în apărarea împotriva radicalilor liberi şi a stresului oxidativ […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: