jump to navigation

Contractul cu RMGC a apărut pe site-ul Ministerului Economiei septembrie 6, 2011

Posted by atitudini in Politica in Romania.
Tags: , , , , , , , , ,
trackback

Într-un stil tipic pentru actuala guvernare, foarte conspirativ şi cu mult „mi se pare” de parcă nu ar şti, o parte a contractului aferent exploatării de la Roşia Montană a apărut pe pagina Ministerului Economiei.

Vă provoc să găsiţi unde este…

Până îl găsiţi, îl puteţi citi de aici:

La fel de interesant este că în acelaşi timp, ministrul mediului spunea că ar fi bine să se desecretizeze contractul, dar că trebuie acordul părţilor… Halal guvern! Halal comunicare! Halal minciuni!

.

P.S. halal e folosit în context cu al doilea înţeles, opus primului, cel care e mult mai apropiat de originea cuvântului… 🙂

Reclame

Comentarii»

1. adrian - septembrie 6, 2011

off-topic: ce pozitie veti adopta la PNL S6 in raport cu posibilitatea ca un dezertor, actual senator PSD dupa ce s-a ales PDL ca-cadou de fuga din PNL sa fie candidat la primarie? Nu ne-am ars destul cu Poteras?

atitudini - septembrie 6, 2011

Putine sanse ca Mutu sa fie desemnat candidat. Stie si PSD-ul asta.

Omul are 3 adeziuni semnate in 5 ani… Si asta nu la 18 ani ci la peste 35 de ani cand se presupune ca te-ai cam asezat cu viziunea despre viata.

Exista si postul de viceprimar…

Mult mai intens isi face campanie Florescu de la PC. Dar cred ca e cu bataie mai lunga. Poate vice. Poate un colegiu de deputat… Oricum lucrurile sunt inca neclare. Poate cineva garanta ca vor mai fi sectoare la anul?

adrian - septembrie 7, 2011

Multumesc pentru precizare! Un asemenea caracter, l aun loc cu Poteras, n-ar fi trebuit sa fie lansat de PNL, nu stiu cum s-a ajuns la asta dar asa ceva nu trebuie sa se mai repete.
Am sesizat campania lui Florescu, a patruns si pe TV – o data cu campania lui cu masinile si a doua cu o familie amarata din Giulesti, mama singura cu patru copii ce au rezultate bune la invatatura desi invata la lumanare si pe care zicea ca va asigura un sprijin locativ.
Nu stiu, nu-l cunosc dar pare ca se straduieste sa comunice ca vrea si ca are cu ce, demagogic sau sincer – ramane de vazut.
As astepta si eu ceva mai multa comunicare de la PNL S6 in ceea ce priveste activitatea politica cu repercusiuni in administrarea sectorului 6 si in problemele primariei. Dupa gustul meu cam lipseste aceasta informatie. De exemplu aici primesc un raspuns, la Liviu Jicman primesc … cateodata. Pe blogul lui Antonel Tanase, la ultima sa postare au trecut 36 de spamuri cu vanzari de diverse pilule iar eu stau la moderare de 3 zile cu ceva legat de subiectul sau :)))
Blogu’-i blog iar pagina organizatiei de sector e alta. Aia ar trebui sa fie mai alimentata si mai interactiva ca altfel ne votam doar noi intre noi si stam la mila PSD! Parerea mea …

atitudini - septembrie 9, 2011

@Adrian
Pe tema Florescu: e destul de simplu.
Campania cu masinile a preluat-o de la Diaconu, din sectorul 2. Nu stiu cum e acolo, dar in 6 e o imbecilitate. Ideea ridicarii masinilor e foarte buna. Stim cu totii cum parcheaza categoria „nesimtiti de trafic”, cum blocheaza statii RATB, benzi, cum dubleaza, tripleaza etc.
Partea nasoala e ca de la ceva foarte bun, dintr-o enorma lacomie si prostie, Poteras&Co au transformat ridicarea masinilor intr-o nesfarsita serie de abuzuri. De parca nu ar avea ce sa ridice… Uitat-te pe blogul meu la articolul asta:
https://atitudini.wordpress.com/2009/01/30/ridicarea-masinilor-in-sectorul-6-contract-cu-dedicatie/
Are peste 5.500 de vizualizari si ~100 de comentarii. Cand cauti pe tema ridicarilor de masini e printre primele rezultate de cautare.
Degeaba am venit cu cazuri concrete in consiliu, degeaba am atras atentia ca se transforma ceva bun intr-o porcarie…

Restul, cu copii, cu magazine economat, cu ajutoare la batrani… Pare frumos. Dar acolo vin „atentii” si de la celelalte partide. Iar cu PD-ul nu se poate bate nimeni la momentul asta in pomeni….

Pe tema Antonel… O sa vorbesc cu el sa faca ceva. Am mai vorbit…

Pe tema administratie…
In Bucuresti e altfel decat intr-un oras de provincie. La sector, consilierii PSD tac. Aia ai PD fac ce le zice primarul.
Daca te uiti pe procesele verbale de sedinta o sa vezi 2 nume: Sorin Dina si Manuel Avramescu.
Nu cred ca pot fi luate in calcul „Adrian Popescu” si „Aurel Constantin”… sunt amandoi distractia sedintelor…
Dar niste pozitii in consiliu nu sunt suficiente. Trebuie si rezultate.
In afara de multiplicarea mesajelor (online), discutii directe, intalniri etc. ce mai poti face in limitele legii?
Au fost mai multe actiuni inclusiv pe perioada verii. Nu toate se vad, dar ia in considerare ca in sector sunt 380.000 de oameni….

2. Fulguraţii | Gabriela Savitsky - septembrie 7, 2011

[…] Nea Costache, Inelul lui Gyges, G1b2i3, Rokssana, Dictatura justiţiei, Zinnainda, Cella, Atitudini, Ioan Usca, Gabriela Elena, Andi Bob, Stropi de Suflet, Anamaria Deleanu, Filumenie, Blogulise, […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: