jump to navigation

Cursuri gratuite de calificare si perfectionare pentru tineri – Bucuresti decembrie 9, 2011

Posted by atitudini in Tineret.
Tags: , , , , , , ,
trackback

OportunitatiŞtiu că în general se spune că pentru tineri nu se face nimic. Adevărul este că tinerii nu fac nimic. Cei care se plâng sunt, de cele mai multe ori looserii. Fără supărare… Aşa se cern lucrurile. Sunt sigur că nici 1% dintre cei care se plâng nu au dat odată un Google cu „programe pentru tineret”. Dar au dat o grămadă de bile în gaură la biliard, sute de sticle gata şi mii de like-uri pe Facebook…

Un exemplu, mai jos, preluat de pe reţeaua Eurodesk (ştire proaspătă, de ieri):

Tinerii cu varste intre 15 si 24 ani someri sau in cautarea unui loc de munca pot beneficia de cursuri de calificare si perfectionare pentru profesiile de:

  • agent vanzari
  • camerista
  • cofetar/patiser
  • chelner

Cursurile sunt recunoscute in UE si certificate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA). Cei care vor absolvi aceste cursuri beneficiaza si de servicii gratuite de medierea angajarii.

Conditii de inscriere:

  • minim 8 clase absolvite
  • domiciliul stabil in Bucuresti/Ilfov
  • buletin/CI si diploma ultimelor studii absolvite

Cei interesati se pot inscrie in Bd-ul Mihai Bravu, 62 A, et 5, Sector 2, Cladirea Spectrum (zona Bucur Obor) – Agentia de resurse umane Succes HR TGM. Informatii suplimentare la telefon 0734 083 693.

Reclame

Comentarii»

1. Cursuri gratuite de calificare si perfectionare pentru tineri … | Gaseste.info - decembrie 9, 2011

[…] din articol : Cursuri gratuite de calificare si perfectionare pentru tineri … Intra pe eMag pentru a vedea ultimele oferte: laptopuri, televizoare, calculatoare, […]

2. Kitana - decembrie 9, 2011

mereu se fac cursuri gratuite pt someri , in diverse domenii. Totul e sa vrei sa participi sa sa vrei sa te califici/recalifici si sa vrei intr-adevar sa muncesti .
Si in Sibiu s-au facut si se fac mereu cursuri , de ex la fostul Centru de Calcul se fac cursuri de calculatoare gratis (de fapt pe bani europeni ), insa nici macar la alea nu se inghesuie lumea

3. Theodora - decembrie 9, 2011

Cursuri pentru oameni maturi de peste 40 pe care nu ii mai angajeaza nimeni nu se fac?
Ca de un loc de munca nu indraznesc sa intreb 😦

atitudini - decembrie 11, 2011

Exista si pentru „peste 40”, normal. Sunt enorm de multi bani in zona formarii profesionale.

Sunt chiar cursuri care iti dau bani ca sa le parcurgi… FARA GLUMA! Este formatul european care spune ca oamenii trebuie sa invete tot timpul si ca sa te scoata din fluxul de productie iti dau bani (se platesc cam 700 lei).

Vezi la ANOFM. Sigur gasesti ceva interesant…

O zi frumoasa!

4. Fara gaze … azi noapte era sa sar in aer … cat pe-aci sa scapati de mine … Multumesc Marius! « Hai ca se poate! - decembrie 9, 2011

[…] on USL doreşte să strângă 5,2 mil…Ileana on USL doreşte să strângă 5,2 mil…Cursuri gratuite de … on USL doreşte să strângă 5,2 mil…răsărit și curcubeu… on USL doreşte să […]

5. Gala Femeilor Liberale – 2011 | Conona Petrescu - decembrie 12, 2011

[…] Organizaţia noastră a primit un onorant Premiu III pentru implementarea proiectului “PNL are grijă de sănătatea ta” şi o Diplomă de merit pentru organizarea de evenimente speciale. […]

6. luci - august 20, 2013

Foarte bine ca sunt cursuri pentru tineri,au de unde alege in orice deomeniu gasesc doar de ambitie si vointa au nevoie.

7. C.P.P.Alexander`s - mai 30, 2014

Cursuri de calificare Profesionale Alexanders
Cursuri de calificare autorizate ANC! Diplomele sunt recunoscute international! Plata cursurilor se poate face si in rate lunare! Practica este asigurata! Angajam dupa terminarea cursului!
http://www.alexanders.ro/cursuri-de-calificare/

8. C.P.P.Alexander`s - mai 30, 2014

Cursuri de masaj (tehnician – maseur)
Va prezentam cursul de tehnician maseur ce dureaza 6 luni si este impartit in 4 module: masajul SOMATIC, masajul TERAPEUTIC, masajul REFLEXOGEN si DRENAJUL LIMFATIC.Aceste module pot fi parcurse si separat. Cursul va califica într-o meserie frumoasa si plina de satisfactii, pentru ca nu sunt putine cazurile în care cu ajutorul masajului bolnavii au putut redeveni oameni normali. Va asteptam!
http://www.alexanders.ro/curs-de-tehnician-maseur.html/

9. C.P.P.Alexander`s - mai 30, 2014

Cursuri de cosmetica (tehnician cosmetician)
Cursul de cosmetician dureaza 6 luni, meseria de cosmetician este una dintre cele mai bine platite meserii din saloanele din Bucuresti. Meseria de cosmetician este una dintre cele mai frumoase. A-i reda unui om increderea in sine si pofta de viata ofera satisfactii neasemuite. Practica este asigurata în saloane de înfrumusetare cu care Centrul nostru are contracte de colaborare
http://www.alexanders.ro/curs-de-cosmetica-2.html/

10. C.P.P.Alexander`s - mai 30, 2014

Cursuri de frizerie
Una dintre cele mai populare si bine platite meserii este cea de frizer. Frizerul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea tunsorii pentru barbati, executarea barbieritului, executarea îngrijirilor faciale si capilare, spalarea parului, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, încasarea contravalorii serviciilor prestate. La noi practica este asigurata! Plata cursului se poate face si in rate lunare! Va asteptam!
http://www.alexanders.ro/curs-de-frizerie.html/

11. C.P.P.Alexander`s - mai 30, 2014

Cursuri de manichiura – pedichiura
Meseria de manichiurist – pedichiurist este una apreciata. Se spune ca o mâna îngrijita este cartea de vizita a oricarei femei. O mâna frumoasa, cu o manichiura sofisticata, extravaganta sau discreta va aduce mai multa încredere, mai multa delicata fermitate, mai mult respect din partea celor din jur.
http://www.alexanders.ro/curs-de-manichiura-pedichiura.html

12. C.P.P.Alexander`s - mai 30, 2014

Cursuri de coafura
Va ajutam sa va calificati in meseria de coafor la cel mai bun raport calitate/pret. Meseria de coafor se dezvolta in continuu, in functie de moda, ajungand pana la arta. Un bun coafor nu trebuie sa se rezume numai la ce i s-a instruit in anii de ucenicie, ci este necesar sa tina pasul cu toate noutatile ce survin in meseria sa, sa-ai insuseasca modele de lucru avansate, aceasta contribuind in mare masura la imbunatatirea calitatii lucratorilor in scopul unei cat mai bune deserviri a populatiei. Va asteptam!
http://www.alexanders.ro/curs-de-coafura-2.html/

13. C.P.P.Alexander`s - iunie 2, 2014

Cursuri de machiaj (make-up)
Va propunem calificari in meseria de make-up artist. Cursul va ofera cunostiinte despre toate tipurilor si tehnicile de make-up: Analiza si diagnosticul tipului de ten, Cunoasterea produselor profesionale de machiaj, Baza de machiaj, Structura fetei si machiajul corector, Colorimetrie si teoria luminii, Machiaj de zi, Machiaj transparent(nude), Machiaj bronzant, Machiaj de seara, Machiaj glamour, Machiaj de mireasa, Machiaj pentru tenul matur, Machiaj pentru persoanele ce poarta ochelari, Machiaj de fotografie. Va asteptam la sediul nostru din Sos Morarilor nr. 2B!

Alina - octombrie 7, 2014

Ce pret are cursul? Unde se pot face cursuri gratuite sau macar la jumatate de pret,de ake-up,manichiura-pedichiura si stilist protezist unghii false. Ma intereseaza.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: