jump to navigation

Silviu Văduva, vedeta de lângă mine februarie 28, 2011

Posted by atitudini in Politica in Romania.
Tags: , , , , , , , , , ,
trackback

Incredibil! Şi am stat lângă el! Am fost chiar colegi în comisia de urbanism (cred că pot vorbi la tecut deja)!

Şi eu care m-am crezut şmecher când am lucrat cu Şora, Bălăceanu-Stolnici şi Paleologu la ISL…

Dar omul are master în administraţie şi master în informaţii. Adică două masteruri în condiţii de stres. Şi două mastere fără stres… dar astea sunt răutăcisme… (vezi emisiunea de pe RTV...)

Tot la răutăcisme să trec şi chestia cu 5 ani vechime în sistem. Dar legea nu precizează ce fel de sistem. Şi există 5 ani de vechime măcar într-un sistem. Că în vamă, pe hârtie, există două luni vechime.

Sunt sigur că prin această schimbare corupţia îşi va face singură bagajele şi va pleca. Având în vedere colaborarea din comisia de urbanism siguranţa asta este atât de mare încât bosonul lui Higgs se joacă de la egal la egal cu ea… V-aş băga în câteva detalii tehnice dar vă las plăcerea citirii unor procese verbale ale şedinţelor de consiliu de la sectorul 6. Personal, aş începe cu şedinţa din 17 iunie, unde dl. Bera (arhitectul şef) se exprima foarte eufemistic (şi frumos). Dar, pentru cei care ştiu ce-i ăla PUD şi cu ce se mănâncă, aş mai citi şi prin 29 iulie, 12 august sau 25 noiembrie.

Nu mai bag şi poze cu nenea din titlu are CanCanul destule...

Reclame

Comentarii»

1. Liviu Jicman - februarie 28, 2011

Si cand te gandesti ca putea ajunge deputat de cartier in sectorul 6, s-ar fi ratat si ramanea vama fara sef competent acum.

atitudini - martie 1, 2011

@Liviu
Lasa ca s-a realizat Udrea… unde mai ajungea ea ditai ministru daca nu o alegeau bizonii de Drumul Taberei! Bine ca au metrou acum…

2. Don Pascuale - martie 1, 2011

Silviu Vaduva trebuia sa ceara detasarea la Jilava…

1. regimul incompatibilitatilor spune ca nu poti sa deti simultan 2 functii de demnitate publica, recte consilier local si director la vami. deci vaduva e cam incompatibil.
2. vaduva nu poate justifica averea impresionanta acumulata prin prisma veniturilor din 2006 pana in prezent. simpla consultare a declaratiilor de avere de pe net (ani sau consiliul local sector 6) arata ca este candidatul perfect pentru legea “ilicitului”.
3. adevarul este ca o persoana care este consilier al ministrului are o functie contractuala si nu una publica, dupa cum a spus vaduva. nu mai putin adevarat este faptul ca o persoana care detine o functie contractuala nu poate fi detasata pe o functie publica. deci, ilegalitati pe toata linia.
4. de ce sunteti rai si spuneti ca nu are experienta in operatiuni vamale? in calitatea sa de presedinte al comisiei de urbanism si amenajarea teritoriului din cadrul consiliului local al sectorului 6 vamuia toate p.u.d.-urile pentru a le introduce pe ordinea de zi…

atitudini - martie 1, 2011

@Don Pascuale
1. Banuiesc ca exista un termen legal in care poate opta… Parca 10 zile, Oricum, legea il pune in incompatibilitate doar daca la vama e functionar public.

2. Sigur are o matusa…

3. Aici m-ai prins. Oricum, habar n-am cate functii are si de cate feluri…

4. Beneficiarii stiu mai bine. Un interviu cu titularii ultimelor 15 PUD-uri grele care au trecut prin mana s-a ar fi edificatoare. Asta daca oamenii sunt dispusi sa deschida gura (putin probabil….).

3. Mărţişor « Link-Ping - martie 1, 2011

[…] Silviu Văduva, vedeta de lângă mine […]

4. Don Pascuale - martie 1, 2011

http://www.realitatea.net/blejnar-a-numit-un-nou-sef-la-vama-bucuresti_808943.html
conform documentului link-uit omul ocupa temporar o functie publica de executie si este imputernicit (tot temporar) sa exercite o functie pubica de conducere (intamplator vacanta)indepand cu 21.02.2012.

atitudini - martie 1, 2011

@Don Pascuale
Vezi ca functie publica nu este = cu functionar public. Functie publica poate sa fie si una contractuala. Ce e clar din „functie publica” e doar faptul ca instituta unde se intampla acea functie face parte din aparatul de stat.

Stii cum e… diavolul sta in detalii!

5. Don Pascuale - martie 1, 2011

erata: in loc de 21.01.2012 se va citi 21.02.2011

6. octavpelin - martie 1, 2011

Era prea de tot cu acest DON JUAN,o zi faina!

7. Post preluat: Petitie pentru semaforizarea si iluminarea trecerii de pietoni de pe DN 7, la iesire din Deva « Hai ca se poate! - martie 1, 2011

[…] petiţie prin care se doreşte construirea unei paralele care sa faciliteze traversarea pietonilor, sau cel putin obţinerea iluminarii corespunzătoare a acestei treceri de pietoni precum şi […]

8. În Austria limba oficială este…?! » Blogu' unui Gând licitat - - martie 3, 2011

[…] de curând în Cancan sau Click! ( nu mai rețin exact ) că e singurul prezentator din România ce are 4 emisiuni, 3 aici și una la Chișinău. Bravo lui, am zis în gândul meu, pt că merită ! Și […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: