jump to navigation

Azi sunt gunoier! Voluntar! Septembrie 24, 2011

Posted by atitudini in Atitudini.
Tags: , , , , , , ,
trackback

Într-o ţară în care legea, valorile, educaţia, civilizaţia sunt grav bolnave iar sistemul de sănătate e în colaps…

Se pare că meseria cea mai cătată e cea de gunoier.

Anul trecut au fost 250.000. Anul acesta se speră la 500.000…

Asta pentru că avem milioane de conlocuitori, cu alte meserii, care au mari probleme în a-şi controla capacitatea de a ţine în mână obiecte precum PET-uri, sticle, doze de bere etc.

Deasemenea, avem mii… poate sute de mii de oameni care pot investi zeci de mii de euro în reamenajări imobiliare sau sute de mii în construcţii de locuinţe dar care sunt brusc săraci atunci când e vorba de plătit câteva zeci de euro pentru ducerea deşeurilor la groapa de gunoi şi preferă soluţia câmpurilor limitrofe oraşelor.

Let's Do It Romania! PNL sector 6

Let's Do It Romania! PNL sector 6

Pentru toţi aceşti români cu care trebuie să conlocuim, azi, 25 septembrie, vom fi 500.000 de gunoieri în toată ţara, angajaţi la strânsul gunoiului altora.

Împreună cu vreo 40 de colegi de la sectorul 6 am luat cele trebuincioase (mânuşi, saci de gunoi, lopeţi, găleţi etc.) şi vom fi în Prelungirea Ghencea, spre centură unde vom curăţa câmpurile de la intrarea în Bucureşti dinspre Domneşti.

Întrebarea care rămâne: TU CE FACI AZI?

Reclame

Comentarii»

1. Copacul Meu - Septembrie 24, 2011

Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina „schimb de link” vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

2. Let’s Do It Romania – ce au făcut liberalii de la sectorul 6 « Un blog cu atitudine - Septembrie 25, 2011

[…] mizerie, Prelungirea Ghencea, sectorul 6, tinerii liberali, voluntariat trackback Ieri, aşa cum anunţam, am fost la Let’s Do It Romania. Let's Do It Romania – zona din sectorul 6 aflata in […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: